Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Morphee a formovanie jej nazorov
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: STB Téma Next Topic: Nieco o slobode prejavu...  

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 03 august 2005 :  13:02:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Nuž, prečo koreluje, prečo?
Lebo si lahko ovplyvnitelna a nepouzivas vlastny rozum.

Nezaručuje to však, že podľa h. budem ďalej postupovať.
Jak vies, ze si v druhom leveli? Len preto, ze si zmenila vieru?

Moje odpadlíctvo od viery trvá už piatym rokom. O h. som sa prvý krát dozvedela včera večer o 21:00 hod. Takže sama veľmi dobre viem, že to nebola kniha J. Kozáka, ani h. čo formovalo moju nevieru.
Nie, nevieru formovala ina kniha. Hermetizmus zasak ina. Ohladom Piusa ta tiez formoval napisany a precitany text.

Takze, este raz, preco ta korelacia? Zamyslala si sa uz nad tym?

Enem ma potešilo, že to zažívali aj ľudia predomnou a dokonca to bolo súčasťou ich cesty k poznaniu. Ale darmo, človek má rovnaké myslenie.
GMK nie.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora 

Morphee

Odoslaný - 03 august 2005 :  13:39:20  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Jak vies, ze si v druhom leveli? Len preto, ze si zmenila vieru?

Nie. Lebo postup akým som prešla z viery na nevieru je opísaný v h. Doteraz som to nevedela. Dozvedela som sa to, až keď som si prečítala knihu. Čiže včera. Že som v 2. leveli som napísala žartovne. Neviem o tom, že by som nadobúdala poznanie podľa h. učenia.

quote:
Pôvodne poslal GMK

Nie, nevieru formovala ina kniha. Hermetizmus zasak ina. Ohladom Piusa ta tiez formoval napisany a precitany text.

A čo iné má formovať moje myslenie ohľadom Piusa? Haló dušička, umrel v roku 1958 a to som sa ešte nestihla narodiť. A reinkarnovať a prevteľovať sa tiež neviem, ani do tranzu som ešte neupadla, ani Duch Svätý nepočastoval moje rameno svojím lajnom. Jediné čo mi ostalo sú zápisy ľudí, čo Piusa osobne poznali a vytvorili si na neho názor.

quote:
Pôvodne poslal GMK

GMK nie.

Aj ty. Enem ti to ešte nedošlo, resp. si myslíš, že si iný, čo čiastočne vyplýva z tvojej duševnej lability a narcizmu. Ale snad ti to dojde léty. Ja som už vo vyššom leveli a podľa h. ti nemám zjavovať nadobudnuté poznanie.

Povedala Morphee, nech je živá, zdravá a svieža na veky vekov.

Počet príspevkov: 720  ~  Člen od: 04 február 2005  ~  Posledná návšteva: 09 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 03 august 2005 :  16:02:06  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Nie. Lebo postup akým som prešla z viery na nevieru je opísaný v h. Doteraz som to nevedela. Dozvedela som sa to, až keď som si prečítala knihu. Čiže včera. Že som v 2. leveli som napísala žartovne. Neviem o tom, že by som nadobúdala poznanie podľa h. učenia.
Ved vravim, prehnala si to. Len si zmenila vieru za nevieru...

A čo iné má formovať moje myslenie ohľadom Piusa? Haló dušička, umrel v roku 1958 a to som sa ešte nestihla narodiť. A reinkarnovať a prevteľovať sa tiež neviem, ani do tranzu som ešte neupadla, ani Duch Svätý nepočastoval moje rameno svojím lajnom. Jediné čo mi ostalo sú zápisy ľudí, čo Piusa osobne poznali a vytvorili si na neho názor.
Sice pekne slovne zvratky pises, ale ty si si nazor utvorila na zaklade jedineho clanku v novinach. A pritom ti ho paradoxne rozbil clanok z ineho casopisu - Noveho casu...

Aj ty. Enem ti to ešte nedošlo, resp. si myslíš, že si iný, čo čiastočne vyplýva z tvojej duševnej lability a narcizmu. Ale snad ti to dojde léty. Ja som už vo vyššom leveli a podľa h. ti nemám zjavovať nadobudnuté poznanie.
Muahahahaha!!!

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Morphee

Odoslaný - 03 august 2005 :  22:15:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Sice pekne slovne zvratky pises, ale ty si si nazor utvorila na zaklade jedineho clanku v novinach. A pritom ti ho paradoxne rozbil clanok z ineho casopisu - Noveho casu...

Dušička, zlatý kvietok, ja som si prečítala o Piuskovi niekoľko kníh a niekoľko článkov (3, vrátane toho trojvetového z Nového času).

Počet príspevkov: 720  ~  Člen od: 04 február 2005  ~  Posledná návšteva: 09 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 03 august 2005 :  22:31:53  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Monci, ale az potom, co ti to GMK dennodenne otlkal o hlavu...

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Morphee

Odoslaný - 03 august 2005 :  22:35:40  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

A kedy to bolo, bo ja si pamätám, že si to napísal enem raz.

Marcelllooo

Odoslaný - 03 august 2005 :  22:44:37  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Morphee

quote:
Pôvodne poslal GMK

Vtedy ako si pisala ten clanok a pisala vyzvy o prelozenie dodatocne najdeneho talianskeho textu.

