Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Americania dokazali existenciu Boha
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Kedy presne zomrel Jezis? Téma Next Topic: Web: Pius XII. a druhá svetová vojna  

peto

Stav: offline

Odoslaný - 20 marec 2006 :  21:06:56  Zobraziť profil  Pridať peto do zoznamu priateľov
Je potvrdené, vesmír sa zrodil v okamihu
Vesmír
Až na samotný časový okraj vzniku vesmíru nahliadla americká sonda WMAP. Podľa jej meraní sa kozmos rozpäl do obrovských rozmerov v trilióntine sekundy a mal v sebe také tepelné rozdiely, ktoré dali zárodok jeho budúcej štruktúre v podobe planét, hviezd a galaxií.
http://spravy.pravda.sk/sk_kskop.asp?r=sk_kskop&c=A060317_174502_sk_kskop_p23

Toto je priamy dokaz o stvoreni a toho, ze svet ma presne stanovene podmienky dane pri nom.. staci k tomu cast z 2.listu sv. apostola Petra "... u boha je jeden den ako tisic rokov a tosoc rokov ako jeden den" spolu s Genesis "Na pociatko bolo slovo a to slovo bol Boh a slovo bolo u Boha" a je nam jasne, ze je to tak, hlavne z dovodu, toho, ze krestanske spisy (Novy zakon/Nova Zmluva) nerusi zidovske spisy(Stary zakon) ale ho len doplna a dovysvetluje
a toto velmi obmedzi utokoky voci Inteligent design ako metode vzniku sveta a navyse to posili katolicizmus

Počet príspevkov: 106  ~  Člen od: 08 december 2003  ~  Posledná návšteva: 05 máj 2006 Upozorniť moderátora 

Marcelllooo

Odoslaný - 20 marec 2006 :  21:44:01  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal peto

Je potvrdené, vesmír sa zrodil v okamihu
Vesmír
Až na samotný časový okraj vzniku vesmíru nahliadla americká sonda WMAP. Podľa jej meraní sa kozmos rozpäl do obrovských rozmerov v trilióntine sekundy a mal v sebe také tepelné rozdiely, ktoré dali zárodok jeho budúcej štruktúre v podobe planét, hviezd a galaxií.
http://spravy.pravda.sk/sk_kskop.asp?r=sk_kskop&c=A060317_174502_sk_kskop_p23

Toto je priamy dokaz o stvoreni a toho, ze svet ma presne stanovene podmienky dane pri nom.. staci k tomu cast z 2.listu sv. apostola Petra "... u boha je jeden den ako tisic rokov a tosoc rokov ako jeden den" spolu s Genesis "Na pociatko bolo slovo a to slovo bol Boh a slovo bolo u Boha" a je nam jasne, ze je to tak, hlavne z dovodu, toho, ze krestanske spisy (Novy zakon/Nova Zmluva) nerusi zidovske spisy(Stary zakon) ale ho len doplna a dovysvetluje
a toto velmi obmedzi utokoky voci Inteligent design ako metode vzniku sveta a navyse to posili katolicizmus

Akym sposobom to ma posilnit katolicizmus_? A hlavne preco_? A na koniec: Preco by malo_?

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 21 marec 2006 :  08:29:44  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
peto, jedneho dna zistis ze taketo dokazy su pekne. potrebne, ale nezavazia.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 21 marec 2006 :  08:56:38  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

peto, jedneho dna zistis ze taketo dokazy su pekne. potrebne, ale nezavazia.

Nezavazia, lebo nehovoria nic o Bohu. Hovoria len o tom, ze Svet vznikol v jednom momente velice rychlo. (Cau Vlcko Tlcko)

Boh, ci iny povodca tychto javov vsak nie je predmetom skumania, dokonca je fyzikalnym pristupom priori vyluceny.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 21 marec 2006 :  09:13:16  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ano suhlasim s tym. aj ked nie s tou zatvorkou. ale moze to byt prvym krokom.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Kedy presne zomrel Jezis? Téma Next Topic: Web: Pius XII. a druhá svetová vojna  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06