Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Film o pápežovi Jánovi Pavlovi II.
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Johanka z Arcu Téma Next Topic: Gregoriansky choral
Strana: z 3

amerika1

Stav: offline

Odoslaný - 02 január 2006 :  13:31:07  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Toto co napisal GMK nepotrebuje komentar To hovori za vsetko ! Pravy obraz !

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 02 január 2006 :  13:58:33  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK
Rozmyslam a pisem to, co ja chcem a uznam za vhodne

A tak to aj vyzera

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 02 január 2006 :  14:27:01  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal amerika1

Toto co napisal GMK nepotrebuje komentar To hovori za vsetko !

Co si svojim komentarom hned i poprel.

Pravy obraz !
Je i lavy obraz? Stredny? Horny a dolny?

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 02 január 2006 :  20:15:46  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Cit: Uloha na premyslanie: Zachranil si mi zivot. Komu mam dakovat_? Tebe, ci tvojej materi, ci babke, ci starej materi, ci úprastaremu otcovi_?

Od Ameriku: Toto co napisal GMK nepotrebuje komentar To hovori za vsetko ! Pravy obraz !

Zatvorenie očí, útek do ničnehovoriaceho vyjadrenia býva častou odpoveďou na to, na čo je odpovedať nemožné.....ak by to mohlo poprieť už deklarované názory-výroky typu: "všetko skrze máriu"... a tak ako je to i v tomto prípade.

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 02 január 2006 :  20:19:56  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
No, nic nehovoriaca odpoved je stale lepsia ako taktika ktoru si zvolil, ze ked neodpovies, zabudneme na to, ze Sola scriptura je nebiblicka a ze nemas ziadnu autoritu neomylne vykladat Bibliu, ze?

Pe GMK: zachranil si mi zivot, som Ti za to vdacny, ale Tvojou mamou pohrdam a nazvem ju nejakou Marysou. A to je priklad na hlavu postaveny, lebo Mariu si na jej ulohu vybral sam Boh a len cez nu a cez nikoho ineho prisiel na svet Spasitel. To z nej vsak v Tvojich ociach robi nejaky Marysu, ktoru sice budu blahoslavit vsetky pokolenia, Tebe vsak nestoji ani za slusnost...

cast temy bola presunuta, lebo uz stratila suvis s povodnou myslienkou temy

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 02 január 2006 :  23:13:15  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal amerika1

Toto co napisal GMK nepotrebuje komentar To hovori za vsetko !

Co si svojim komentarom hned i poprel.

Pravy obraz !
Je i lavy obraz? Stredny? Horny a dolny?

1 , ktorym komentarom ja tam ziadny nevidim
2 , neverim , ze si taky obmedzeny a neviem preco sa robis hlupakom ,ked je jasne ze protikladom k pouzitemu slovu pravy nie je lavy atd ale slovo falosny Vies ono jedno slovo v slovencine ma viac vyznamov
Nikdy si nerobil IQ testy ?

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 03 január 2006 :  07:16:39  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
GMK, ak by si mi Ty zachranil zivot, a ja by som tak povysenecky pohrdal Tvojou matkou, nemrzelo by Ta to? co by si si o mne pomyslel? Aky by som to bol clovek, zeby som bol vdacny IBA Tebe? Ee, nieco mi tu skripe v Tvojich slovach, bez ohladu na Tvoj vek, priatelu.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 03 január 2006 :  07:19:15  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba
Zatvorenie očí, útek do ničnehovoriaceho vyjadrenia býva častou odpoveďou na to, na čo je odpovedať nemožné.....ak by to mohlo poprieť už deklarované názory-výroky typu: "všetko skrze máriu"... a tak ako je to i v tomto prípade.

A to by si nebol zasa Ty, aby si si o Jezisovu Matku neotrel spinave topanky, ejze?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 03 január 2006 :  19:26:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato
Pe GMK: zachranil si mi zivot, som Ti za to vdacny, ale Tvojou mamou pohrdam a nazvem ju nejakou Marysou.

Lenze ja Mariou nepohrdam. Lenze mojim kamosom je kamos, nie jeho matka.

