|
Odoslaný - 07 október 2005 : 10:45:30
|
Nesklanam hlavu pred krizom. Ja uz som dalej ako kriz. Krizujem sa kazdy den. Nemyslim tym vychod-zapad-sever-juh, ale ukrizovanie stareho cloveka. Ja zijem s Kristom, aspon sa snazim ako najviac mozem. Pred krizom sa nemame sklanat, ale mame ukrizovat seba samych, zomriet starej hriesnej prirodzenosti. A zit s Kristom. On zije, nevisi na krizi. On vstal z mrtvych ak si zabudol a sedi po pravici Nebeskeho Otca. Takze pred zivym JEzisom sa sklonim, ale nie pred podobiznou cohokolvek, co je na nebi alebo na zemi. To je uz modlarstvo. Podla pisma. |
Romans 8:14 Lebo všetci, ktorí sú vedení Duchom Božím, tí sú synmi Božími. |
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2005 : 10:56:55
|
podla pisma by si mal akceptovat druhych a milovat ich. robis to? A navyse preco odsudzujes stat na zaklade Spanielska ked v nom nezijes? Opravim sa, vies sa sklonit pred pravym Bohom? Lebo to co tu ukazujes, vyzera ako by si skor s kriz obratilo na mec. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2005 : 11:09:55
|
Aleško a vieš mi popísať dôsledky/prejavy toho, keď sa človek skláňa pred krížom.., podľa Teba čo je toho znakom... Nie je práve opak vo Vašich dejinách...? |
Počet príspevkov: 1311 ~
Člen od: 10 jún 2005 ~
Posledná návšteva: 23 február 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2005 : 11:20:44
|
praveze ti ktori sa sklanali pred krizom ti tomu nasvedcuju ze nasledovali Pana Jezisa a urcite by sa ani jeden z nich nezachoval ako vader. Fanatizmus je niekedy tvrdy hriech. su aj take pripady(frantiskanski mnisi v Maroku) - ale to je presne to co sa robit nema a co by robil vader. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2005 : 11:20:56
|
Hebrews 4:12 Lebo slovo Božie je živé a účinné a ostrejšie nad každý meč dvojsečný, a prenikajúce až do rozdelenia duše a ducha, kĺbov a špikov a spôsobné posúdiť myšlienky a mysle srdca.
|
Romans 8:14 Lebo všetci, ktorí sú vedení Duchom Božím, tí sú synmi Božími. |
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2005 : 11:47:11
|
quote: Pôvodne poslal Aniko
Aleško a vieš mi popísať dôsledky/prejavy toho, keď sa človek skláňa pred krížom.., podľa Teba čo je toho znakom... Nie je práve opak vo Vašich dejinách...?
Pre mna minule bolo znakom , ze ma seklo v krizoch tak , ze som sa dva dni nemohol narovnat |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2005 : 11:51:46
|
Ale vazne Aniko . Aj vy sa sklanate pred krizom , aj ked si to neuvedomujete . Lebo kriz na ktorom zomrel spasitel je nadejou vecneho zivota . Alebo veris , ze by si dosiahla spasu bez kristovho kriza ? Bez toho , ze by na nom zpmrel Spasitel za hriechy sveta ? Ak toto nepopierate , tak co ine robite ako vzadavate uctu krizu ! Nie pre samotny kriz ako nastroj popravy . Ale pre kriz , na ktorom trpel a zomrel nas Pan ! Kriz na ktorom Je dokonane ! A co je na tom krizi dokonane ? |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 10 október 2005 : 12:16:18
|
quote: Pôvodne poslal vader
Hebrews 4:12 Lebo slovo Božie je živé a účinné a ostrejšie nad každý meč dvojsečný, a prenikajúce až do rozdelenia duše a ducha, kĺbov a špikov a spôsobné posúdiť myšlienky a mysle srdca.
a veru hovorim vam, nezostane kamen na kameni... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|