|
Odoslaný - 18 október 2005 : 11:04:36
|
Matthew 23:9 A svojím otcom nenazývajte nikoho na zemi, lebo jeden je váš Otec, ten, ktorý je v nebesiach. 10 Ani sa nenazývajte duchovnými vodcami, lebo jeden je váš vodca, Kristus.
Aby som uviedol na pravu mieru. Pan tu hovori, aby sme nikoho nenazyval otcom tu na zemi. Papez je z talianskeho papa, co znamena otec. On nie je otec nikomu, ked uz sa jedna o prirodzene otcovstvo, ako potom moze byt Svaty Otec. Toto je obrovske ruhanie a zosmiesnovanie praveho Otca, ktory je na nebesiach. Ani duchovni vodcovia nie su, je len jeden. Alebo snad Jezis melie nezmysly?
|
Romans 8:14 Lebo všetci, ktorí sú vedení Duchom Božím, tí sú synmi Božími. |
|
|
|
Odoslaný - 18 október 2005 : 11:15:00
|
Dalej vymyslene temy ako ocistec, uctievanie soch, modlenie sa k inym ako len k samotnemu Otcovi, Synovi ci Duchovi. To snad staci. Dalej komromisy so svetom. Bud patris svetu alebo Bohu, nemozes mat dvoch panov. PRedmety nie su svate. Svati su maximalne ludia, ktori ziju cisto pred Panom. Svaty je Otec, Syn a Duch. Nic ich nemoze nahradit, nic sprostredkovat ich pritomnost. A uz vobec nie ostatky mrtvol. Ziadne obrady, ziadne sviecky. Toto je mystika a nabozenstvo. Ale Boh je zivy a JEzis nam ponuka osobny vztah. Na osobnej urovni, ked vies, ze je pri tebe, ze ho pocuvas a cinis to co hovori. A nespajas sa s takymi, co hlasia falosneho krista a inych svatych ako cestu. |
Romans 8:14 Lebo všetci, ktorí sú vedení Duchom Božím, tí sú synmi Božími. |
|
|
|
Odoslaný - 18 október 2005 : 12:51:29
|
Asi treti krat odkedy posobis vo fore Ta odkazujem na prispevok quisutdeusa z 19 Apr 2004 : 00:49:24, ktory najdes v http://www.blumental.sk/forum_old/topic.asp?TOPIC_ID=93&whichpage=2 . Prosim Ta aby si pribrzdil chrlenie svojich prispevkov, konecne si to precital, lebo zacinam mat dojem, ze nemas zaujem diskutovat, iba obvinovat a sudit, bez ochoty vypocut si druhu stranu. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 október 2005 : 12:53:18
|
Druha cast Tvojej odpovede nie je ziadne vysvetlenie, nepredkladas ziadne argumenty iba znova opakujes tie iste osocovania. Takze opat Ta prosim, pribrzdi a predkladaj svoje argumenty po jednom, tak aby sa dalo sledovat co tym chces povedat a na zaklade coho to tvrdis. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 október 2005 : 20:59:43
|
Vader, vidim, ze s prehladom pokracujes v emocnych vykrikoch a urazani Kristovej Cirkvi a s este vacsim prehladom ignorujes moju vyzvu. Je mi to trapane, ale NAPOSLEDY Ta vyzyvam, aby si podal aspon nejake dokazy a to jasne a prehladne sposobom po a. toto lebo, po b. toto lebo
Ak nie, budem Ta povazovat za provokatera a cloveka urazajuceho bez akehokolvek realneho dovodu a ako k takemu k Tebe budem pristupovat. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 október 2005 : 13:02:54
|
Mrzi ma to, ze som musel obmedzit vaderovo neodvodnene urazanie tym najhorsim moznym sposobom a sice pozastavit mu pristup do inych tem, ale momentalne nevidim inu moznost, ako ho primat k tomu, aby rozmyslal nad tym co pise a snazil sa to podlozit aj niecim inym, ako vykrikmi do tmy. Takze teraz ocakavam vaderove prispevky urcene do tejto temy mailom a dufam v kludne (nie ako doteraz) vyjasnenie si postojov a argumentov ako dospeli ludia, nie ako fanaticky fanusik Liverpoolu, ktory ziape po kazdom v inej farbe ako on. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 február 2006 : 21:49:07
|
quote: Pôvodne poslal Mato
Mrzi ma to, ze som musel obmedzit vaderovo neodvodnene urazanie tym najhorsim moznym sposobom a sice pozastavit mu pristup do inych tem, ale momentalne nevidim inu moznost, ako ho primat k tomu, aby rozmyslal nad tym co pise a snazil sa to podlozit aj niecim inym, ako vykrikmi do tmy. Takze teraz ocakavam vaderove prispevky urcene do tejto temy mailom a dufam v kludne (nie ako doteraz) vyjasnenie si postojov a argumentov ako dospeli ludia, nie ako fanaticky fanusik Liverpoolu, ktory ziape po kazdom v inej farbe ako on.
s Vaderom som sa mal možnosť stretnúť aj na Pokeci(azetku),bohužial musím skonštatovať že sa nezmenil a aj predo mnou v rýchlej pošte(súkromne medzi nama dvoma) urážal RKC takým spôsobom ako tu. |
Johnny:-) |
|
|
|
|
|
|