Rex
Stav:
| |
Odoslaný - 07 júl 2005 : 13:41:04
|
quote: Ako som uz bol byval povedal, v psychiatrickej praxi sa takemuto comusi vravi fixna idea. Chapem, nevies sa inak vysporiadat s GMK a jeho prispevkom a s tym, ze si tu kazdemu na smiech. Sere ta to, ze? Najme od GMK.
Googlovy vzdelanec...
Vselico by ma mohlo srat ako pises, ale Tvoje tliachanie by sa nedostalo ani len na posledne miesto... Lepsie byt Googlovy dovzdelanec ako nedovzdelanec - kto totiz vie ako, potrebne informacie si najde aj tam a doplni nimi tie co uz ziskal. Kto len tusi obsah slov ktore vravi a vzdelanie mu zasadnym sposobom chyba, tomu ani ten Google nepomoze. |
|
|
Rex
Stav:
| |
Odoslaný - 07 júl 2005 : 13:43:05
|
quote: Pôvodne poslal Vlkodlak
quote: Pôvodne poslal Rex Vid. reakciu na Tvoju vyzvu na diskusiu o danej problematike na str.5. Zatial som od Teba nedostal ani slovicko k tam napisanemu (co boli odpovede na Tvoje otazky).
Okrem ineho si narazal na neomylnost papeza. Kedze zasa si bol totalne mimo, stratil som zaujem na dalsej debate. Stiahol som chvost, alebo ako vy ludia zvyknete hovorit, mavol som rukou ...
Je pravda, ze si si dovolil takyto bonmot - ale ten zdaleka nebol obsahom mojich odpovedi na Tvoje otazky. Ale ako chces... |
|
|
|
Odoslaný - 07 júl 2005 : 13:54:06
|
Vselico by ma mohlo srat ako pises, ale Tvoje tliachanie by sa nedostalo ani len na posledne miesto... Skoda, ze ta to serie.
Lepsie byt Googlovy dovzdelanec ako nedovzdelanec - kto totiz vie ako, potrebne informacie si najde aj tam a doplni nimi tie co uz ziskal. Kto len tusi obsah slov ktore vravi a vzdelanie mu zasadnym sposobom chyba, tomu ani ten Google nepomoze. To je, zrejme, dovod, preco tebe nepomaha ani ten Google. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 júl 2005 : 13:55:25
|
quote: Pôvodne poslal Rex
quote: Pôvodne poslal Rex Vid. reakciu na Tvoju vyzvu na diskusiu o danej problematike na str.5. Zatial som od Teba nedostal ani slovicko k tam napisanemu (co boli odpovede na Tvoje otazky).
Okrem ineho si narazal na neomylnost papeza. Kedze zasa si bol totalne mimo, stratil som zaujem na dalsej debate. Stiahol som chvost, alebo ako vy ludia zvyknete hovorit, mavol som rukou ...
Je pravda, ze si si dovolil takyto bonmot - ale ten zdaleka nebol obsahom mojich odpovedi na Tvoje otazky. Ale ako chces...
Kazdopadne bola tato tema uzitocna. Vdaka Rexovi vieme, aky ma kto postoj k pravde. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
Rex
Stav:
| |
Odoslaný - 07 júl 2005 : 14:00:05
|
quote: Kazdopadne bola tato tema uzitocna. Vdaka Rexovi vieme, aky ma kto postoj k pravde.
Konecne sme sa zhodli!!! |
|
|
|
Odoslaný - 14 júl 2005 : 01:22:34
|
... Zdeno. Ten raz zosmiestnoval veriacich tym, ze si zobral na paskal Bibliu. Tvrdil, ze nie je vieryhodna, a ako dokaz uviedol ze v kazdom z evanjelii je iny rodokmen Jezisa Krista...
Keďže na fóre "Polemika o viere..." som jediný Zdeno s nickom "Zdeno", cítim potrebu protestovať voči takémuto osočovaniu - asi si si ma s niekym pomýlil. Ja osobne som Bibliu nečítal a o rodokmeni JK viem to, že sa asi narodil nejakej Panne Márii. Takže pochybujem, že by som sa niekedy s niekym hádal o jeho rodokmeni. Ja som z Biblie čítal iba Genesis a následne zopár útržkov v súvislosti s nejakou diskusiou na fóre, aby som pochopil, o čom je reč.
Pôvodne som sa nechcel na tomto fóre angažovať, lebo cítim, že to tu pre mňa nie je, ale GMK ma upozornil na to, že sa tu diskutuje aj o mne, tak mi to nedalo a ... neverím vlastným očiam. |
Zdeno |
|
|
|
Odoslaný - 14 júl 2005 : 06:43:39
|
Zdeno, bolo to mozno 2 roky dozadu, presne nepamatam. Teraz je to slovo proti slovu. Niektore taketo pikosky som si archivoval. Ibaze som medzi tym zmenil zamestnavatela - a tym aj PC. Pozriem na archivne CD s dokumentami ci nahodou ... Mozno by mi mohli pomoct so svedectvom stari clenovia Adamovho fora(Zbysek, mozno GMK, ci rimo ...)
