|
Odoslaný - 02 október 2007 : 19:38:06
|
V tejto sekcii, mily Aleško, ma vela ludi svoju temu, ale Ty este nie, tak ti ju tu davam ako darček, dufam že ta to poteši
Takze ako sa vodi, Aleško? Nejako malo uz pises na Kredo...
|
|
|
|
Odoslaný - 17 október 2007 : 22:35:42
|
no alesko teraz aktivne posobi na pokeci v JTM tak na toto uz nema cas :) |
|
|
|
Odoslaný - 17 október 2007 : 22:39:04
|
Jeeej Patrik ozil Vitaj bratku... |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 október 2007 : 08:21:17
|
Ked sme už pri tých stratených a nádených.., neviete prosím, či je s Radekom všetko v poriadku? |
Počet príspevkov: 1311 ~
Člen od: 10 jún 2005 ~
Posledná návšteva: 23 február 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 október 2007 : 15:09:48
|
Nemam ziadne informacie v tomto smere, ale rad.ek mava take obdobia, ze sa odmlci a potom sa znova rozbehne. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2007 : 14:09:56
|
citácia: no alesko teraz aktivne posobi na pokeci v JTM tak na toto uz nema cas :) Pôvodne zaslal Patrik - 17 október 2007 : 22:35:42
jéjo paťo.....a že už tu nechodíš som počul..... |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2007 : 14:12:22
|
Aj Ty Alesko, sem nejako malo uz chodis... |
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2007 : 14:16:07
|
ano, maťovi som sukromnou cestou vysvetlil dôvod.... ale to že neprispievam neznamená že to tu nesledujem
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2007 : 16:10:45
|
ale ked už tu mam vlastnu temu, hned toho využijem. Potreboval by som asi tak 15-20 otázok na úrovni birmovanca, resp. na úrovni človeka, čo sa pripravuje na birmovku. Ide o hru Milionár, len pokresťančenú verziu. Záujemcom potom môžem dodať hru, v podobe Windows programu....
Ide mi skor o otázky, kde sa dajú vymyslieť 4 možnosti, z toho bude jedna správna.
vývojová veriza - je robená na spôsob adventúry a komunikácie dvoch ľudí.
Dejová línia príbehju-hry: Zomrel pápež. Anjel sa vybral hľadať vhodného človeka na obsadenie. Hráč j epotencionálny kandidát. Jednotlivé záchytné body sú: bohoslovec, diakon, kňaz, biskup, arcibiskup, kardinál. Výhra je to, že hráč sa stáva vhodným kandidátom na pápeža.
Cieľ hry: Zábavnou formou preopakovať a naučiť niektoré veci z náboženstva. Navyše, pomocou záchytnych bodov si uvedomiť aj hierarchiu v cirkvi.
Veková kategória : 15 - 99
p.s. Postavy potom zmením |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2007 : 17:57:48
|
Otazky v teme Preverovanie zakladnych vedomosti Ta neinspirovali?
Inak som sa celkom pobavil, ako anjel - cernoch v plasti ako exhibicionoista a v teniskach - hovori pipke v cervenych ministatach ze splna kriteria na to, aby sa stala bohoslovcom |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2007 : 19:34:40
|
hej mato mas pravdu
ked to jke original sada graficka a ja nie som grafik
hej napadlo ma to ale až po prispievani
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2007 : 20:54:43
|
Nuz Alesko, zasa sa mi len potvrdzuje aka je to velka skoda, ze na toto forum uz menej prispievas. Tvoje prispevky su skratka bombove, milujem ich. Co Ty sem das, to je takmer vzdy exelentne |
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2007 : 21:50:03
|
ja viem, pierre......ale funkciu dovrmého šaša som prenechal tebe, zabudaš?
pre všetkých: už som zmenil anjela....a vdaka mojej nešikovnosti to dokonca vyzera že lieta ked rozprava.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 október 2007 : 09:19:59
|
citácia: ja viem, pierre......ale funkciu dovrmého šaša som prenechal tebe, zabudaš?
Si predstav, Alesko, nejako si neviem na to slavne prenechavanie spomenut, mne si nic neprenechal, to si asi zasa pleties . Ale je fakt ze keby som i ja prestal prispievat, zacalo by tu byt este otupnejsie, no ja som tu hlavne za gaunera, sviniara a pod. (vacsinou mi tu takto nejako hovoria ). A ja taba za dvorneho šaša ani nepovazujem. Povazujem ta akurat za zaujimaveho cloveka s ktorym je obcas sranda . Ber si to v dobrom a prispievaj castejsie. |
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2007 : 09:52:44
|
chcel som len povedať, že hra je takmer pred dokončením. ak niekto bude mať čas a mať záujem , poprosim mrknuť sa na to.... súbor najdete tu - grafiku - tu ženu zmenim, ked budem mať vhodnu grafiku po ruke, a ju budem moct legalne ziskať - zmenim aj oslovovanie a sposob vyjadrneia postupu - dakujem quitsuitdeus za pomoc
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2007 : 11:49:41
|
Tak som si to pozrel a tu je moja kritika:
- zakladna myslienka dobra ale:
- aby hra bola zaujimava, mala by byt pdstatne viac interaktivna, takto je to len o klikani na odpoved, cim sa straca cela idea adventury - hlavny hrdina by mal niekam ist, mal by nieco urobit a pod. aby sa dostal dalej
- neposobi na mna dobre, ze je niekto vysvateny anjelom a nasledne pokracuje v Cirkevnej hierarchii na zklade rozhodnuti anjela
- zacyklil som sa pri otazke o vete vyjadrujucej zakladne Bozie posolstvo, nezobral ziadnu odpoved
- mala by byt aj moznost poziadat o zopakovanie otazky
- odpovede hlavneho hrdinu by mali byt pestrejsie, nie len stale opakovat Chvala Bohu!
