Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Kniha zjavenia - kapitola 13 Šelma
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Najpravdivejšia téma Fóra - o najeloch Téma Next Topic: Mene Tekel 2015 - prof. Petr Piťha
Strana: z 5

slovenka

Stav: offline

Odoslaný - 27 marec 2015 :  17:44:27  Zobraziť profil  Pridať slovenka do zoznamu priateľov
Guest, bludom veríš ty. Veď predsa o sebe nebudú hovoriť niečo zlé! A hovorila som tu ako to je s tými charitami a filantropizmom.....
Viem viac ako ty....niečo som naznačila, verte si čomu chcete..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 346  ~  Člen od: 07 máj 2010  ~  Posledná návšteva: 25 máj 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Chodec

Odoslaný - 27 marec 2015 :  20:42:39  Zobraziť profil  Pridať Chodec do zoznamu priateľov
Slovenka ten kto sa tu mýli si TY.
Nie len slobodomurárstvo ale aj iné duchovné školy a prúdy podkopávajú nie kresťanstvo ale RKC a to, čomu dnes veríš ty. Takže vidieť šelmu ako slobodomurárstvo je naozaj ale naozaj odveci. Nejaká dogma?

Pri písaní svojich príspevkov vychádzam z metódy sofiologie ako aj z knihy Angelológia dejín.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 894  ~  Člen od: 12 apríl 2013  ~  Posledná návšteva: 19 august 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest636

Odoslaný - 27 marec 2015 :  22:25:15  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
Guest, bludom veríš ty. Veď predsa o sebe nebudú hovoriť niečo zlé! A hovorila som tu ako to je s tými charitami a filantropizmom.....
Viem viac ako ty....niečo som naznačila, verte si čomu chcete..

Pôvodne zaslal slovenka - 27 marec 2015 :  17:44:27

ja nei som paranoidny a sfanatizovany ako ty, moje uvazovanie je racionalnejsie ako tvoje a nemam ani najmensi dovod mysliet si ze slobodomurari kuju pikle; ty nevies nic, vsak odkial by si mohla nieco relevantne vediet :D

povodny GUEST635

He will learn... no king rules forever...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

trajana

Odoslaný - 28 marec 2015 :  23:19:09  Zobraziť profil  Pridať trajana do zoznamu priateľov
Este nakoniec budu slobodomurari vlastne osvietenci. Ak o niecom nemam ani potuchy,aspon si dam tu namahu, ze si o tom precitam na internete, mily guest 636 a chodec.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 54  ~  Člen od: 18 november 2013  ~  Posledná návšteva: 20 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest636

Odoslaný - 29 marec 2015 :  08:46:16  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
Este nakoniec budu slobodomurari vlastne osvietenci. Ak o niecom nemam ani potuchy,aspon si dam tu namahu, ze si o tom precitam na internete, mily guest 636 a chodec.

Pôvodne zaslal trajana - 28 marec 2015 :  23:19:09

no ukaz mi zdroje z ktorych ty cerpas informacie ohladom slobodomurarov :D

a ano slobodomurari maju zdielanu historiu s osvietenstvom, obe skupiny mali spolocny zaujem o posuvanie poznania ludstva a zuslachtovanie moralky

povodny GUEST635

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Koki

Odoslaný - 29 marec 2015 :  16:40:59  Zobraziť profil  Pridať Koki do zoznamu priateľov
Guest, tak tu konkretizuj čo priniesla ľudstvu, alebo nám a tebe osobne, stáročná slobodomurárska idea slobody.

http://3.bp.blogspot.com/-MS5eDahIO_I/UmP7f9TWfgI/AAAAAAAABlI/0zivFGVFL1c/s1600/fanoa%25C3%25B1odelafe_cl.jpg

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1460  ~  Člen od: 14 september 2013  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

thorah

Odoslaný - 29 marec 2015 :  17:47:04  Zobraziť profil  Pridať thorah do zoznamu priateľov
Píšeš nejakú knihu

morituri te salutant

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 337  ~  Člen od: 15 december 2011  ~  Posledná návšteva: 30 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

trajana

Odoslaný - 29 marec 2015 :  18:07:48  Zobraziť profil  Pridať trajana do zoznamu priateľov
Napriklad: www.tajomstva.org , pod konspiraciami

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 54  ~  Člen od: 18 november 2013  ~  Posledná návšteva: 20 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Greta

