|
Odoslaný - 22 august 2006 : 22:15:57
|
Vzhladom na neustale nezmyselne konfrontacne prispevky voci vacsine prispievatelov, zo zohladnenim plebiscitu iniciovanom dotycnym a sukromnych nazorov, ktore som obdrzal jednak mailom a jednak v uzatvorenych forach
oznamujem, ze
uzivatel Bozskej Kaja ma pozastavenu moznost prispievat do tohto fora.
Mrzi ma to, ze som bol k tomuto kroku Kajom donuteny, zatial som v historii tohto fora (ak si dobre pamatam) musel trvalo vykazat iba troch ludi, Kajo je stvrty.
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 06:05:54
|
Kajo, nič si z toho nerob.... umiestnil si sa na krásnom treťom mieste, kým ja som bol druhý od konca..... |
Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda. <°)))))><( |
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 07:15:20
|
No paly, ty si sa vtedy tiez dost vyfarbil. Na tvojem mieste by som sa s tym nechvalil. |
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 10:01:19
|
No vidis Kajo, bolo ti to treba? Ale asi bolo |
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 10:14:29
|
toto je jeho samotka alebo total banana? |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 10:43:27
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 10:48:07
|
Zaujimave je, ze sa pavelba povazuje za trvalo vykazaneho a pritom si veselo prispieva, nebude v tom nejaka schiza?
Alesko, toto forum nanestastie neumoznuje pridelovat prava v negativnom zmysle, ale iba v pozitivnom. To znamena, ze mozem nejake forum uzavriet pre vsetkych okrem... ale nemozem ho spristupnit pre vsetkych okrem... Takze samotku nemam ako vyrobit, a ostal iba BANan. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 11:24:11
|
Nuz, zistilo sa ze tu pre takeho kriminalnika samotky ani ine vhodne cely nemame, a tak bol zlocinec rovno popraveny .
A ak si Pavelba mysli ze tiez bol definitivne popraveny, tak mozno sem chodi ako duch, strasit tu . A aj mava obcas take vyroky: huuuu, RKC vedie ludi do zaaaahubý, satan vykonal svoje dieeeeló... |
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 13:34:52
|
pierre, povedal ti uz niekto ze si trapny? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 14:28:59
|
Mne sa prave tento pierrov posledny prispevok zdal vtipny. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 14:35:12
|
Alesko: Ano |
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 16:06:51
|
Alesko: Chapem ze ked ma niekto depku, vselico sa mu zda byt trapne. Trapneho Pierra si teda radsej ani nevsimaj. Je to len taky blby gauner z reklamky, a tu si chudak mozno trenuje mozocek na svoje este trapnejsie reklamne slogany - ach jaj, ked si len spomeniem, za nektore sa az hanbim . GMK: Dohod mi tie statne zakazky, mna uz reklama nebaví Ja by som chcel robit to co Ty, teda nic .
|
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 17:12:39
|
aj ja |
Judith |
Počet príspevkov: 3217 ~
Člen od: 30 október 2005 ~
Posledná návšteva: 30 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 august 2006 : 18:42:06
|
vies, pavelba je pavelba.... o to pokoj.. tiez to tak vnimam... ale depku nemam... len som ti chcel navrhnut, vies v cirkuse , v mojom cirkuse, je akurat doma v tn, chyba saso, nesiel by si?
p.s. dodatocne: nev iem vtedy sa mi to zdalo voci pavlovi krute ale uz sa mi to nezda, sorry.... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2006 : 01:41:40
|
Alesko: On Palino tie slova na nase strasenie alebo skor urazanie tu naozaj napisal a napisal toho viac, vyznelo to pekne tvrdo. Tak nebud hned namako, ze to bolo krute. On sa s nami tiez nemaznal. No ale uz si si to uvedomil, hovoris sorry, takze je to teda OK .
A keby v cirkuse lepsie platili, dalo by sa aj uvazovat, no takeho fleka by si mi uz neponukal, vzal by si ho sam
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2006 : 04:52:02
|
To: Pierre
Cit: On Palino tie slova na nase strasenie alebo skor urazanie tu naozaj napisal a napisal toho viac, vyznelo to pekne tvrdo.
To bolo v čase kedy si Ty ešte ani netušil, že nejaké "blumentálske fórum" existuje....
PS. Čítal si komplet fórum a tých cca 30-40 tisíc príspevkov? Čítal si ich v kontexte (odpoveď na odpoveď, akcia na reakciu) alebo len tak namátkovo? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2006 : 07:20:22
|
pali nemusi, staci mu co vyprodukujes za jeho posobenia...
pierre asi tazko lebo ako majitel mam ine starosti... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2006 : 10:55:54
|
Pavelba: Nuz pod Palino .
Tak za prve. K tym tvojim starym divokym vyrokom co si mal, ked som tu este nebol, si dopln ze Bozie mlyny melu pomaly, a raz niekoho moze Pan Boh poslat aby ti to namdal .
A za druhe. Nejake pekne vyroky si maval uz aj za mojej éry. Konkretne to, ze RKC vedie ludi do zahuby a satan tu nieco vykonal, to si uz napisal pri mne a tak sa mi cosi mari ze mozno aj priamo mne .
A tvoja moznost teraz je bud robit tu verejne pokanie, alebo sa tesit na moje obcasne utoky . |
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2006 : 13:21:44
|
vynimocne by som suhlasil s tvojimi utokmi a atakmi ... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2006 : 18:22:13
|
To: Pierre
Ale kľudne si útoč.... ja som na útoky zvyknutý. Nech Ti je však ospravedlnením v Tvojej nevedomosti, že to beriem tak, že i veriaci človek ako Ty (úprimne veriaci, ale nie správnym hodnotám, cieľom a autorom, jedinej pravde!) je zneužívaný satanom, pretože neverí Slovu Božiemu, ale Slovu ľudskému...
