Všetky fóra
O fóre
Voľná diskusia
Americke krestanske vianoce |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2013 : 11:31:47
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2013 : 12:56:45
|
citácia: Mám brata ateistu ktorý neverí ničomu a všetko má na posmech. Keď teda nie je zbabelec ani pohodlný, tak čo potom? Hlúpy asi tiež nie je, keď nedávno doštudoval. Bude to teda povahou? Pôvodne zaslal Koki - 17 december 2013 : 11:31:47 aj povahou, skor vsak sposobom uvazovania
a co to znamena "neverit nicomu a mat vsetko na posmech"? |
povodny GUEST635
He will learn... no king rules forever... |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 2291 ~
Člen od: 16 november 2010 ~
Posledná návšteva: 04 február 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2013 : 14:46:13
|
citácia: Mám brata ateistu ktorý neverí ničomu a všetko má na posmech. Keď teda nie je zbabelec ani pohodlný, tak čo potom? Hlúpy asi tiež nie je, keď nedávno doštudoval. Bude to teda povahou? Pôvodne zaslal Koki - 17 december 2013 : 11:31:47
hmm, kto z vas dvoch je ten rozumnejsi, odvaznejsi ?
mne jednoznacne vychadza ze tvoj brat
|
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2013 : 17:13:45
|
Koki, kazdy sme nejaky. Boha sice nepozna, nepocitil Ho, nema o krestanstve informacie a nezaobera sa tym, tak za tym nejde. Ale ma svedomie - Bozi hlas v nas. Kazdy 1 z nas velmi dobre vieme, co mame robit a z toho vsetkeho budeme sudeni Bohom. Aj tvoj brat vie, co ma robit - milovat. Mame sa spravat k sebe ludsky, lebo sme ludia.
Mudry je kazdy, kto si cti Boha a rozumny je ten, kto sa vystriha zla.
Citat z Biblie: citácia: "Moudrost je v tom, ctít Hospodina, rozum je v tom, varovat se zla.".
guest napisal ze sposobom uvazovania - kazdy uvazujeme inak a o roznych veciach.
Kto nezazil lasku, nevie, co je to laska. Kto zazil nenavist, vie, co je to nenavist a dava si na to uz pozor, aby takym clovekom nebol.
Ja som zazil aj lasku a aj nenavist. Z vlastnej skusenosti mam to, ze tak ako z cloveka dokaze vyzarovat laska, neha, sucit, radost, stastie, pokoj, dokonala harmonia, tak tak dokaze aj z cloveka vyzarovat nenavist do okolia. Je vela svedectiev, v ktorych ludia citili tu nenavist v ludoch, bolo to v nich a az to z nich vyzarovalo. Okrem toho na taketo veci netreba ziadne svedectva aby kazdy porozumel tomu, co pisem, lebo kazdy 1 z nas sa stretol minimalne s tou nenavistou, a ak nie, tak mozete byt len a len radi, ze ste este taketo nepocitili.
citácia: hmm, kto z vas dvoch je ten rozumnejsi, odvaznejsi ?
mne jednoznacne vychadza ze tvoj brat V Biblii je napisane, ze: citácia: Kniha žalmov – Ž 14 Pochabosť bezbožných 1 Zbormajstrovi. Dávidov žalm. Blázon si v srdci hovorí: „Boha niet.“ Skazení sú a ohavnosti páchajú. Nikto z nich nerobí dobre. 2 Pán pozerá z neba na synov ľudských a skúma, či je niekto rozumný a hľadá Boha. 3 Všetci poblúdili, všetci sa skazili; nikto nerobí dobre, veru, celkom nik. 4 Či nezmúdrejú tí, čo páchajú neprávosť a požierajú môj ľud, akoby jedli chlieb? Nevzývajú Pána; 5 ale ešte stŕpnu od strachu, lebo Boh sa ujíma potomstva spravodlivých. 6 Vy chcete zmariť plány bedára, lež Pán je jeho útočišťom. 7 Kiež príde Izraelu spása zo Siona! Keď Pán vyslobodí svoj ľud zo zajatia, Jakub zaplesá, poteší sa Izrael.
