Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Lzi medii o katolicizme
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Majstrovstvá sveta vo futbale Téma Next Topic: Priatelsky pokec  

peto

Stav: offline

Odoslaný - 11 jún 2006 :  20:49:53  Zobraziť profil  Pridať peto do zoznamu priateľov
Dnes som skoro odpadol spravou na pravde

Nedeľa 11.06.2006

20:07 - Katolícki kňazi v Bratislavsko-trnavskej arcidiecéze v nedeľu znovu vyzvali veriacich, aby prišli voliť. Výzvu čítali na podnet arcibiskupa Jána Sokola.
http://www.pravda.sk/

Ja som skoro odpadol, lebo som sa stym nestretol a to som na omsi bol.
Stretol sa niekto s tym....

Počet príspevkov: 106  ~  Člen od: 08 december 2003  ~  Posledná návšteva: 05 máj 2006 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 12 jún 2006 :  08:06:17  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
a vari sa krestan nema starat o svoj stat? o miesto kde byva? Precitaj si : "co je cisarove...."

ale nikde na pravde som nenasiel ten tvoj spominany clanok.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 12 jún 2006 :  10:07:15  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Co je zle na vyzve ist volit? To je dokonca psia povinnost. Problem by uz bol, keby naznacovali, koho volit.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 12 jún 2006 :  11:32:23  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
len vyzva aby sme si pozorne prestudovali program tej strany ktoru sme potencionalne chceli volit aby sme nevolili strany proti krestanom zamerane. a ak by sa dalo aby sme prestudovali program aj inych stran a porozmyslali koho a preco ideme volit. samozrejme ako krestania po modlitbe.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 12 jún 2006 :  13:29:48  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
tiez nechapem, co je na tom zle, ked nam niekto pripomenie nase obcianske pravo volit...a nechapem, co sa s tym stale ohanaju, ze hovoria v kostole o volbach...este ani raz som nepocula povedat knaza aby som sla volit konkretnu stranu!!!...povedali, aby sme sli volit podla svojho svedomia a nie podla sympatii a aby sme si prestudovali aj volebne programy...je na tomto nieco zle, ked chce niekto aby sme premyslali???

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 12 jún 2006 :  14:14:28  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal janka

tiez nechapem, co je na tom zle, ked nam niekto pripomenie nase obcianske pravo volit...a nechapem, co sa s tym stale ohanaju, ze hovoria v kostole o volbach...este ani raz som nepocula povedat knaza aby som sla volit konkretnu stranu!!!...povedali, aby sme sli volit podla svojho svedomia a nie podla sympatii a aby sme si prestudovali aj volebne programy...je na tomto nieco zle, ked chce niekto aby sme premyslali???

Jasne, ze nie je na tom nic zle. Spytajme sa vsak inu otazku: V ci (ne)prospech je takato vyzva? Je to vyzva v prospech slusnych politikov a stran, ktory sa zasadzuju za slusne riesenie, pricom toto je ideal, ktori akosi kazdy instinktivne chce mat vo vlade.

A samozrejme je to v neprospech tych, ktori sa volia iba omylom, ci na zaklade propagandy a demagogie. Pre tychto je rozmyslanie priam zivotne nebezpecne a preto proti nemu bojuju.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 12 jún 2006 :  15:16:17  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Panstvo dobru vediete diskusiu, ale unikla vam pointa.

Peto hovori, ze bol na tej omsi a ze tam nic take nezaznelo.

Takze alebo Peto, alebo Pravda si vymysla.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 12 jún 2006 :  15:57:05  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Vlkodlak

Panstvo dobru vediete diskusiu, ale unikla vam pointa.

GMKovi pointa neunikla.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 13 jún 2006 :  11:08:27  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
vlcko, ja som tiez napisal ze po tom clanku ani chlpu, ani vlasu.

peto

Odoslaný - 15 jún 2006 :  18:16:31  Zobraziť profil  Pridať peto do zoznamu priateľov
Momentalne je to na
http://www.pravda.sk/bleskovky.asp?strana=3

ale s pribudajuci bleskovakami sa strany posuva

Počet príspevkov: 106  ~  Člen od: 08 december 2003  ~  Posledná návšteva: 05 máj 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 15 jún 2006 :  19:27:38  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
tak na tej sprave nic nie je zleho, teda okrem toho ak pisu ze to mali citat a necitali to.

Previous Topic: Majstrovstvá sveta vo futbale Téma Next Topic: Priatelsky pokec  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06