Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Nástenka a ankety
 Pozvanie na stretnutie prispievatelov
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: 2006 Téma Next Topic: Taize: stretnutie mladych v Leviciach
Strana: z 8

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 20 október 2005 :  11:13:14  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tymto Vas vsetkych pozyvam na neformalne vianocne stretnutie ucastnikov tohto fora.
Datum:18.12.-23.12. okrem 20.12. upresnenime tak, aby vyhovovalo vacsine zaujemcov
Cas:00:00-23:59 upresnime tak, aby vyhovovalo vacsine zaujemcov
Miesto: upresnime tak, aby vyhovovalo vacsine zaujemcov

Inymi slovami, piste kto by ste chceli prist a kedy by vam to vyhovovalo.

P.S. veritas ma moznost prenocovat par ludi

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

veritas

Odoslaný - 20 október 2005 :  11:17:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
quote:
P.S. veritas ma moznost prenocovat par ludi

Ak sa to stretnutie uskutoční v Bratislave, lebo inak, karavan nemám...

Ja môžem počas pracovných dní kedykoľvek po 17:00 hod. Pondelok ani streda mi príliš nevyhovujú, no dokázal by som si to zariadiť, aby vyhovovalo...

Ja sa teším. Pridajte sa aj VY!

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 20 október 2005 :  11:51:17  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
relativne iba 23. ale ak ostatni v iny den, zoberiem si dovolenku.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 20 október 2005 :  12:53:15  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Uf alesko, tak tomu hovorim odhodlanie, obetovat dovolenku. Cenim si to, naozaj.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 20 október 2005 :  13:12:54  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
chcem si s niektorymi podat ruku. ale uvidim informatika sa tazko zastupuje.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 20 október 2005 :  13:28:26  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Tak im dáš voľno! :) Budú radi...

Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 23 október 2005 :  11:26:46  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tak sa zda, ze si potrasieme rukou iba my traja, zatial nikto iny neprejavil zaujem.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 23 október 2005 :  20:10:34  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
December je ešte ďaleko... počkám až oznámite termín a podľa toho sa zariadim.
Samozrejme v prípade, že nebudem predtým upozornený, aby som nechodil, lebo že... a že....

No nič uvidíme. V každom prípade: Nech sa deje vôla Božia a nie naša...

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 23 október 2005 :  22:53:41  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Mato, Miska by tiez obetovala dovolenku,ale Miska nebude rusit Vasu pansku jazdu

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 23 október 2005 :  23:34:51  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Pocuj miska, my vobec nehovorime o panskej jazde, ale o stretnuti prispievatelov a tam (ci sa Ti to paci alebo nie, patris aj Ty ). Okrem toho dufam, ze sa ukaze aj janka, uz na jednom stretnuti bola, tak by mohla prist zasa

Pavelba - termin chceme prisposobit vacsine zaujemcov, ak kazdy napise ze povedzte termin, ja sa zariadim, tak nikdy ziaden termin nebude

pavelba

Odoslaný - 23 október 2005 :  23:37:55  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Cit: ak kazdy napise ze povedzte termin, ja sa zariadim, tak nikdy ziaden termin nebude

Prepáč. Ja jednoducho neviem ani to, ako budem robiť na budúci týždeň (robím aj denné 12-tky aj nočné, niekedy i 5 dní po sebe). A tak uviesť nejaký termín nemôžem. Preto to nechávam na Vás a ak to bude čo len trošku možné... dostavím sa.

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 23 október 2005 :  23:47:01  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
OK, ak vobec nejaky termin bude, tak sa Ta pokusime vcas informovat, aby si si mohol zariadit cas.

Ales

Odoslaný - 24 október 2005 :  17:07:12  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
urcite sa aj na teba, pavol, tesim.

Marcelllooo

Odoslaný - 25 október 2005 :  00:44:04  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
GMK sa tesi!