A este na zaver: Kde su dvaja alebo viaceri zhromazdeni v mene Jezis, tak tam je Boh pritomny, lebo On je Laska a tam, kde nie je laska pritomna, tak tam ani Boh nie je pritomny, aj ked On je vsade. On tam je ako divak v takychto pripadoch, musi sa na to pozerat, lebo nam dal slobodnu volu a velmi tak trpi. |
Proste a dostanete; hľadajte a nájdete; klopte a bude vám otvorené; 10 lebo každý, kto prosí, dostane, a kto hľadá, nájde; a kto klope, tomu bude otvorené. † |
Počet príspevkov: 1456 ~
Člen od: 18 august 2012 ~
Posledná návšteva: 19 jún 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2013 : 17:33:54
|
v biblii je toho popisane dost, kto cital vie ...
mnohe tie nechutnosti sa tu ani nedaju citivat, mozne porusenie pravidiel fora
Upozornenie: Všetky príspevky sú názory návštevníkov a nemusia byť v súlade s vieroukou Katolíckej Cirkvi.
|
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2013 : 17:52:51
|
a ty si to cital? A cele?
Lebo ak clovek nieco kritizuje, tak kritika bude pravdiva a spravodliva vtedy a len vtedy, ak sa urobi zaver na zaklade celeho celku a nie len niektorych casti.
To by som ti tu teraz mohol popisat o tebe vselijake veci, ktore by vobec nemuseli byt pravdive, a to len na zaklade tych nechutnych veci, ktore si tu popisal.
Tak vidis.
Ak sudit, tak len ak viem o danom cloveku vsetko a nie len nieco.
To je taky paradox, ze samych seba zo vsetkeho sudime najmenej, pritom o sebe toho vieme najviac, o druhych uz nevieme vobec nic, lebo nevidime do ich vnutra, do ich srdca, myslienok, nazorov, pocitov, do ich najhlbsieho ja, ale sudime ich omnoho viac a o Bohu, o Ktorom nevieme uz vobec celkom nic, a ak aj nieco ano, tak tie vedomosti su len obycajnou kvapkou v nekonecne velkom mori, a to uz aj ta kvapka je dost vela na ukazanie toho, ako som to chcel napisat, tak ako je to mozne, ze Boha a Jeho veci sudime ZO VSETKEHO uplne NAJVIAC?
Ja uz si na to davam pozor, lebo som sa nad sebou zamyslel. Mal by si to urobit aj ty. |
Proste a dostanete; hľadajte a nájdete; klopte a bude vám otvorené; 10 lebo každý, kto prosí, dostane, a kto hľadá, nájde; a kto klope, tomu bude otvorené. † |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2013 : 18:21:21
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2013 : 19:58:32
|
citácia: Brat nepripúšťa existenciu Boha a veriacich má na posmech. Obdivuje USA... Pôvodne zaslal Koki - 17 december 2013 : 18:21:21 co ma spolocne obdiv USA, pripustanie ci nepripustanie existencie boha a posmech s veriacich?