Odoslaný - 29 marec 2015 :  18:25:19  Zobraziť profil  Pridať Greta do zoznamu priateľov
[quote]Píšeš nejakú knihu

Pôvodne zaslal thorah - 29 marec 2015 :  17:47:04

Co sa deje, prosim Ta? Mas asi nejaku emociu silnu podel sa s nou co sa stalo.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 373  ~  Člen od: 29 august 2011  ~  Posledná návšteva: 24 október 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

trajana

Odoslaný - 29 marec 2015 :  18:31:20  Zobraziť profil  Pridať trajana do zoznamu priateľov

thorah

Odoslaný - 29 marec 2015 :  18:38:36  Zobraziť profil  Pridať thorah do zoznamu priateľov
Si mimo

morituri te salutant

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 337  ~  Člen od: 15 december 2011  ~  Posledná návšteva: 30 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Greta

Odoslaný - 29 marec 2015 :  20:46:25  Zobraziť profil  Pridať Greta do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal trajana - 29 marec 2015 :  18:07:48

To je stranka freimaurerov nie?

Su stranky a je ich plno, kde vyplnite registraciu a oni posudia ci vas zoberu medzi nich.

http://www.freimaurer-templer.de/Templer_Schmuck/Templer_Schmuck.htmlhtml

http://www.masonicinfo.com/grandlodges.htm

Najoblubenejsi clanok od mordechaja
http://deletsme.blogspot.sk/2014/09/anna-frankova-som-lesba-krestanka.html?m=1

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 373  ~  Člen od: 29 august 2011  ~  Posledná návšteva: 24 október 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

thorah

Odoslaný - 29 marec 2015 :  20:51:01  Zobraziť profil  Pridať thorah do zoznamu priateľov
Ako si môžeš dovoliť prispieť bez môjho súhlasu?

morituri te salutant

Koki

Odoslaný - 02 apríl 2015 :  20:58:20  Zobraziť profil  Pridať Koki do zoznamu priateľov
Nie je charita ako charita...
http://www.lifenews.sk/content/sorosove-peniaze-menia-spoločnosť-úspechy-slovenských-proliferov-mu-nevoňajú

http://3.bp.blogspot.com/-MS5eDahIO_I/UmP7f9TWfgI/AAAAAAAABlI/0zivFGVFL1c/s1600/fanoa%25C3%25B1odelafe_cl.jpg

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1460  ~  Člen od: 14 september 2013  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest636

Odoslaný - 04 apríl 2015 :  09:15:07  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal trajana - 29 marec 2015 :  18:07:48

ta stranka...to je pokus o vtip?

povodny GUEST635

guest636

Odoslaný - 04 apríl 2015 :  09:39:22  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
Guest, tak tu konkretizuj čo priniesla ľudstvu, alebo nám a tebe osobne, stáročná slobodomurárska idea slobody.

Pôvodne zaslal Koki - 29 marec 2015 :  16:40:59

skor sa spolupodielala napr na zavrhnuti otroctva

povodny GUEST635

Koki

Odoslaný - 04 apríl 2015 :  10:05:01  Zobraziť profil  Pridať Koki do zoznamu priateľov
Čítal som že najdlhšie sa otroctvo udržalo práve v krajine slobody, založenej slobodomurármi.

saxsax

Odoslaný - 04 apríl 2015 :  12:41:14  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Čítal som že najdlhšie sa otroctvo udržalo práve v krajine slobody, založenej slobodomurármi.

Pôvodne zaslal Koki - 04 apríl 2015 :  10:05:01

a preco tak dlho?, ked sa statisticky uvadza ze tam zije >88% krestanov ?? ... ci prave preto ???

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Koki

Odoslaný - 04 apríl 2015 :  15:03:09  Zobraziť profil  Pridať Koki do zoznamu priateľov
Čítal som tiež, že obchod s čiernymi otrokmi tam prevádzkovali iní, nie kresťania, aspoň teda nie katolíci, ktorí nie sú v židovsko-protestantskej Amerike príliš obľúbení. Nakoniec veď zákony má na starosti vláda, nie občania.

saxsax

Odoslaný - 04 apríl 2015 :  19:49:17  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
mieto tych kecov daj link, odkial cerpas, som zvedavy ... ja ti dam potom info kde si nieco precitas o otrokoch a krestanoch ...