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sasulnik

Odoslaný - 25 október 2005 :  07:42:02  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
Aj ja sa teším. Podľa toho ako čítam, tak to bude asi v BA, čo nie je pre mňa veľký problém, kedže som v týchto termínoch prítomný.
Ohľadom možnosti prespať je u mňa možné len za určitých okolností. Ak to bude reálne, určite dam vedieť, ale dovtedy je, myslím, ešte dosť času...

Počet príspevkov: 1677  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 06 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 25 október 2005 :  13:50:00  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Mňa asi nepustia.., ale prajem Vám požehnané stretnutie...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 25 október 2005 :  14:02:57  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
tak nech ta tato dovezie autom a potom nech pride po teba. a povedz ze sme vsetko krestania....ze sa budeme slusne spravat

Mato

Odoslaný - 25 október 2005 :  15:53:14  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Aniko

Mňa asi nepustia.., ale prajem Vám požehnané stretnutie...

Ved nemusis priznat, ze si tak hlboko klesla a ides sa stretnut s katolikmi

Ales

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:22:39  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
pooood, anikoooo, pojdeme na pizzu.

Aniko

Odoslaný - 26 október 2005 :  13:43:30  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Mato:
Ved nemusis priznat, ze si tak hlboko klesla a ides sa stretnut s katolikmi
Nie je problém "katolíci" no skôr "chat". Moja polovička by asi ťažko príjímala, že idem na nejaké "chatové stretko". Okrem toho, naše dve "hruštičky" ešte zatiaľ kričia "Maminka, ja chcem byť s tebou" ...

Alesko:
tak nech ta tato dovezie autom a potom nech pride po teba. a povedz ze sme vsetko krestania....ze sa budeme slusne spravat
Ach, Alesko, ale my nebývame tu za rohom...
pooood, anikoooo, pojdeme na pizzu.
Tak na toto ma nedostaneš. Ja len keby sme si zahrali pinpong, alebo v lete futbal.., haha, ale Teba by som rada videla...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 26 október 2005 :  18:34:57  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Ja sa pokusim prist, ak sa mi bude dat..........utrhnut z retaze

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 26 október 2005 :  18:50:53  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Ked Ta manzel nebude chciet pustit, tak Ta vypytame (aj vy ste tak chodili ako pubertaci, ked sa niekto bal spytat rodicov, tak sme ho isli "vypytat" )

veritas

Odoslaný - 27 október 2005 :  08:30:33  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Šak nech dovedie aj manžela... No a čo... Mne osobne vadiť nebude...

Aniko

Odoslaný - 27 október 2005 :  11:04:45  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Ked Ta manzel nebude chciet pustit, tak Ta vypytame (aj vy ste tak chodili ako pubertaci, ked sa niekto bal spytat rodicov, tak sme ho isli "vypytat" )

Ano, a pri tom "vypytovaní" sme nahodili ten najsolídnejší výraz tváre ako sa len dal . Najlepšie bolo, keď sme išli vypýtať kamarátky/ov z 11-členej rodiny, tam sme vždy najprv museli očistiť zemiaky, či iné porobiť, aby mohli ísť von. Aby ste tak nedopadli aj u nás, haha...
Ale vážne.., však všetko sa dá /takmer/, len ja vnútorne neviem, či sa to toho dať.

Mato

Odoslaný - 27 október 2005 :  11:49:14  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
No povdone som chcel ist vypytat Misku, ale keby ma to stalo iba cistenie zemiakov, mohol by som skusit aj u vas Len musim nacvicit serizony vyraz, ten mi nikdy dobre nesiel

Marcelllooo

Odoslaný - 27 október 2005 :  12:55:44  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

No povdone som chcel ist vypytat Misku, ale keby ma to stalo iba cistenie zemiakov, mohol by som skusit aj u vas Len musim nacvicit serizony vyraz, ten mi nikdy dobre nesiel

Zober si biely plast a fonendoskop - lekar bol vzdy v slovenskych podmienkach pan doktor.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 8 Previous Topic: 2006 Téma Next Topic: Taize: stretnutie mladych v Leviciach  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06