Preto chápem nielen Teba, ale i všetkých Tvojich "súkmeňovcov", ktorí reagujú podobne...
To: Maťko Ťeší ma, že som maskotom.... tak to má byť a tak je to správne. Ja som blázon vo Vašich očiach a Vy ste tí múdri.
1 Korintským 1:18 Lebo slovo kríža je tým, ktorí hynú, bláznovstvom; ale nám, ktorí dosahujeme spasenie, je mocou Božou. 19 Lebo je napísané: Zahladím múdrosť múdrych a rozum rozumných zavrhnem. 20 Kde je múdry? Kde učený v zákone? Kde dišputant tohoto sveta? Či Bôh neobrátil múdrosti tohoto sveta na bláznovstvo?
1 Korintským 4:10 My blázni pre Krista, a vy rozumní v Kristu; my slabí, a vy silní; vy slávni a my takí, ktorí nemajú cti.
1 Korintským 2:6 A múdrosť hovoríme medzi dokonalými, ale nie múdrosť tohoto sveta ani kniežat tohoto sveta, ktoré hynú; 7 ale hovoríme múdrosť Božiu v tajomstve, skrytú, ktorú predurčil Bôh pred veky na našu slávu, 8 ktorej neznal nikto z kniežat tohoto sveta, lebo keby boli poznali, neboli by Pána slávy ukrižovali.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2006 : 19:52:22
|
Pavelba: No len si tolko nelahod Palino, vieme ze ti to robi dobre sa takto pripodobnovat svatemu Pavlovi, ale taky blazon ako on Ty veru nie si. Ty si len take chúda zneuzite satanom, ma ta v moci, vykonal u teba kus svojej prace, zial, Ty to nevidis.
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2006 : 20:02:57
|
Nepridobňujem sa nikomu.... ani nemôžem. Ja som Ja, tak ako Ty si Ty...
Je moja viera a môj vzťah k Bohu a Jeho vzťah ku mne... o tom píše Písmo, Evanjelium.
Podobne by to tak malo byť i v Tvojom prípade... nič na tom nezmenia žiadne Tvoje "vtipné" poznámky... bav sa kľudne ďalej... každá zábava i hra sa raz skončí... potom pochopíš... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2006 : 20:19:50
|
Pavelba: Veru ze pripodobnujes. Sam si sa nazval blaznom a k tomu hned prihodil vyroky sv. Pavla, kde on seba tiez tak vola. Hehe, a teraz sa budes vykrucat . |
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2006 : 20:27:40
|
setri si sily, ideme sa modlit k madonne... a obetovat jej nejakeho toho vlcka nech nam jeho duch pride na pomoc... snad zo sebou zoberie este nejake lesne skriatky a aj tu carodejnicu juju, aby mu nejak pocarovala a navarila nejaky tajomny lekvar stastia a my sme tak mohli porazit ducha v cervenej koseli. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2006 : 22:30:36
|
Ja som blázon vo Vašich očiach a Vy ste tí múdri.
Paly, predviedol si demagogiu najhrubsieho zrna. Ani urazky na moju osobu sa ma nedokazu tak dotknut, ako taka davka demagogie.
Pripajam sa k davnejsiemu vyroku Amiga. Pavol nepozna Pismo. Mam 100%-tnu istotu. |
|
|
|
Odoslaný - 30 august 2006 : 11:16:14
|
quote: Pôvodne poslal Mato oznamujem, ze uzivatel Bozskej Kaja ma pozastavenu moznost prispievat do tohto fora.
Juchúúúúúuuuu_.
quote: Pôvodne poslal Mato
Zaujimave je, ze sa pavelba povazuje za trvalo vykazaneho a pritom si veselo prispieva, nebude v tom nejaka schiza?
Mozno schiza, mozno naozaj schiza. Ci uz mentalna, alebo realna virtualna, ze si mu zabananoval jeho alter ego???
quote: Pôvodne poslal alesko
pierre, povedal ti uz niekto ze si trapny?
Ano, GMK.
quote: Pôvodne poslal Pierre GMK: Dohod mi tie statne zakazky, mna uz reklama nebaví Ja by som chcel robit to co Ty, teda nic.
Prave som sa vratil z dovolenky a oddychovania od toho narocneho nic nerobenia.
Samozrejme, ze si tieto susta necham pekne pre seba. Niekto musi aj naozaj robit, aby bolo z coho statnu kasu naplnit a potom statne zakazaky vyhlasovat...
Ale urob dobry krok a urob nejaku medialnu kampan ako medialny mag Flasik a budes mat jedno i druhe: reklamku i statne zakazky.
quote: Pôvodne poslal pavelba
Nepridobňujem sa nikomu.... ani nemôžem. Ja som Ja, tak ako Ty si Ty...
No, ako ja veru, Bohuzial nie si.
Napada ma vsa jedna basnicka: Kto som? Co som? Debil s dlhym nosom!
quote: Je moja viera a môj vzťah k Bohu a Jeho vzťah ku mne... o tom píše Písmo, Evanjelium.
A nezabudaj, ze ono Pismo a Evanjelium sa zmienuje este o niecom - o vztahu k bliznym a o vztahu s bliznymi. A ty, Palino, zlyhavas.
quote: Pôvodne poslal Vlkodlak Pripajam sa k davnejsiemu vyroku Amiga. Pavol nepozna Pismo. Mam 100%-tnu istotu.
Mozno pozna, a mozno nepozna. Davno som mu vsak uz tu povedal, ze si upravuje vnimanie podla svojich zaujmov a tuzob tak, ako mu to vyhovuje. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|