Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Nieco o slobode prejavu...
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Morphee a formovanie jej nazorov Téma Next Topic: Otázky na pavlaba  

Milan

Stav: offline

Odoslaný - 27 jún 2005 :  01:08:21  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
http://video.ta3.com/26062005/klein.ASF

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora 

alg1

Odoslaný - 03 október 2005 :  16:34:53  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
To je haluz. To fakt?
Ved to je uplne alogicke. Ved on iba napadol jednehjo katolika, nie cirkev. A keby aj napadol cirkev, tak by nemuselo ist nevyhnutne o hanobenie presvedcenia.
Takze nasi slavni sudcovia vedia velke gulove z logiky a bezni obcania potom trpia.

Počet príspevkov: 281  ~  Člen od: 14 september 2005  ~  Posledná návšteva: 19 november 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Rex

Odoslaný - 05 október 2005 :  16:12:30  Zobraziť profil  Pridať Rex do zoznamu priateľov
Sice by som to necakal, ale aspon ten Lispic mal dost rozumu... Inak by som rad vedel, kto na toho Kleina podal zalobu za prislusny paragraf? Nebol to sam agent Sokol?

Počet príspevkov: 190  ~  Člen od: 17 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 29 september 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

alg1

Odoslaný - 05 október 2005 :  17:10:18  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
Neviem. Skutocne neviem, ze ci trafena hus zagagala, pardon podala zalobu. A keby som to aj vedel, tak by som nepisal nic. Ved ja nechcem ist pred sud, koli dakemu dravcovi.

Počet príspevkov: 281  ~  Člen od: 14 september 2005  ~  Posledná návšteva: 19 november 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Rex

Odoslaný - 05 október 2005 :  18:20:52  Zobraziť profil  Pridať Rex do zoznamu priateľov
No pred sud by si sice ist mohol, ale pochybujem ze dnes by Ta za to este odsudili. A keby aj, tak len dobre - na europskom sude pre ludske prava by si vysudil miliony tak, ako ich dufam vysudi aj ten novinar.

Počet príspevkov: 190  ~  Člen od: 17 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 29 september 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

alg1

Odoslaný - 05 október 2005 :  18:37:54  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
Vsak preto, uz som sa vylakal.

Previous Topic: Morphee a formovanie jej nazorov Téma Next Topic: Otázky na pavlaba  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06