ja napr tvrdim, ze boh neexistuje, ale pripustam, ze sa mozem mylit; a smejem sa jedine na fundametalistoch a extremistoch a neobdivujem ziaden stat, ale napr obdivujem vysledky NASA ale aj ostatnych vesmirnych agentur
citácia: Saxsax, netvrdím že som rozumnejší alebo schopnejší než moji bratia, ale zas ja som sa stretol s tým o ktorom sú evanjeliá, takže tu nemám na výber. Pôvodne zaslal Koki - 17 december 2013 : 18:21:21 a vies o tom, ze takych ludi, ktori kadekoho postretavali su plne psychiatricke liecebne? |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2013 : 20:35:19
|
Guest, nemá to veľa spoločného, len som chcel o ňom napísať aj niečo viac, než len že je neveriaci. A čo sa mňa týka, vedel som že tomu neuveríš, myslíš si o mne to isté čo aj on, hoci nie ste lekári ani psychológovia. Ale to je jedno, ja nemám zdravotné problémy ani iní nemajú problémy so mnou. Som obyčajný človek a bežný veriaci. Tie veci sa nestali iba mne, len iní o tom takto nevravia, možno z pokory, možno z ostychu, možno preto že by im to nik neuveril. Požehnanú dobrú noc všetkým. |
http://3.bp.blogspot.com/-MS5eDahIO_I/UmP7f9TWfgI/AAAAAAAABlI/0zivFGVFL1c/s1600/fanoa%25C3%25B1odelafe_cl.jpg |
Počet príspevkov: 1460 ~
Člen od: 14 september 2013 ~
Posledná návšteva: 25 marec 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 december 2013 : 09:34:07
|
Koki, precitaj si toto prosim: citácia: V perských súrách existuje legenda. Kdysi řekl 1 mudrc, že přijde den, kdy všechna voda na zemi - kromě té specielně uschované - bude znehodnocena. Na její místo přijde nová voda. Každý, kdo se této vody napije, přijde o rozum. 1 muž vraj vzal toto proroctví vážně a začal si dělat zásoby vody. Když nastal onen den - muž pil vodu pouze ze svých nádob. Ostatní lidé zatím pili obyčejnou vodu a brzy přišli o rozum. Jediný člověk, který uposlech rad proroků, zůstal v pořádku. Zůstal jediným normálním mezi blázny - a protože byl jediný, ostatní jej prohlásili za blázna. Ze zoufalství své zásoby vylil a začal pít vodu, kterou pili ostatní - a zbláznil se taky. A blázni tvrdili, že konečně nabral rozum. Je jedno co si o tebe myslia ti druhi, hlavne je, co si o tebe mysli Boh. A teraz sa podme zamysliet nad tym, co by si si mal mysliet o sebe - vela si o sebe toho namyslat netreba, lebo vzdy, ked padneme, zistime, ze sme nic a cim dalej, tym viac zistujeme, ze sme este viac nicim ako sme si to o sebe mysleli predtym. A je to naozaj tak, lebo v porvnanim s Bohom-Otcom sme nic, este aj to nic je vacsie ako sme my. Taki sme nie ze malicki, uplne nizki a este aj to vsetko nestaci na pomenovanie toho, aki sme ubohi a polutovaniahodni, sme hriesnici, nikto z nas nie je sväty a aj ked by bol, vsetko to su nezsaluzene Bozie milosti z nesmiernej lasky k nam a => clovek moze byt sväty a spravodlivy len a len z Bozej milosti.
A ako to je s tymi, ktorych Boh stvoril neposkvrnenych? Uplne od Boha zavisime a je jedno ci je niekto sväty alebo "sväty" alebo neviem aky, hlavne je to, ze v Biblii je napisane, ze ak by si Boh sam odobral svoj vlastny zivot, vsetko zive by zahynulo a na tomto so to krasne vsetko pochopil - ze este aj to najposlednejsie, co si myslime, ze je nase alebo ze je zasluzene nejakym sposobom, tak ze este aj to je Bozia milost. Ze vsetko su to Bozie milosti. A nie ze milosti, ale nezasluzene milosti.
Nieco takeho dokaze robit iba Ten, Ktory je Laska, a Tou Bytostou je Boh-Otec, Jezis Kristus a Duch Sväty, nie je Nou nikto iny ako Najsvätejsia Bozia Trojica a 1 Boh zaroven.