A kaslala by si na to, keby som ti to nebol byval vyhadzoval na oci.

Morphee

Odoslaný - 03 august 2005 :  22:50:00  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal Morphee

quote:
Pôvodne poslal GMK

Vtedy ako si pisala ten clanok a pisala vyzvy o prelozenie dodatocne najdeneho talianskeho textu.

A kaslala by si na to, keby som ti to nebol byval vyhadzoval na oci.

GMK, ti si mi dal enem informáciu. A tú mi mohol dať hocikto iný. A ja by som postupovala rovnako. Ale navrhuje, nebaviť sa o tom v tejto téme.

Marcelllooo

Odoslaný - 03 august 2005 :  22:55:40  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
GMK, ti si mi dal enem informáciu. A tú mi mohol dať hocikto iný. A ja by som postupovala rovnako.
Mozno mohol, mozno nemohol. No uz nic nezmenis na skutocnosti, ze to bol prave GMk, co ti tu enem informaciu denne otlkal o hlavu a tym ta prinutil urobit, co by si spravila, keby ti ju buchal niekto iny.

Morphee

Odoslaný - 03 august 2005 :  23:04:59  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

GMK, ti si mi dal enem informáciu. A tú mi mohol dať hocikto iný. A ja by som postupovala rovnako.
Mozno mohol, mozno nemohol. No uz nic nezmenis na skutocnosti, ze to bol prave GMk, co ti tu enem informaciu denne otlkal o hlavu a tym ta prinutil urobit, co by si spravila, keby ti ju buchal niekto iny.

Aké denne? Vráť sa na zem. Napísal si to enem raz, v jeden deň.

Marcelllooo

Odoslaný - 04 august 2005 :  08:36:36  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov

Ty tomuto veris, alebo to pises len pre ostatnych, co tam neboli?

Pisal som ti to u Adama, pisal som ti to na tomto fore, pisal som ti to este na inych forach, tusim aj na tvojom. Trvalo ti dva tyzdne, kym si sa rozhybala, tak na co sa teraz hras?

Morphee

Odoslaný - 04 august 2005 :  09:11:17  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Ty tomuto veris, alebo to pises len pre ostatnych, co tam neboli?

Pisal som ti to u Adama, pisal som ti to na tomto fore, pisal som ti to este na inych forach, tusim aj na tvojom. Trvalo ti dva tyzdne, kym si sa rozhybala, tak na co sa teraz hras?

Nuž dobre, si chorý človeče. Chorý, alebo patologický klamár.

Marcelllooo

Odoslaný - 04 august 2005 :  13:59:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Ak ti to pomoze vyrovnat sa so skutocnostou, kludne si to nahovaraj.

Morphee

Odoslaný - 04 august 2005 :  14:10:40  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Ak ti to pomoze vyrovnat sa so skutocnostou, kludne si to nahovaraj.

1. Jedného dňa, uviedol si na Adamovom fóre link na článok v Novom čase.
2. Ja som povedala, že k únosu nedošlo a ani plán nebol vypracovaný.
3. Zistila som si originálny článok a nechala som si ho preložiť.
4. Záver: Únos nebol uskutočnený a plán nebol vypracovaný.
5. To isté urobil Korrak a informoval ma o židovských deťoch.
6. Povedala som, že deti boli vrátené.
7. Našla som si originálny článok a dokumenty som si preložila.
8. Záver: Deti boli vrátené. Pius XII. nezakázal ich vrátenie.

Tak čo ti už načisto preskakuje v tej veľkej hlave? Dišputy, čo si akože viedol so mnou na tomto fóre bolo mlátenie prázdnej slami, na inom fóre si o tom so mnou nedebatoval. Ja som to preberala ešte na troch iných fórach, ale s inými ľuďmi. Do našej Kantíny si nepísal. Tak netrep do sveta.

veritas

Odoslaný - 04 august 2005 :  14:33:35  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Morphee, kľud... Pokoj a hlavne sa nerozčulovať a zbytočne sa nehádať.
GMK, tiež by som ocenil, keby si tu nevyťahoval veci, ktorým my nemôžeme rozumieť...

Domnievam sa, že ste obaja dospelí a takouto formou si nemusíte dokazovať pravdu...
Prajem vám obom pokojný deň!

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

alg1

Odoslaný - 03 október 2005 :  15:50:57  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
Tuto to vyzera ako dvorenie GMK voci Morphee. Takze radsej Vas nebudem rusit pri flirtovani. ;)
Vyzera to tak, ze to zabera (citujem):
Dušička, zlatý kvietok, ja som si prečítala o Piuskovi niekoľko kníh a niekoľko článkov (3, vrátane toho trojvetového z Nového času).

Počet príspevkov: 281  ~  Člen od: 14 september 2005  ~  Posledná návšteva: 19 november 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 10 október 2005 :  10:57:29  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Tuto to vyzera ako dvorenie GMK voci Morphee. Takze radsej Vas nebudem rusit pri flirtovani. ;)
Vidis, a veritas to nepochopil...

Previous Topic: STB Téma Next Topic: Nieco o slobode prejavu...  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06