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Koki

Odoslaný - 04 apríl 2015 :  22:13:07  Zobraziť profil  Pridať Koki do zoznamu priateľov
citácia:
mieto tych kecov daj link, odkial cerpas, som zvedavy ... ja ti dam potom info kde si nieco precitas o otrokoch a krestanoch ...

Pôvodne zaslal saxsax - 04 apríl 2015 :  19:49:17

Nie je kresťan ako kresťan, nemožno všetkých kresťanov nahádzať do jedného vreca, veď vieš že sme oddelení a na mnoho vecí názorovo odlišní. Cirkev nie je zodpovedná za upaľovanie bosoriek protestantmi, ani za to čo sa dialo v USA. Ja neviem odkiaľ čerpáš ty a čomu máme veriť. Možno to bolo tak, možno inak. Skutočného katolíka určite nezaujíma obchodovanie s otrokmi, na takú činnosť tam boli iní.

Greta

Odoslaný - 05 apríl 2015 :  00:13:49  Zobraziť profil  Pridať Greta do zoznamu priateľov
citácia:
[quote]mieto tych kecov daj link, odkial cerpas, som zvedavy ... ja ti dam potom info kde si nieco precitas o otrokoch a krestanoch ...

Pôvodne zaslal saxsax - 04 apríl 2015 :  19:49:17

Nie je kresťan ako kresťan, nemožno všetkých kresťanov nahádzať do jedného vreca, veď vieš že sme oddelení a na mnoho vecí názorovo odlišní. Cirkev nie je zodpovedná za upaľovanie bosoriek protestantmi, ani za to čo sa dialo v USA. Ja neviem odkiaľ čerpáš ty a čomu máme veriť. Možno to bolo tak, možno inak. Skutočného katolíka určite nezaujíma obchodovanie s otrokmi, na takú činnosť tam boli iní.

Pôvodne zaslal Koki - 04 apríl 2015 :  22:13:07

Koki ale Ty tiez by si sa mohol zamysliet, pri tom pedofilovi si ma prekvapil ze si bol neprijemny k zene to bolo uplne od veci. ked vravis, ze Cirkev nieje zodpovedna, tak potom si spomen, kto viac dostal, prisnejsie bude sudený. preco by to asi povedal Kristus? ved sa predsa aj ospravedlnil papez, tak co nepriznal tym nejake viny? a kto je skutocny katolik? lebo medzi Vami tuto co ste taký aktivny traja veriaci je laska taka pokrytecka, ajked sa zrejme snazite ale mali by ste sa viac, lebo vela dusi nezachranite ak sa budete plizit laskou a potom nazves zenu ze je mimo a prave ona jedina vravela pravdivo. a vy ste sa ukazali ako slabosi.

kazdy mozme padnut ako aj kazdy aj slobodomurar ma nadej do konca zivota na spasu. mam nazor, ze kto vie vela dobra spravit, vie spravit aj tak podobne vela zla.
V moralke nieje prave preto vela zakonov lebo sa situacia posudzuje jednotlivo, kedze kazdy skutok ma ine okolnosti. Moze byt ze aj svatec padne do uplneho bahna? vies ake sa mozu vyskytnut rozne situacie co ta prinutia spravit hrozne veci, co by si nikdy nespravil. suvisi to pre mna aj s tym, ze vela sa vyzdvihoval rozum vo viere, ale az tak ze sa zabudlo na dolezite poznanie emocií a vyznanie sa v nich, ktore ked nepozna clovek, co ich teda nepozname (tak ako nevieme podla mna zatial nepochopene konstrukciu odpustania v krestanstve, ako mame spravne odpustat), tak moze po case prevladnut sila emocii nad rozumom a moze sa stat nieco az desive. co svatci nemozu zavrazdit cloveka? ze najprv je svaty, potom zhresi a drzi pokanie a zas je svaty? ja ti odpisujemiba preto lebo fakt som sa zamyslela akosi reagoval, ze si daval sancu pedovi namiesto rozumu.