- a viac ma v tejto chvili nenapdlo |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2007 : 15:59:16
|
diky mato - nemienil som to robit ako adventurku, skor na štýl milionara a ten je len o otazkach, snad niekedy inokedy len sa musim naučiť najskor lepsie programovat - co sa tyka toho "svatenia" - to cele budem prerabat, ale dobre ze si povedal - pojde to na styl: "bol by si vhodnym kandidatom na .... knaza",...atd. a tym padom sa meni aj oslovenie - zacyklenie bolo nutne, lebo som to tak zrobil, že poslednu otazku opakuje....dokym neprirobim otazky dalsie...zostavaju mií posledne 3, 4 aby som to ukončil..... - zopakovanie ma napadlo,porozmyslam ako to urobim ešte, a tie pochvaly...no porozmyslam ako to zrobim.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 november 2007 : 20:22:24
|
http://denar.xf.cz/kriz.wmv
kratke videjko, cca 8 sek. je to len zakladne videjko, ale keby mal niekto napad ako pomocou 3d programu urobit zakladnu animaciu(napr. krestansku) budem len rad ak sa podeli. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 november 2007 : 20:56:16
|
citácia: ja som tu hlavne za gaunera, sviniara a pod. (vacsinou mi tu takto nejako hovoria). Za ghaunera by si sa rad pasoval len ty sam. Keby ze ta mam zhodnotit, tak si predovsetkym katolicky oportunista. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 november 2007 : 22:54:12
|
citácia: http://denar.xf.cz/kriz.wmv kratke videjko, cca 8 sek. je to len zakladne videjko, ale keby mal niekto napad ako pomocou 3d programu urobit zakladnu animaciu(napr. krestansku) budem len rad ak sa podeli. Pôvodne zaslal alesko - 14 november 2007 : 20:22:24 Animacia je najmenej, ale kto by to namodeloval, to je problem... CO takto natocit uvodne video namiesto modelovania a animovania? |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 november 2007 : 22:57:20
|
tak skus povedat ....ak netreba niečo moc detailne, či niečo určite môžem sa aj ja posnažiť...toten kríž som modeloval ja.... pokusim sa vytvoriť album čo všetko som zatiaľ zvládol a potom ti sem hodim linku
ake uvodne video? postavy ešte modelovať neviem , to sa musim ešte naučiť.... ale pokusim sa postudovat a porobit aspon zakkladne videjo.... postavy ako chodi. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 november 2007 : 23:18:27
|
Mato mal na mysli, ze uvodne video nemusis modelovat a animovat, je s tym dost piplacky, len klasicky natocit, nejake hrane, chapes? bolo by to mile a menej narocne |
I amar presstar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned ‘wilith |
Krajina: Italy ~
Počet príspevkov: 76 ~
Člen od: 26 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 13 máj 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 november 2007 : 23:35:44
|
jaaaaaaaaj ja som zas myslel ze nejake uvodne video na kredo, alebo do zahlavia nejaky animovany gif.....
tak oki
inač galéria mojich modleov je na http://denar.xf.cz/anim8or |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2007 : 22:56:02
|
Marcelllooo: Vsak ja som si to nedal, ten titul "gauner" si mi tu ako prvy pridelil prave zrovna Ty, co teraz na to frfles . No a po tebe mi to tu zopakovalo uz viacero ludi, ze som vraj gauner . A neraz vraj i velky gauner. Ale to uz odmietam, OK, som mozno gauner, ale len maly |
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2007 : 23:30:48
|
citácia: Marcelllooo: Vsak ja som si to nedal, ten titul "gauner" si mi tu ako prvy pridelil prave zrovna Ty, co teraz na to frfles . No a po tebe mi to tu zopakovalo uz viacero ludi, ze som vraj gauner . A neraz vraj i velky gauner. Ale to uz odmietam, OK, som mozno gauner, ale len maly Pôvodne zaslal Pierre - 16 november 2007 : 22:56:02 Vravim, do pozicie gaunera by si sa rad stylizoval. Pritom si vsak len katolicky oportunista. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 november 2007 : 00:27:18
|
Hehe, OK, mne je to jedno... Len sa uz teda zorientuj co som, mas v tom zmatok . Najprv ma volas gaunerom, teraz hovoris ze nie gauner ale oportunista
|
|
|