Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Dovolenka
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Alesko: Téma Next Topic: otaznik  

veritas

Stav: offline

Odoslaný - 12 júl 2005 :  11:55:42  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ako najradšej dovolenkujete? Napr. v lete?
A ešte jedna dôležitá otázka: akí ste dovolenkári? Nároční a vyžadujete komfort, obsluhu a krásne zážitky alebo vám stačí skromné ubytovanie a super zážitky...

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora 

veritas

Odoslaný - 12 júl 2005 :  11:59:02  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ja sa považujem a asi aj som skromný dovolenkár... Stačí mi jednoduché ubytovanie, obyčajné služby a o ostatné zážitky a výlety sa postaráme spolu s priateľmi...

A pochválim sa, hoci ešte neviem, či sa mi to ešte podarí a či zdravie povolí, v auguste by som mal ísť do Francúzska do jedného kláštora na 10 dní...
Prosím, prosím, myslite na mňa pri modlitbách, nech sa mi to podarí...

A vy? Kam sa chystáte? Alebo môžete napísať, kde ste už boli... (alebo práve ste)

Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 12 júl 2005 :  12:24:43  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja osobne travim polovicu leta pracovne, tyzden pri mori a zvysok budem travit pracovne tiez. drzim ti palce veritas, neuniesol by si este jeden kufor? pribalil by som sa. a do akeho klastora(myslim akej rehole)?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mavi

Odoslaný - 12 júl 2005 :  16:44:13  Zobraziť profil  Pridať mavi do zoznamu priateľov
No ja ešte neviem kam presne,ale bude to len niekde tu na Slovensku,bud niekde na chate,alebo niekde kam ma zavedu cesty Pánové

Pán je môj pastier, nič mi nechýba.

Počet príspevkov: 57  ~  Člen od: 08 júl 2005  ~  Posledná návšteva: 13 júl 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mavi

Odoslaný - 12 júl 2005 :  16:45:20  Zobraziť profil  Pridať mavi do zoznamu priateľov
A ozaj počuli ste už o tej púti do Levoče? ...idete tam niekto,lebo ja ešte neviem...

Počet príspevkov: 57  ~  Člen od: 08 júl 2005  ~  Posledná návšteva: 13 júl 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 12 júl 2005 :  16:45:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ja (teda my) tam ideme...

A kde máš chatu?

P.S.
Ľudkovia, čo keby sme sa tam stretli...? Ha? čo by sa stalo...?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mavi

Odoslaný - 12 júl 2005 :  16:47:25  Zobraziť profil  Pridať mavi do zoznamu priateľov
to nie ja,ale z rodiny...na Štiavnických vrchoch kusok od Banskej Štiavnice...

veritas

Odoslaný - 12 júl 2005 :  16:48:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov

A v Seredi nemáš náhodou nikoho?
A dedinku Prenčov poznáš?

mavi

Odoslaný - 12 júl 2005 :  16:50:54  Zobraziť profil  Pridať mavi do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal veritas

Ja (teda my) tam ideme...

P.S.
Ľudkovia, čo keby sme sa tam stretli...? Ha? čo by sa stalo...?

No tak snád by sa nič (vážne) nestalo ...ale ako vravím neviem,či sa mi podarí tam ísť...

veritas

Odoslaný - 15 august 2005 :  06:45:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Priatelia, práve odchádzam na ďalekú cestu. Prosím, myslite na mňa (aj v modlitbách) aby sa nám nič nestalo!

Zatiaľ sa majte krásne! ;)

pavelba

Odoslaný - 15 august 2005 :  06:55:12  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Nech je Pán s Tebou a nech Ťa vedie po svojich chodníkoch... amen

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 02 november 2005 :  16:03:39  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Chlapi, baby, čo je s MirecNr-om? Neviete niekto niečo o ňom...?
Snáď nemá "dlhodobú" núdenú dovolenku...?
Azda sa mu nič zlé nestalo...
Kto môžete, pozisťujte...
Ď.

Mato

Odoslaný - 02 november 2005 :  17:45:29  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Nebudes mi verit, ale uz som zistoval pred asi tyzdnom. Mailom mi potvrdil, ze zije ale je teraz mimoriadne pracovne vytazeny a nestiha pisat.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 02 november 2005 :  21:23:16  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Škoda, jeho glosy, kraťučké príspevky mali občas čo do seba....

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 03 november 2005 :  13:29:23  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Uff, tak to mi odľahlo... Ď.

veritas

Odoslaný - 31 október 2007 :  19:28:18  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ahojte!

Tak trošku aj nostalgicky som si prezeral diskusie. A rozhodol som sa napísať vám. Zanechať aspoň maličkú stopu, že som tu bol. A aby som nekazil dišputy, našiel som si nejakú svoju starú tému. A má aj celkom príznačnýy nadpis. :)

Len vám chcem povedať, že naozaj mám trošku "dovolenku" od počítačov a hlavne od internetu. Mnohí viete, že študujem teológiu v seminári a možno, snáď, jedného dňa sa so mňa stane kňaz. Veľmi po tom túžim! :)

Aby som dlho nepísal, len vám chcem povedať, že na vás všetkých veľmi často myslím. Aj tak normálne, ale aj v modlitbách!

Naozaj nemám čas na diskutovanie cez internet - čas v seminári je vzácny a treba ho dobre využiť.

No jednu službu predsa len mám ako bohoslovec: spravujem webstránku bratislavských seminaristov http://www.adsum.sk a ak máte chuť a chcete vedeť, ako žijú seminaristi (alebo dokonca chcete vedieť, ako žijem aj ja) klinite si a čítajte. :)

Všetko dobré vám praje veritas (Trobon)!

papa! :)

P.S.
Keby niečo, mejlom som stále k dispozícii...

juja

Odoslaný - 31 október 2007 :  19:39:10  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Zdravím Ťa aj takto a iste, že toho času je málo, ale som veľmi rada, že si sa ozval!

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 31 október 2007 :  19:46:43  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
:) veľmi rád a v dobrom spominam na toto forum! :)

Neplanuje sa nejaka stretavka???

juja

Odoslaný - 31 október 2007 :  19:51:34  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Nuž veru sa plánovala, ale sa nedotiahla

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zmurka

Odoslaný - 31 október 2007 :  19:51:41  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: zmurka  Pridať zmurka do zoznamu priateľov
Plánovala sa - nekonala sa - možno nabudúce .

Život je veľký dar - nepremrhajme ho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 890  ~  Člen od: 28 október 2006  ~  Posledná návšteva: 23 október 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 31 október 2007 :  19:53:33  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
hojahoj, žmurka!

Judith

Previous Topic: Alesko: Téma Next Topic: otaznik  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06