Takze treba si ujasnit, kto bude nasim lekarom. Ci svet alebo Boh. Kto vie najlepsie, co je pre nas dobre - ci svet alebo Boh. Ci blazni alebo nekonecne mudry Boh, ktory nekonecne vsetko presahuje. Nikto nie je ako On. Jedine Jemu patri Slava. On vie vsetko a mudry je kazdy, kto si Ho cti a rozumny je ten, kto sa vystriha zla. Kazdy, kto sa riadi Bohom, je mudry a rozumny. Ale len natolko, nakolko sa Nim riadi. Preto Biblia oznacuje za blaznov tych, ktori si v srdci namyslaju, ze Boha niet. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 december 2013 : 10:23:30
|
citácia: Jedine Jemu patri Slava. On vie vsetko... Taki sme nie ze malicki, uplne nizki a este aj to vsetko nestaci na pomenovanie toho, aki sme ubohi a polutovaniahodni... Pôvodne zaslal sinceretly - 18 december 2013 : 09:34:07 sinceretly poznas rozpravku o ferdovi mravcovi? v nej bola jedna postavicka, ktora sa volala chrobak truhlik, ten tvrdil o sebe nieco podobne...
ale mas pravdu, ze sme malicki a bezvyznami: http://www.youtube.com/watch?v=wupToqz1e2g http://www.youtube.com/watch?v=HEheh1BH34Q
|
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 december 2013 : 11:57:51
|
Teraz ked si to uz videl co si tu dal a urcite aj dalsie si precitaj toto: citácia: 1 Zbormajstrovi. Dávidov žalm. 2 Nebesia rozprávajú o sláve Boha a obloha hlása dielo Jeho rúk. 3 Deň dňu o tom podáva správu a noc noci to dáva na známosť. 4 Nie sú to slová, nie je to reč, ktorá by sa nedala počuť. 5 Po celej zemi rozlieha sa ich hlas a ich slová až po končiny sveta. 6 Tam hore vybudoval stan pre slnko a ono z neho vychádza sťa ženích zo svojej komnaty a raduje sa ako bežec pred veľkými pretekmi. 7 Na jednom kraji neba sa vynára a uberá sa k druhému; pred jeho žiarou sa nič ukryť nemôže. a este: citácia: Kniha Jób - kapitola 9
1 Jób odpovedal: 2 "Vskutku viem, že je to tak, že človek nie je v práve pred Bohom. 3 Keby sa niekto chcel s ním pustiť do hádky, neodpovie mu ani na jedno z tisíca. 4 Má múdru myseľ a silu mohutnú. Kto vzoprel sa mu už a zdravý vyviazol?! 5 On nebadane vrchy prenáša a v rozhorlení ich poprehadzuje. 6 Aj zemou pohne on z vlastného jej miesta, že sa jej stĺpy budú zachvievať. 7 On zakáže slnku a nevyjde a pod pečaťou hviezdy zatvára. 8 On samojeden rozostiera nebesá a prechádza sa po morských hlbinách. 9 Voz stvoril Veľký, Orion takisto aj s Kuriatkami a juhu izbami. 10 On robí veci preveľké, nesmierne, divy, ktorým počtu niet. 11 Keď kol' mňa ide, ani si to nevšimnem, keď prešmykne sa, tiež ho nezbadám.12 Ak niečo schytí, kto mu v tom zabráni? A kto mu povie: "Čo to vystrájaš?" 13 Boh však svoj hnev nijak nezdržiava a koria sa mu voje Potvory. 14 Tým menej teda smiem s ním rokovať ja a proti nemu slová vyberať. 15 Keď v práve som snáď, nedostanem odpoveď; len prosiť môžem svojho žalobcu. 16 Keď oslovím ho, nechá ma hovoriť, že na môj hlas dbá, veriť nemôžem... 17 On, čo ma zaraz kruší pre maličkosť a pre nič za nič mi rany rozmnoží, 18 nedá môjmu duchu ani vydýchnuť si a nasycuje ma horkosťou. 