Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Hladam Boha...
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: A dost Kajo Téma Next Topic: Neomylnost - taka neurcita diskusia
Strana: z 5

Bozskej Kaja

Stav: offline

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:00:05  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
Voľakto asi ešte nemá absolvovanú birmovku.
Birmovka ako známo je sviatok kresťanskej dospelosti.
Taký Gluteusko čoby luterán nemá šancu dospieť nikdy.
Luteráni ako známo nemajú birmovku.

Počet príspevkov: 455  ~  Člen od: 06 august 2006  ~  Posledná návšteva: 22 august 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:01:27  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Maju zasa ine veci. Ked si zistis ake, tak to pochopis.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bozskej Kaja

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:08:25  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
Lenže mňa netrápi čo majú.
Malo by?
Maťovi sa to lúbiť nebude ale pravda je taká že katolík či evanjelik, jedno vreco.
Keď sa vám to hodí ťaháte spolu keď nie tak po sebe štekáte.
Dôkaz: pozri históriu tohto fóra.

Počet príspevkov: 455  ~  Člen od: 06 august 2006  ~  Posledná návšteva: 22 august 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:15:00  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Kajo, si taky blby, alebo sa iba robis. Najskor napises toto:
quote:
Taký Gluteusko čoby luterán nemá šancu dospieť nikdy.

a potom toto:
quote:
Lenže mňa netrápi čo majú.

Birmovku nemame, ale mame jej ekvivalent. Takze ked ta to netrapi, preco k tomu mas komentare. Ked nieco nevies, tak drz hubu a pozeraj, mozno sa nieco dozvies, inak sa tlacis do veci, ktorym nerozumies.

a este toto:
quote:
Maťovi sa to lúbiť nebude ale pravda je taká že katolík či evanjelik, jedno vreco.
presne ako vsetci ateisti

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:20:39  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Katolici, evanielici... sme vsetci bratia, mame jedneho Jezisa. Bratia sa v rodinach tiez obcas hadaju. Ale ked niekto zvonka zautoci, tak si navzajom pomozu. Hned drzia spolu. La familia

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bozskej Kaja

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:26:07  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
Lajoš, máš šťastie že si mój človek, inak by som sa rozpenil urazený.
Počúvaj sem Lajoš, ako sa má vec.
Vylučuje sa môj výrok o netrápení s druhým mojím výrokom o nedospelom Maximkovi?
Nevylučuje.
Pravdou je že ma naozaj netrápi čo máte akú konfirmáciu a že súčasne Maximko ale aj ty ste odsúdení na večnú nedospelosť, lebo konfirmácia neni u vás sviatosť.
Tak učí viera na mňa sa nedudri.

Ten výkrik o ateistoch , tvárme sa že si v úzkych tak si nič nepovedal.
Ateisti nemajú potrebu sa vzájomne presviedčať o svojej pravde ako to robia dvetisíc kresťanských siekt.

Lajos

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:29:15  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Ja som neni v uzkych a ak si to nepochopil, tak ten vyrok o ateistoch presne koresponduje s tvojim a kat. a ev. Tak neviem co sa rozculujes. Ty si asi hodne nevyrovnany clovek, ked ta rozculuju vlastne moresy.

quote:
Ateisti nemajú potrebu sa vzájomne presviedčať o svojej pravde ako to robia dvetisíc kresťanských siekt.
heh, tak to je sila. Ty chces tvrdit, ze ateisti su jeden celok? Ty brdo. Tolko filozofickych prudov vselijakych, absolutne principialne odlisnych... ty jo, to je tvrdenie na nobelovku.

Bozskej Kaja

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:29:43  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Pierre

Katolici, evanielici... sme vsetci bratia, mame jedneho Jezisa. Bratia sa v rodinach tiez obcas hadaju. Ale ked niekto zvonka zautoci, tak si navzajom pomozu. Hned drzia spolu. La familia

Hujá hujá hujá vzývam ťa ameriká ameriká ameriká...
Francúzik si tu koleduje o ""bratskú "" katolícku nakladačku,
lebo francúzik nepozná neomylný dokumentík Mortalitum animos sv. Pia 12 (tuším).

Bozskej Kaja

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:33:03  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

Ja som neni v uzkych a ak si to nepochopil, tak ten vyrok o ateistoch presne koresponduje s tvojim a kat. a ev. Tak neviem co sa rozculujes. Ty si asi hodne nevyrovnany clovek, ked ta rozculuju vlastne moresy.

quote:
heh, tak to je sila. Ty chces tvrdit, ze ateisti su jeden celok? Ty brdo. Tolko filozofickych prudov vselijakych, absolutne principialne odlisnych... ty jo, to je tvrdenie na nobelovku.

