|
Odoslaný - 25 jún 2007 : 18:38:49
|
Dotycnu stranku kazdy pozna a slusny krestan sa tam nebude unuvat. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 júl 2007 : 23:30:09
|
Dobrá stránka s forom - pre propagaciu smerov nezlucitelnych s krestanstvom bola linka zmazana. Na inom mieste ten isity autor propaguje satanizmus, zmazany bol cely prispevok. Admin |
Počet príspevkov: 93 ~
Člen od: 24 jún 2007 ~
Posledná návšteva: 12 november 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 júl 2007 : 09:57:49
|
Pojem propagácia je v judikatúre definovaný ako konanie, ktorým osoba sama alebo spolu s inými šíri a presadzuje ideológiu a činnosť skupín smerujúcich k potlačeniu základných práv a slobôd osôb a usiluje sa iné osoby pre ňu získať. Deje sa tak najmä prostredníctvom verejného vychvaľovania takej skupiny. To, že ide o smery nezlučiteľné s kresťanstvom ešte neznamená, že kresťania nemajú právo na všeobecný prehľad o iných náhľadoch na svet a životných filozofiách. Je priam šokujúce, ak niekto odopiera inému právo na slobodný prístup k informáciám. Takéto konanie je podobné konaniu v mnohých nebezpečných sektách, kde sú ich členovia udržiavaní pod kontrolou len prostredníctvom manipulácie s faktami. Odjakživa som si myslel, že kresťania majú právo slobodne vyznávať svoju vieru a pritom mať zachovaný slobodný prístup ku všetkým informáciám. No členstvo na tomto fóre mi hovorí niečo iné.... |
Počet príspevkov: 93 ~
Člen od: 24 jún 2007 ~
Posledná návšteva: 12 november 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 júl 2007 : 10:20:18
|
|
|
Odoslaný - 01 január 2012 : 15:20:55
|
|
|
Odoslaný - 01 január 2012 : 16:26:56
|
|
|
Odoslaný - 01 január 2012 : 16:47:29
|
Mortinia to nieje blud, je tomu tak, a uz davnejsie o tom viem. Pepsi znacka je myslim tiez Coca-Cola company laebo nieco podobne. neviem lebo ju nepijem. A tak isto sem partia aj nestle a podobne.
Ak chces vediet viac o takychto spravach tak si pozri stranku.
www.lifesitenews.com
alebo stranku kde prekladaju tieto clanky z anglictiny
www.lifenews.sk |
Počet príspevkov: 159 ~
Člen od: 15 november 2009 ~
Posledná návšteva: 23 marec 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 január 2012 : 16:55:25
|
citácia: Mortinia to nieje blud, je tomu tak, a uz davnejsie o tom viem. Pepsi znacka je myslim tiez Coca-Cola company laebo nieco podobne. neviem lebo ju nepijem. A tak isto sem partia aj nestle a podobne. Ak chces vediet viac o takychto spravach tak si pozri stranku. www.lifesitenews.comalebo stranku kde prekladaju tieto clanky z anglictiny www.lifenews.skPôvodne zaslal MartinQo - 01 január 2012 : 16:47:29
hej čítala som článoček http://www.lifenews.sk/content/pro-life-kampa%C5%88-proti-pepsi
no čo ja viem, tak fi. pepsico a cocacola sú konkurenčné. v usa som sa dozvedela, že do coly dávajú ako sladidlo karamel, preto má takú "karamelovú chuť", cola, kt. sa vyrába v európe, je sladená cukrom - chutí proste trocha inak.. Najskôr bola vymyslená cola - pepsi je len taká imitácia.. Ale že fi. pepsico dáva ako sladidlo potratové deti, to by ma v živote nenapadlo.. |
Počet príspevkov: 997 ~
Člen od: 07 júl 2011 ~
Posledná návšteva: 13 máj 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|