19 Ak o moc ide, on je najsilnejší, ak ide o súd, kto ho predvolá?! 20 Keby som tvrdil, že som spravodlivý, vlastné ústa ma odsúdia, keby som nevinný robil sa, dokáže moju skazenosť. 21 Či statočný som, ani to nepoznám, nuž opovrhujem svojím životom. 22 Hej, povedal som: Všetko je už jedno, on nevinného so zlým zahubí! 23 Ak náhle zájde voľakto pod bičom, on posmieva sa dobrých zúfalstvu. 24 Ba kraj ak príde do rúk bezbožníka, on zrak jeho sudcov pozahaľuje. Ak on to nie je, kto by to bol teda? 25 Dni rýchlejšie mi ako bežec utiekli a stratili sa, šťastie nezhliadli. 26 Sťa člnok z tŕstia sa iba prekĺzli, ako keď orol zlieta na korisť. 27 Ak pomyslím si: Na svoj nárek zabudnem, výzor si zmením, rozveselím sa; 28 hneď naľakám sa všetkých svojich bolestí, lebo viem, že ma ich nezbavíš. 29 Nuž ak som teda vinovatý (pred tebou), tak načo ešte mám sa namáhať? 30 Hoc snehom seba poumýval by som a svoje ruky lúhom očistil, ty ma zas pohrúžiš do špiny, že vlastným šatom budem hnusiť sa. precitaj si to cele, ak si o tom chces urobit zaver: citácia: jedine tak bude tvoj zaver pravdivy a spravodlivy - ak sa pozries na vsetko a ak ohodnotis vsetko, nie len nejake casti.
Vsetko to, cim som tu ukazal Boziu Slavu - je nic v porovnani s tym, aky Slavny je v skutocnosti Boh. Nic nedokaze odmerat Jeho Slavu, nikto nie je ako On. Jedine On je Ten, Ktory je.
Na zaver: Boh o sebe hovori, ze je Ten, Ktory je. V Biblii je toto pomenovanie nazvane slovom Jahve. V preklade "som, ktory som". - v Biblii sa pise, ze ,,...poslal ma Ten, Ktory je..." Boh to tak zariadil, ze to mozeme rozvinut a pokracovat - napr. Jahve je Slava - Boh je Ten, Ktory je Slava.
Cital som knihu 1 krestana, v ktorej bolo napisane vyzna slova Hallelujah. To H oznacuje Boha. Hallelujah je v preklade chvalme Boha a ze ak sa za to este nieco prida tak ze chvalime Boha za to, co sme tam pridali. Napr. Chvala Bohu za to, ze je dobry. A ze vsetky tie vlastnosti sa potom davaju na nas - to robi Boh z lasky k nam, ukazuje nam, o co tu ide - o lasku - o osobny vzath s Nim. Boh je nas starostlivy rodic, chvala Mu za to, ze sa o nas tak vzorne stara a ze je Laska, ze Mu na nas zalezi. †
Vsetko dobre je od Boha, sleduj to vsetko: citácia:
Boh je Laska. Pozri sa este na toto prosim a vypocuj si to: citácia:
Na zaver si pozri toto cele od zaciatku az do konca prosim: citácia:
a este: citácia: |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 december 2013 : 17:54:49
|
|
|
Odoslaný - 22 december 2013 : 08:47:31
|
|
|
Odoslaný - 22 december 2013 : 09:13:38
|
tento pokus o vtip sa nepodaril :) |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 december 2013 : 09:23:27
|
|
|
Odoslaný - 22 december 2013 : 09:27:54
|
guest, v 1 videu som videl, ze ak by sa naozaj udiala cesta na mesiac, ze by to nikto z tych ludi neprezil, lebo vraj tam su vselijake radiacne pasy a nebezpecne ziarenia ci co a ze to ma obrovsku hrubku a rozne vrstvy - to medzi zemou a mesiacom.
Co ty na to?
