Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Nástenka a ankety
 Taize: stretnutie mladych v Leviciach
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Pozvanie na stretnutie prispievatelov Téma Next Topic: Protestne listy  

Marcsi

Stav: offline

Odoslaný - 12 marec 2005 :  20:48:38  Zobraziť profil  Pridať Marcsi do zoznamu priateľov
Chcela by som vas pozvat na celoslovenske stretnutie mladych, ktore organizuje katolicka farnost v Leviciach v spolupraci s ekumenickou komunitou bratov z Taize.

Bude sa konat 15.-17. aprila 2005 v Leviciach pod nazvom „Dni dovery“.

Program tejto malej zastavky na „Puti dovery na zemi“, ktora vychadza z Taize, je zalozeny na spolocnych modlitbach so spevmi z Tazie a zdielani. Dopoludnia bude biblicky uvod jedneho z bratov z Taize a rozhovory v malych skupinkach, popoludni budu workshopy, navstevy, diskusie na rozne temy a ine.

Ucastnici budu hostami levickych rodin.

Viac informacii najdete na www.taize.fr/sk (v rubrike Dni dovery) alebo na www.fara.sk/levice.

Marcsi

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2  ~  Člen od: 11 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 06 apríl 2005 Upozorniť moderátora 

orinta

Odoslaný - 13 marec 2005 :  16:09:46  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: orinta  Pridať orinta do zoznamu priateľov
Velmi doporucujem toto podujatie na ktore pozyva Marcsi!!!
Ja som bola na takomto celoslovenskom stretnuti TAIZE v Dolnom Kubine,bolo to super:).

skoda, ja budem prec....

:)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 72  ~  Člen od: 31 január 2005  ~  Posledná návšteva: 14 apríl 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcsi

Odoslaný - 06 apríl 2005 :  09:37:02  Zobraziť profil  Pridať Marcsi do zoznamu priateľov
Ahojte,
ak ste sa este nestihli prihlasit, mozte tak urobit do 8.aprila.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2  ~  Člen od: 11 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 06 apríl 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 18 august 2005 :  06:32:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20050817019
http://ludia.sme.sk/clanok.asp?cl=2344693
Prosim o modlitbu:(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Pozvanie na stretnutie prispievatelov Téma Next Topic: Protestne listy  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06