Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Cierna ma zelenu.
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Nabozenstvo z opacneho brehu Téma Next Topic: Luther
Strana: z 2

alg1

Stav: offline

Odoslaný - 03 október 2005 :  18:39:43  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
Co poviete na knihu cierna ma zelenu? Ako od prislusnikov cirkvi, by sa od Vas patrilo spravit riadnu kritiku a branit sa argumentmi. (Tato kniha vysla pomerne nedavno a kritizuje praktiky RKC na uzemi SR v poslednom obdobi a plany RKC na najblizsich 5 rokov (min.).)

Počet príspevkov: 281  ~  Člen od: 14 september 2005  ~  Posledná návšteva: 19 november 2005 Upozorniť moderátora 

Marcelllooo

Odoslaný - 11 október 2005 :  08:53:33  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alg1
Ako od prislusnikov cirkvi, by sa od Vas patrilo spravit riadnu kritiku a branit sa argumentmi.

Preco by sa to patrilo.

Poro, ty si ako krcmovy zaparac, ktory len vyhladava zamienky, aby mohol vyprokovat bitku a zvadu a skodit. Dobrejsie je ignorovat ta.

Skoda len, ze svojou existenciou nicis zivoty nam ostatnym.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 11 október 2005 :  09:14:10  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
tak nehovor. Boh ho stvoril, lebo vedel ze je to dobre. A Boh ho tiez miluje. aj teba.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 11 október 2005 :  10:25:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

tak nehovor. Boh ho stvoril, lebo vedel ze je to dobre. A Boh ho tiez miluje. aj teba.

Prehnany pacifizmus a ignorovanie zla nevedie k nicomu dobremu a samo o sebe je zle.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 11 október 2005 :  15:27:37  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja a pacifista? mam taku bojovu naladu, ze by som umlatil i van Dammeho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 11 október 2005 :  15:43:59  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

ja a pacifista? mam taku bojovu naladu, ze by som umlatil i van Dammeho

Sekciu vtipov mas tu:
http://www.blumental.sk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14

Ales

Odoslaný - 12 október 2005 :  10:46:00  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ty pises vtipy aj do inych sekcii. nielen do tej.

veritas

Odoslaný - 12 október 2005 :  11:36:16  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
quote:
Co poviete na knihu cierna ma zelenu? Ako od prislusnikov cirkvi, by sa od Vas patrilo spravit riadnu kritiku a branit sa argumentmi. (Tato kniha vysla pomerne nedavno a kritizuje praktiky RKC na uzemi SR v poslednom obdobi a plany RKC na najblizsich 5 rokov (min.).)

Najprv ma zaujíma, kto ju napísal (či má aspoň šajnu o náboženstve, histórii a potom o katolicizme a potom, keďže o tom píše, aj o rímsko-katolíckej cirkvi).
Proste autor.

Ak je to niekto, kto o problematike vie 0, tak potom neviem, čo by som mal argumetovať.
Ale vlastne aj ja môžem ísť robiť kritiku na NASA: koľko exhalátov vypustí do vzduchu jediná rakata, ktorá aj tak zhorí v atmosfére! KOľko miliónov ide do NASA - mohlo by sa pomôcť inde... Koľko paliva sa minie na jeden let... Proste aké je to celé neefektívne! Kvôli pár tonám nákladu koľko prostriedkov na to treba... Fuj! Fuj! Zrušiť NASA! A chidáci obyvatelia USA: musia za to platiť dane... :(
FUJ!
Neznášam NASA!

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 12 október 2005 :  13:35:59  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Presne tak veritas, ani ja. A ja neznasam ani zajacov, kolko mrkvy pojedia a nehovoriac o tom kolko travy a inej zelene. Fuj.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 12 október 2005 :  14:52:33  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

ty pises vtipy aj do inych sekcii. nielen do tej.

Ááano_. Aj prispevok, na ktory reagujes, bol takymto vtipom. Situacnym vtipom.

Marcelllooo

Odoslaný - 12 október 2005 :  14:53:48  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Presne tak veritas, ani ja. A ja neznasam ani zajacov, kolko mrkvy pojedia a nehovoriac o tom kolko travy a inej zelene. Fuj.

A keby len to - potom su tu vsade naokolo same bobky...

Mato

Odoslaný - 12 október 2005 :  15:10:25  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Z tohto pohladu su podstatne horsie ako NASA kravy. Bobok este ako znesiem, ked na neho stupim ale kravinec...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 12 október 2005 :  15:13:26  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
gmk ako vidim aj sekcia vtipy sa premenovala.

Marcelllooo

Odoslaný - 12 október 2005 :  15:49:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

gmk ako vidim aj sekcia vtipy sa premenovala.

Nie, len povodna tema, kam som ta odporucal, sa znacne rozhojnila aj do ostatnych tem. Ista forma metastazy. Vtipnej metastazy.

Vlkodlak

Odoslaný - 13 október 2005 :  06:21:27  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Zelena ma ciernu, ci cierna zelenu ...

Pre take a podobne diela, ktore urcite neobohatia svetove kulturne dedicstvo je najvacsim uspechom ked sa o nich vobec niekto zmienuje. Nevidim ani najmensi dovod, preco by som mal marnit svoj kusok zivota tym, ze by som sa tym zaoberal. Ani pes po nej nestekne. Preto ani ja, co by jehop predchodca sa takymi vyplodmi viac yaoberat nebudem, pretoze necitim potrebu takuto knihu komentovat ...

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 13 október 2005 :  09:26:42  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
vlcko, ale vcera ci predvcerom, bol pekny mesiac, ze? hoci iba polovicka.

amerika1

Odoslaný - 13 október 2005 :  10:26:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Aj ja mam rad , ked je polovicka mesiaca , vtedy beriem vyplatu

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 13 október 2005 :  15:00:38  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
no a takto sa stavaju z krestanov moslimovia, no dakujem pekne.

miska

Odoslaný - 13 október 2005 :  22:05:06  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Ozaj a viete, preco su rozky/pecivo/ ako mesiac? Lebo pekari ich pecu v noci a vtedy svieti iba mesiac, tak tvaruju rozok do tvaru mesiacika a mesiaciku sa to velmi paci....co sa clovek nedozvie v rozpravkach....normalne zivotne dolezite fakty....hmmmm.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 13 október 2005 :  22:58:39  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Ked je spln - tak je zemlicka, ked nie je - je to roztek. Ked je nov - napecu iba chleba.

Patrik

Odoslaný - 14 október 2005 :  07:56:09  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
A ked je zatmenie mesiaca napecu co?

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 14 október 2005 :  08:14:07  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
prstenec. take si nevedel?

Marcelllooo

Odoslaný - 14 október 2005 :  08:42:27  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Patrik

A ked je zatmenie mesiaca napecu co?

Alesko - pomylil si si to so zatmenim Slnka - vtedy vidno koronu.

Patrik - vtedy ako ked je nov: napecu iba chleba.

Aniko

Odoslaný - 14 október 2005 :  08:50:19  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Ale iba čierny...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 14 október 2005 :  08:58:02  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
gmk, oukej.

miska

Odoslaný - 15 október 2005 :  07:14:04  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Zeleny sa nepodaril este napiect, tak neviem, ci cierna bude mat zelenu...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 2 Previous Topic: Nabozenstvo z opacneho brehu Téma Next Topic: Luther  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06