Tam bolo popisane, ze to ziarenie je velmi hlboke ci co ze by to preniklo do celej tej kozmickej lode a aj do tych ludi ze to je prilis silne a velmi nebezpecne. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 december 2013 : 11:28:08
|
|
|
Odoslaný - 22 december 2013 : 12:51:48
|
Sinceretly, toto sa dá klasifikovať ako pokus o vraždu. Ak sa guest v blízkej dobe neozve, budem nútený predpokladať, že po prečítaní pojmu "hlboké žiarenie" mu vybuchla hlava. |
GLORIA IN EXCELSIS DEO ET IN TERRA PAX HOMINIBUS BONAE VOLUNTATIS |
Počet príspevkov: 1877 ~
Člen od: 16 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 27 november 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 december 2013 : 16:10:12
|
|
|
Odoslaný - 22 december 2013 : 17:09:31
|
citácia: guest, v 1 videu som videl, ze ak by sa naozaj udiala cesta na mesiac, ze by to nikto z tych ludi neprezil, lebo vraj tam su vselijake radiacne pasy a nebezpecne ziarenia ci co a ze to ma obrovsku hrubku a rozne vrstvy - to medzi zemou a mesiacom. Co ty na to? Tam bolo popisane, ze to ziarenie je velmi hlboke ci co ze by to preniklo do celej tej kozmickej lode a aj do tych ludi ze to je prilis silne a velmi nebezpecne. Pôvodne zaslal sinceretly - 22 december 2013 : 09:27:54 hlboke ziarenie....
to video je hlboka stupidita, nic viac
na to, aby astronautom van allenove radiacne pasy ublizili, by v nich museli stravit relativne dlhu dobu, lenze oni nimi preleteli za par hodin a modul bol chraneny pred radiaciou |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 december 2013 : 17:15:37
|
citácia: Guest, hovorilo sa tu aj o konšpiráciách, tak tu mám pre teba jednu špecialitu s ktorou si neviem rady; čo povieš na to že kozmonaut B. Aldrin rozhadzuje na mesiaci čerešne (?)... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e3/Aldrin_Apollo_11_cropped.jpgAspoň sa teda podobá na čerstvú čerešňu to, čo buď letí dole alebo to má zavesené na skafandri. Pôvodne zaslal Koki - 22 december 2013 : 08:47:31 to bude nejaky "stopel" na uzavretie vstupnych otvorov pre rozne pristroje
ani vo sne by ma nenapadlo, ze by to mohla byt ceresna ...... a mam pravdu: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Apollo_11_space_suit.jpg
ceresna...to koho moze napadnut |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 december 2013 : 17:35:03
|
|
|
Odoslaný - 22 december 2013 : 21:36:13
|
citácia: Počul som ešte bláznivejšie podozrenie o americkej zástave zastoknutej do mesačnej pôdy vlajúcej vo vetre. Myslím že o slnečný vietor sa tam nejedná a na mesiaci je prakticky vákuum. Potom niekto povedal že tú vlajku neunáša vietor, ale je zavesená na horizontálnom ramene. Pôvodne zaslal Koki - 22 december 2013 : 17:35:03 ide o nepochopenie toho, ako sa vlajka sprava vo vakuu; je zavesena na horizontalnom ramene, a akykolvek dotyk alebo otras pody v jej blizkosti ju mierne rozochveju a kedze na Mesiaci nie je atmosfera, tak ked sa vlajka rozhybe, nema ju co utlmit, cize sa hybe neprirodzene pre niekoho, kto to necaka
na pristani na Mesiaci americanmi nie su najmensie pochybnosti a akykolvek argument konspiracnych teoretikov neobstoji pri podrobnejsom skumani; a to, ze ich ideologicky protivnik v pretekoch v dobyvani vesmiru, sovieti, nikdy nespochybnili pristatie je najvacsi dokaz toho, ze tam naozaj pristali, pretoze je nelogicke aby sovieti nenapadli pristatie ak by mali na to dovod, pretoze pre nich by to bol obrovsky uspech keby naozaj kapitalisti z USA oklamali svojich danovych poplatnikov |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 december 2013 : 09:50:01
|
Konspiracne teorie su rozne. Niektore idu v mene pravdy a chcu ludom otvorit oci a niektore su take divne, ani neviem o co v nich vlastne islo, ale asi ich cielom je vyvolat zmätok a hlavne to, ze aby ludia neverili konspiracnym teoriam, aby pravda nevysla najavo, pravda ale vzdy vyjde najavo, skoda len, ze niekedy to byva neskoro, ked uz nie je cas na nic. To je hrozne.