Lajko darmo sa ty vzrušuješ, upokoj hormón.
O ateistoch môžeme dať reč, vyučím ťa čomu nechápeš, z prvej ruky.
Rovnako ako ty ukazuješ z prvej ruky mne, ako je to s tým jedným vrecom medzi vami rozličnými kresťanskými cirkvami.

Pierre

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:33:57  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Nechaj tak. Ja si to s Americanom vykecam na nasom tajnom fore .
Ale Francuzi a Americania spolu vacsinou dobre vychadzali.

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bozskej Kaja

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:38:41  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
Jasné že nechám tak.
Dohadujte sa, kresťania, ako to s tou vierou vlastne je, kde len chcete.
Aj na tých najtajnejších fórach.
Tu na verejnom fóre ty robíš fóry a ja čo mám robiť.
Mykám plecom, čo iné.

Mato

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:08:14  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Bozskej Kaja

Lajoš, máš šťastie že si mój človek, inak by som sa rozpenil urazený.

Ty Lajos, poviem Ti, mas teda fakt stastie.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:11:12  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:

A nas mily Kajo prave poprel svoju existenciu na tomto fore.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bozskej Kaja

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:13:23  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
Maťo, Lajoš je hlavne slušný človek.
V jeho prípade našťastie kresťanstvo moc nevytŕča rožky.
U teba je to už horšie ale badať známky zlepšenia.
Teším sa a ďakujem ti Maťo.

Mato

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:15:16  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:

Maťo, Lajoš je hlavne slušný človek.

Lajos, teraz si to dostal. Vraj nie je vidno ze si krestan...

Bozskej Kaja

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:17:43  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

quote:

A nas mily Kajo prave poprel svoju existenciu na tomto fore.

Čo zdám sa ti nedostatočne reálne prítomný?

Ušlo ti slovíčko vzájomne.
teda ateista ateistu.
Ateista teistu, to je jiná.
Moc sa staráte do tohto sveta, namiesto aby ste sa starali iba o ten svoj posmrtný Maťulíno môj.
My sa vám do vášho sveta nemontujeme.
Trošku spravodlivosti pánové by to chtělo.

Lajos

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:31:33  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
quote:
Vidi Kajo, dalsia chyba. Precenujes obycajne forum. O mojom krestanstve toho moc nevies, mna nepoznas... tvoj vyssi citat je omyl. Verom ze Boh je BOH a to samo o sebe nieco znamena. Umiernenost v niektorych veciach urcite nie.

quote:
Nuz vidis mato, to je vysledok mylnej predstavy o krestanoch. Ked ti niekto surovo nenadava, nie je podla neho krestan... no snad raz pochopi. Ale je mile, ked ateista ide posufzovat hlbku viery a krestanstva

Marcelllooo

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:35:36  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Lajos, ze ta este bavi riesit Kaju.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:37:34  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Vies co GMK, mas recht.

Marcelllooo

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:53:29  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

Vies co GMK, mas recht.

Ano, GMK ma totiz vzdy pravdu. Je to tzv. dogma o neomylnom prudkom a hladkom GMK, co ma vzdy pravdu...

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bozskej Kaja

Odoslaný - 22 august 2006 :  10:44:00  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
Lajoš len sa ty nedaj zviklať voľajaký pofidérnym bambusom Maximusom.
On ma bezpečne nikdy neobíde a furt ma rieši keď dôjde.
Tebe radí opak.
Čo vidíme, pokryteckú dvojakú morálku, Lajoš.

Lajos

Odoslaný - 22 august 2006 :  10:46:41  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
GMK poznam osobne. Teba nie. Tot vsjo.

Bozskej Kaja

Odoslaný - 22 august 2006 :  10:47:29  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

quote:
Vidi Kajo, dalsia chyba. Precenujes obycajne forum. O mojom krestanstve toho moc nevies, mna nepoznas... tvoj vyssi citat je omyl. Verom ze Boh je BOH a to samo o sebe nieco znamena. Umiernenost v niektorych veciach urcite nie.

quote:
Nuz vidis mato, to je vysledok mylnej predstavy o krestanoch. Ked ti niekto surovo nenadava, nie je podla neho krestan... no snad raz pochopi. Ale je mile, ked ateista ide posufzovat hlbku viery a krestanstva

Lajoš mój, protirečíš si.
Posledná veta prvéhoodstavca a posledná veta druhého.
Nevadí, raz sa naučíš ako to treba robiť.
Ani ja surovo nenadávam a zato som neni kresťan, Lajko.

Bozskej Kaja

Odoslaný - 22 august 2006 :  10:48:44  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

GMK poznam osobne. Teba nie. Tot vsjo.

No a?
Pokryteckú morálku tým nezanuluješ.
Tot vsjo.

Ales

Odoslaný - 22 august 2006 :  14:44:04  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
gmk aj lajos su tiez aj moji kamarati.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 5 Previous Topic: A dost Kajo Téma Next Topic: Neomylnost - taka neurcita diskusia  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06