A to je priklad na hlavu postaveny, lebo Mariu si na jej ulohu vybral sam Boh a len cez nu a cez nikoho ineho prisiel na svet Spasitel.
To je sice fajn, ale to je len medzi nima dvoma.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 03 január 2006 :  19:29:09  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal mirecnr

GMK, ak by si mi Ty zachranil zivot, a ja by som tak povysenecky pohrdal Tvojou matkou, nemrzelo by Ta to?

Rovnako ako by ma mrzelo, ze by si ju pri kazdej prilezitosti spominal, akoby som nebol ja ten, co je tvoj kamos a ten, co ti zivot zachranil...

A este jednu vadu ma tato tvoja veta - ja Mariou povysenecky nepohrdam.

co by si si o mne pomyslel? Aky by som to bol clovek, zeby som bol vdacny IBA Tebe?
Ze si normalny clovek.

Mato

Odoslaný - 03 január 2006 :  20:20:36  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK
A este jednu vadu ma tato tvoja veta - ja Mariou povysenecky nepohrdam.

Nie nepohrdas. Veta "Ja by som zasa nevyhlasil za statny sviatok bolesti nejakej Marise." je jasnym prejavom ucty a blahoslavenia.

Marcelllooo

Odoslaný - 03 január 2006 :  21:54:43  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato
Nie nepohrdas. Veta "Ja by som zasa nevyhlasil za statny sviatok bolesti nejakej Marise." je jasnym prejavom ucty a blahoslavenia.

Ale zase ju ani nejak extra neblahoslavim - podobne ako aj inych v historii, napr. ako Mojzisa, Pavla, Jana a dalsich.

amerika1

Odoslaný - 03 január 2006 :  21:59:25  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Sancti GMK ora pro nobis

Marcelllooo

Odoslaný - 03 január 2006 :  22:15:47  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal amerika1

Sancti GMK ora pro nobis

Neviem, ci na mna moj kamos na Nebesiach da - ani mu do toho moc kafrat nechcem.

amerika1

Odoslaný - 03 január 2006 :  22:21:21  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
No kagres do toho az moc

mirecnr

Odoslaný - 04 január 2006 :  08:44:23  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

co by si si o mne pomyslel? Aky by som to bol clovek, zeby som bol vdacny IBA Tebe?
Ze si normalny clovek.

Dakujem, neprosim, nechcem byt normalny clovek...

Mato

Odoslaný - 04 január 2006 :  12:54:37  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK
Ale zase ju ani nejak extra neblahoslavim - podobne ako aj inych v historii, napr. ako Mojzisa, Pavla, Jana a dalsich.

Podobne nerobis ani vela inych veci, ktore by si podla Biblie mal...

Marcelllooo

Odoslaný - 04 január 2006 :  19:41:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal mirecnr

quote:
Pôvodne poslal GMK

Ze si normalny clovek.

Dakujem, neprosim, nechcem byt normalny clovek...

Na to si mal inokedy mysliet, nie az teraz, ked si uuuplne normalny. Sedy priemer. Nevytrcajuci z radu. Uuuplne normalny clovek.

Marcelllooo

Odoslaný - 04 január 2006 :  20:15:29  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

quote:
Pôvodne poslal GMK

Podobne nerobis ani vela inych veci, ktore by si podla Biblie mal...

Napriklad?

Syseľ

Odoslaný - 04 január 2006 :  20:24:11  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Syseľ  Pridať Syseľ do zoznamu priateľov
Mne sa velmi pacila scena v druhej casti, ked este ako biskup Karol Wojtila vstupil do ustredne polskej StB a jednomu estebakovi povedal:"Chceme dosiahnut to iste, ludske stastie".
A ze vraj na co ine je nabozenstvo.

"Pre Teba som ateista, pre boha lojalna opozicia"
(Allen)

Počet príspevkov: 230  ~  Člen od: 19 september 2005  ~  Posledná návšteva: 07 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 3 Previous Topic: Johanka z Arcu Téma Next Topic: Gregoriansky choral  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06