Greta

Odoslaný - 05 apríl 2015 :  00:32:01  Zobraziť profil  Pridať Greta do zoznamu priateľov
citácia:
Si mimo

Pôvodne zaslal thorah - 29 marec 2015 :  18:38:36

lebo Ty si v poriadku.

no jasne ze nemam najoblubenejsiu stranku od toho mordechaja :D nedaju sa upravit prispevky co uz ale to o tej lesbicke sa mi hodilo na tie zeny" a nezaujima ma to. ked som sa pytala knazav zahranici co som stretla, tak najprv mal sokovany vyraz tvare, potom povedal, ze uz teraz sa to tak neberie prisne, ale potom dodal ze su nebezpecny. Je ich vela ale iste nemozme popriet ze si musia byt vedomy do akej organizacie idu, no podla mna sami si vybrali, comu sa oddali a je to diabolské. ale zas ich moze drzat najprv nepoznanie toho ze kam vstupili, mohlo to byt z roznych dovodov, ved kolko ludi tolko situacii, potom musi byt ako aj zo sekty, od homosexuaity, alebo od hocijakeho hriechu odist. Tazké. Je toto dobra doba pre ziskanie zasluh, ked sa modlime za takych ludi a to naozaj ludia potrebuju modlitbu, ale nie pokrytca ale cistej duse tak ako má byť modlitba...to je zbran post a modlitba a pocuvat Ducha Svatého, ako pomoct ludom odist od zla.

Koki

Odoslaný - 05 apríl 2015 :  07:35:04  Zobraziť profil  Pridať Koki do zoznamu priateľov
Neviem prečo by som tu nemal pripomenúť fakt že kresťania sú rozliční, a tak keď niekto zovšeobecňuje, treba ho na toto upozorniť. Ateizmus napáchal tiež ohromné zlo, ale nebudeme preto viniť každého ateistu. Ani Boh nesúdi kolektív, ale jednotlivca. Dnes je taká mentalita, že keď akýkoľvek kresťan spraví niečo zlé, tak sú za to zatracovaní všetci, dokonca môže za to samotná viera aj s Ježišom. A pápežovo ospravedlnenie sa za dávne chyby ľudí, ako vidno, len napomáha takýmto predsudkom. Veď to vyznelo ako keď sa niekto cíti byť zodpovedný za hriechy svojich rodičov.
Mimochodom, nepomýlila si si ma z niekym keď píšeš že som bol pokrytecký a nepríjemný? Lebo teraz neviem za čo sa komu mám ospravedlniť, aby v sebe neživil pocit krivdy. Skôr mne krivdia iní, dokonca aj kresťania. (Nehnevám sa ale na nikoho.) Boh mi dal slobodu, teda schopnosť slúžiť iným, aj tým čo si to nevedia vážiť a majú ma za hlúpeho. Ale zato nebudem pochybovať či som na dobrej ceste.

guest636

Odoslaný - 05 apríl 2015 :  10:28:58  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
Neviem prečo by som tu nemal pripomenúť fakt že kresťania sú rozliční, a tak keď niekto zovšeobecňuje, treba ho na toto upozorniť. Ateizmus napáchal tiež ohromné zlo, ale nebudeme preto viniť každého ateistu. Ani Boh nesúdi kolektív, ale jednotlivca. Dnes je taká mentalita, že keď akýkoľvek kresťan spraví niečo zlé, tak sú za to zatracovaní všetci, dokonca môže za to samotná viera aj s Ježišom. A pápežovo ospravedlnenie sa za dávne chyby ľudí, ako vidno, len napomáha takýmto predsudkom. Veď to vyznelo ako keď sa niekto cíti byť zodpovedný za hriechy svojich rodičov.
Pôvodne zaslal Koki - 05 apríl 2015 :  07:35:04
lenze komunisti nepachali to co pachali preto, lebo boli ateistami, ale napriek tomu; pol pot napr bol skor antiintelektualista nez ateista; dokaz toho, ze komunisti nikdy nebrali vazne ateizmus je napr sucasna komunisticka strana v rusku, ktora uzko spolupracuje a podporuje rusku ortodoxnu cirkev a ako ultralaviciarska strana ma mnoho spolocnych znakov s ultrapraviciarmi, v podstate klerofasistickymi stranami typu HSĽS, co je dost divne vzhladom na historiu, ale perfektne racionalne vzhladom na teoriu podkovy

kazde exkluzivisticke a expanzivisticke nabozenstvo ma vo svojej postate utlacanie svojich oponentov, krestansvo nie je vynimkou

co sa tyka otroctva v biblii sa nenaje nedna jedina zmienka o zavrhnuti otroctva ako niecoho amoralneho

povodny GUEST635

Strana: z 5 Previous Topic: Najpravdivejšia téma Fóra - o najeloch Téma Next Topic: Mene Tekel 2015 - prof. Petr Piťha  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06