|
Odoslaný - 21 december 2005 : 12:15:21
|
Ono stačí i to "malinké" centrum, keď musíš tak musíš a vonku je fujavica, člapkanica s dažďom a pod.... potom i fazuľová, májkova, farská (jedny z najkratších ulíc v BA) sa Ti zdá ako kilometrová Broadway... hihihihihihihi |
Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda. <°)))))><( |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 december 2005 : 12:15:24
|
prispievam z inetcafe. je to cenovo ako v trencine. veritas, beriem. uz dvarazy som obehol okolo sv. Ladislava a neviem co s nacatym programom.
pre gmk, mozem ist aj ja po teba, ale idem pesibusom. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 december 2005 : 12:30:28
|
No Alesko, nejako sa ešte zabav. Aj ja to tu musím vydržať do pol 5tej. Potom ma ešte čakajú behačky ale snáď to postíham. Práve som si bol pre auto - bolo v servise (od rána).
Choď napr. do Polusu, kukni si Aupark alebo zbehni do kina. Alebo, byť tebou, idem do Tesca (v Petržke), kúpim si šalát + rožky, sadnem si na lavičku a jem (som v teple a medzi ľuďmi...). A potom by som s GMK išiel do Rače (na autobus č. 59 a vystúpite rovno v Rači)...
|
2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22 Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem! |
Počet príspevkov: 2806 ~
Člen od: 11 august 2004 ~
Posledná návšteva: 22 február 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 december 2005 : 13:16:16
|
quote:
Mohol by ma niekto vyzdvihnut v Petrzalke a odviest na miesto konania, najdobrejsie aj na omsu?
No z Petržky sa dá dostať preč aj s busom č. 94 tušim, na hl. stanicu a odtial elinou č. 3 do Rače... ;-) Alebo potom je lepšie riešenie linka č. 59, pretože sa nemusí prestupovať a vystupiš rovno v Rači na zastávke Trávna pri cintoríne. |
|
|
|
Odoslaný - 21 december 2005 : 13:20:23
|
No tak nie je to bus č. 94, ale 93 - ide z hl. stanice do Petržalky na Vyšehradskú, a odtial naspäť na hl. stanicu... |
|
|
|
Odoslaný - 21 december 2005 : 16:16:50
|
quote: Pôvodne poslal alesko
prispievam z inetcafe. je to cenovo ako v trencine. veritas, beriem. uz dvarazy som obehol okolo sv. Ladislava a neviem co s nacatym programom.
pre gmk, mozem ist aj ja po teba, ale idem pesibusom.
Tak dojdi, aj tak neviem, kde to je, a uz by som mal pomaly vyrazit... |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|