Boh nenavidi neprirodzenost a klamstvo, lzi a podvody. On nenavidi, ked sa dostavaju ludom nepravdive informacie. Taki ludia, ktorym sa dostali lzive informacie, mohli mat uplne ine postoje k veciam, ake maju teraz, ak by sa k nim nedostali lzi. Preto takychto ludi bude sudit Boh z toho co urobili, lebo On nenavidi nespravodlivost, kazdy bude sudeny zo svojich skutkov a este aj za skutkov tych druhych kvoli im samotnym, lebo nebyt ich, ti ludia by neurobili to, co urobili.
Na guestovi som mal moznost vidiet, ze na kazdu 1 pravdu existuje loz - obratene veci a ak sa do toho clovek zacita a vsade je sama loz, tak ten clovek potom tej lzi aj uveri, lebo nema moznost uvidiet pravdu a aj ked by ju uvidel, tak by jej neveril, lebo tych lzi by bolo tolko vela, ze tej pravde by uz proste neveril, a takto vyzera "dokonala" loz - dokonalejsia loz od takejto lzi uz neexistuje a preto nie je dokonala ale len "dokonala", lebo vyssi stupen od toho uz neexistuje, lebo pravda vyjde najavo. Zvelebeny Boh naveky za to, ze pravda vyjde najavo, ale bolo by dobre, ak by vysla este skor a este lepsie, ak by sa kazdy dal aj na stranu tej pravdy, lebo pravdu netreba len uvidiet, treba za nu aj bojovat a tento prispevok bol napisany v mene pravdy, Boh je Pravda, na Jeho obranu.
Treba si na seba davat velmi velky pozor a dokladne vsetko skumat, skoda len, ze existuju k pravdivym informaciam aj obratene informacie - lzi. Taki ludia sa potom na to pozru a podla toho kto ma kolko lzi v sebe tak tak je nakloneny to prijat tie nepravdive informacie, pravda ale vyjde najavo a kazdy 1 z nas bude sudeny z toho, ze nekonal pravdivo a spravodlivo, fer voci pravde. Boh nas bude sudit preto, lebo nam dal slobodnu volu, ale nedal nam ju na to, aby sme si robili co chceli, ale aby sme slobodne skumali, spoznavali a aby sme sa slobodne rozhodli milovat a zit v spolocenstve Boha - a na to, aby sme sa pre toto spolocenstvo lasky rozhodli, si ho musime zvolit, Boh tuto nasu volbu plne respektuje, urobil to vsetko len a len preto, lebo ak ma byt laska laskou, musi byt dobrovolna, inak to uz nebude laska, a to Boh nechcel, lebo On je Laska a aj napriek tomu, ze si vystaci aj sam bez seba, ma potrebu milovat, tak stvoril to, co stvoril a dal nam slobodnu volu a aby to bolo spravodlive, Boh nenecha nic bez trestu - budeme sudeni vsetci z nasich skutkov, aby to bolo spravodlive, Bozie sudy su pravdive a spravodlive. Bohu na nas zalezi. Beda vsetkym, ktori zvadzaju malickych, lepsie by bolo, ked by im zavesili mlynsky kamen na krk a potopili ich do morskych hlbin. To je napisane v Biblii. To je ukazka toho, ako velmi Bohu na nas zalezi, aby sa ku kazdemu dostala pravda a aby sa slobodne rozhodol, ci bude zit s Bohom v spolocenstve. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|