|
Odoslaný - 20 marec 2006 : 21:06:56
|
Je potvrdené, vesmír sa zrodil v okamihu Vesmír Až na samotný časový okraj vzniku vesmíru nahliadla americká sonda WMAP. Podľa jej meraní sa kozmos rozpäl do obrovských rozmerov v trilióntine sekundy a mal v sebe také tepelné rozdiely, ktoré dali zárodok jeho budúcej štruktúre v podobe planét, hviezd a galaxií. http://spravy.pravda.sk/sk_kskop.asp?r=sk_kskop&c=A060317_174502_sk_kskop_p23
Toto je priamy dokaz o stvoreni a toho, ze svet ma presne stanovene podmienky dane pri nom.. staci k tomu cast z 2.listu sv. apostola Petra "... u boha je jeden den ako tisic rokov a tosoc rokov ako jeden den" spolu s Genesis "Na pociatko bolo slovo a to slovo bol Boh a slovo bolo u Boha" a je nam jasne, ze je to tak, hlavne z dovodu, toho, ze krestanske spisy (Novy zakon/Nova Zmluva) nerusi zidovske spisy(Stary zakon) ale ho len doplna a dovysvetluje a toto velmi obmedzi utokoky voci Inteligent design ako metode vzniku sveta a navyse to posili katolicizmus
|
|
|
|
Odoslaný - 20 marec 2006 : 21:44:01
|
quote: Pôvodne poslal peto
Je potvrdené, vesmír sa zrodil v okamihu Vesmír Až na samotný časový okraj vzniku vesmíru nahliadla americká sonda WMAP. Podľa jej meraní sa kozmos rozpäl do obrovských rozmerov v trilióntine sekundy a mal v sebe také tepelné rozdiely, ktoré dali zárodok jeho budúcej štruktúre v podobe planét, hviezd a galaxií. http://spravy.pravda.sk/sk_kskop.asp?r=sk_kskop&c=A060317_174502_sk_kskop_p23
Toto je priamy dokaz o stvoreni a toho, ze svet ma presne stanovene podmienky dane pri nom.. staci k tomu cast z 2.listu sv. apostola Petra "... u boha je jeden den ako tisic rokov a tosoc rokov ako jeden den" spolu s Genesis "Na pociatko bolo slovo a to slovo bol Boh a slovo bolo u Boha" a je nam jasne, ze je to tak, hlavne z dovodu, toho, ze krestanske spisy (Novy zakon/Nova Zmluva) nerusi zidovske spisy(Stary zakon) ale ho len doplna a dovysvetluje a toto velmi obmedzi utokoky voci Inteligent design ako metode vzniku sveta a navyse to posili katolicizmus
Akym sposobom to ma posilnit katolicizmus_? A hlavne preco_? A na koniec: Preco by malo_? |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2006 : 08:29:44
|
peto, jedneho dna zistis ze taketo dokazy su pekne. potrebne, ale nezavazia. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2006 : 08:56:38
|
quote: Pôvodne poslal alesko
peto, jedneho dna zistis ze taketo dokazy su pekne. potrebne, ale nezavazia.
Nezavazia, lebo nehovoria nic o Bohu. Hovoria len o tom, ze Svet vznikol v jednom momente velice rychlo. (Cau Vlcko Tlcko)
Boh, ci iny povodca tychto javov vsak nie je predmetom skumania, dokonca je fyzikalnym pristupom priori vyluceny. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2006 : 09:13:16