A mimochodom, nemam najmensi dovod obvinovat ta z niecoho co si neurobil, resp. vymyslat si nejake historky. Spravil si to minimalne 3x. |
|
|
|
Odoslaný - 14 júl 2005 : 09:49:52
|
Keďže na fóre "Polemika o viere..." som jediný Zdeno s nickom "Zdeno", cítim potrebu protestovať voči takémuto osočovaniu - asi si si ma s niekym pomýlil. Protestovat, samozrejme, mozes, ale ako si sam uviedol, sktocnost, ze si jediny Zdeno na Adamovom fore, indikuje, ze k ziadnemu omylu nedoslo. A hadaj co: naozaj k omylu nedoslo.
Nielenze, robis zo seba osla (ako Zbysek vystizne napisal), nielenze veris uplnym hlupostim, ty dokonca svoju nevedomost vydavas na obdiv vsade kade chodis.
Niekolko prikladov: - neznaost Biblie, krestanstva a vsetkeho, co sa toho tyka ti nebrani tvrdit vsetky svoje somariny, co tvrdis - neznalost psychologie a psychickych procesov ti nebrani uctievat Freuda, ktory nebol nikdy uznavanym psychologom a miesto v ucebniciach mu patri len ako pikoske. - matematicke neznalosti si mi predviedol uz niekolko krat.
Ja osobne som Bibliu nečítal a o rodokmeni JK viem to, že sa asi narodil nejakej Panne Márii. Takže pochybujem, že by som sa niekedy s niekym hádal o jeho rodokmeni. Ja som z Biblie čítal iba Genesis a následne zopár útržkov v súvislosti s nejakou diskusiou na fóre, aby som pochopil, o čom je reč. A tato neznalost ti nebrani sa vyjadrovat k veciam, ktorym nerozumies.
Zdeno, radsej sa vrat na hlavu, tam sa uspokoja s tvojim sice klamlivyvm a nekvalitnym literarnym dielom, ale tebe to staci.
Pôvodne som sa nechcel na tomto fóre angažovať, lebo cítim, že to tu pre mňa nie je, ale GMK ma upozornil na to, že sa tu diskutuje aj o mne, tak mi to nedalo a ... neverím vlastným očiam. Tak radsej ver: je to kruta realita. A mozno, ako sam pises, ze konfrontacia s realitou vedie k zmene svetonazoru, ti to bude iba na osoh.
Mozno by mi mohli pomoct so svedectvom stari clenovia Adamovho fora(Zbysek, mozno GMK, ci rimo ...) Potvrdzujem.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 júl 2005 : 09:50:54
|
Pozriem na archivne CD s dokumentami ci nahodou ... Archivne CD??? To mal na tahentom fore Jean de Nick. Neni si to nahodou ty?
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 júl 2005 : 10:09:59
|
Nie GMK. Som to ja, iba raz som na chvilu na jednom fore pouzival iny nick, je to davno a nie je to podstatne ... Pointa archivnych CD. Stavalo sa casto na Adamovych, ci Luciinych forach, ze pri vasnivej polemike, niektore temy rychlo zmizli. Ak niekto nieco napisal a nedalo sa reagovat okamzite(ak mala byt reakcia seriozna), napriklad o cisarovi Theodosiovi, musel som lovit v kdejakzch pramenoch, od internetu az po Priskove Byzantske dejiny, aby som mohol reagovat ... Nez som sa pripravil tema bola davno prec a mal som neblahu skusenost, ze dotycny sa krutil ako had a nehlasil sa k svojim tvrdeniam ... Preto som nejake konfliktne temy archivoval - do adresara "Moje Dokumenty". Ked som menil zamestnanie, zazipova som si na CD aj adresar Moje dokuemnty. Preto hovorim o archivoch na CD ... Ale toto(4 rozne rodokmene JK) bola taka blbost, na ktoru som reagoval rychlo, preto ju v archivoch asi nenajdem ... Ak by bola vola, minimalne(ak pamataju) Zbysek, ci Adam by mi mohli dosvedcit ...
PS.: Mimochodom, nechcem, aby sa debata zvrhla na osocovanie Zdena. Pouzil som ho iba ako priklad, ktory mi utkvel v pamati. Nemam dovod sa s nim teraz sporit. Podstata temy o ktorej som hovoril nebola v osobe Zdena. |
|
|
|
Odoslaný - 15 júl 2005 : 17:05:10
|
Zdravím ta Zdeno. Uputalo ma, ze si novy, ta ja reku ze ta pozdravim. Pozrela som si tvoje prispevky a kedze som tu tiez relativne nova, tak ti do toho, co pises, nebudem zasahovat. Dufam len, ze ked si to pisal, tak si mal zly den a uz je vsetko OK. Prajem vsetko dobre. |
Mirik |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 16 ~
Člen od: 07 júl 2005 ~
Posledná návšteva: 25 október 2005
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|