|
Odoslaný - 02 marec 2006 : 14:18:58
|
Keď som si v téme Asinedine otázkypozrel vašu polemiku so Sysľom,pripadali ste mi ako malé deti.Aj on aj vy!!!!!!!!!!!! Akáže to tolerancia svetonázoru.Ateista tu nadáva na hodnoty náboženstva,ešteže nie na islam,lebo by ho zabili,katolíci sú voči nemu ako nevraživí a útočiví psi.Aj keď ste na stránke polemiky,nemá úroveň.Ako môže ateista tak vulgárne a sebaisto a pyšne hovoriť o veciach,do ktorých nikto nevidí.Ako môže katolík tak nedôstojne obviňovať slobodného človeka.Toto nebola diskusia na úrovni!!!!!!!Tu nie je rešpekt ani z jednej ani z druhej strany.
|
Obiedientia et pax. Poslušnosť a pokoj. Ján XXIII. |
|
|
|
Odoslaný - 02 marec 2006 : 14:27:51
|
ze by si nam siel prikladom? |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 marec 2006 : 14:55:04
|
ako to pekne spieva Karel Kryl v jednej piesni... na rohu ulice, vrah, o moralce kaze... |
|
|
|
Odoslaný - 02 marec 2006 : 14:57:09
|
Misko ak niekto by sa vysmieval napriklad Tvojmu otcovi,hovoril o nom nepravdu a jednoducho ho spinil, bolo by TI to jedno? Neozval by si sa? |
|
|
|
Odoslaný - 02 marec 2006 : 18:25:54
|
quote: Pôvodne poslal Miško Ateista tu nadáva na hodnoty náboženstva,ešteže nie na islam,lebo by ho zabili,
Prave teraz vysiel maly clanocek v jednych irskych novinach, ktory hovori, ze navzanie sa do krestanov je pre makkysov a slabochov, ked chces ukazat, ze si skutocny tvrdas, navez sa do islamu. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 marec 2006 : 19:40:57
|
quote: Pôvodne poslal Miško
Keď som si v téme Asinedine otázkypozrel vašu polemiku so Sysľom,pripadali ste mi ako malé deti.Aj on aj vy!!!!!!!!!!!!
GMK je dieta.
quote: Tu nie je rešpekt ani z jednej ani z druhej strany.
Vidime, ake je to nakazlive.
Inak poovedane: Tazko sa borit bahnom a ostat cisty. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 marec 2006 : 12:13:57
|
Prepáčte, že som vás vôbec upozornil, že sa vám to vymklo z normy!!! |
Obiedientia et pax. Poslušnosť a pokoj. Ján XXIII. |
|
|
|
Odoslaný - 15 marec 2006 : 15:25:31
|
quote: Pôvodne poslal Miško
Prepáčte, že som vás vôbec upozornil, že sa vám to vymklo z normy!!!
Nic sa nestalo.
Mozno by som pripomenul: "Kto si bez viny, prvy hod kamenom!" |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 august 2006 : 07:10:44
|
quote: Pôvodne poslal Mato
quote: Pôvodne poslal Miško Ateista tu nadáva na hodnoty náboženstva,ešteže nie na islam,lebo by ho zabili,
Prave teraz vysiel maly clanocek v jednych irskych novinach, ktory hovori, ze navzanie sa do krestanov je pre makkysov a slabochov, ked chces ukazat, ze si skutocny tvrdas, navez sa do islamu.
Voľakto tu nepochopil základný rozdiel. Vy nevidíte rozdiel medzi kresťanstvom a islamom? Do islamu nemá zmysel vrtať, to sú zabednené hlavy. Vy kresťani sa však deklarujete ako rozmýšľajúce bytosti, ktoré sú otvorené dialógu s každým a že viete svoje názory kultivovane obhájiť. Tak to my vaši kritici skúšame ale vidím neúsoešne lebo nič z toho čo o sebe tvrdíte neni pravda. |
|
|
|
Odoslaný - 11 august 2006 : 10:39:20
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja Vy nevidíte rozdiel medzi kresťanstvom a islamom? Do islamu nemá zmysel vrtať, to sú zabednené hlavy.
Hej, maju totiz dost doraznych argumentov. V pocte AK-47.
Pripomenme si Miskove slova: Ak chces byt tvrdas, zacni s islamom. Inak si babovka.
quote: Vy kresťani sa však deklarujete ako rozmýšľajúce bytosti, ktoré sú otvorené dialógu s každým a že viete svoje názory kultivovane obhájiť.
My krstania sme rozmyslajuce bytosti, ktore deklaruju otvorenost ku kultivovanemu dialogu s kazdym kultivovanym spoludiskuterom a svoje nazory si vieme obhajit. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 august 2006 : 13:02:08
|
Isteže Maximus. Za každú cenu. Vidím ja ako si nikdy nič nepripustil keď si debatoval s inými. Tiež si iba obyčajný táraj ktorý nerobí čo píše. |
|
|
|
Odoslaný - 11 august 2006 : 13:15:25
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja Tiež si iba obyčajný táraj ktorý nerobí čo píše.
Isteze. Ved som spravny svedok Jalovov... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|