Všetky fóra
Duchovná časť
Duchovný život
Monsignore Josef Maňák - farnosť Frýdek-Mýstek |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 23 jún 2013 : 16:33:29
|
|
|
Odoslaný - 24 jún 2013 : 01:44:11
|
ale to snad nebolo na sv omsi? podla mna len deckam robil nejaku zabavu alebo nieco podobne to zasa rozlisujme ... |
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1231 ~
Člen od: 06 november 2010 ~
Posledná návšteva: 01 máj 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 jún 2013 : 19:32:13
|
A mimo omse knaz nemusi zachovavat dostojnost? Podla Vas je normalne, ked sa hentak promenaduje na verejnosti?
Potom urcite nevidite nic cudne ani na tomto knazovi - hercovi, ved to tiez nebolo na svatej omsi... http://www.traditioninaction.org/RevolutionPhotos/A428Theaterl.html
a svata omsa je podla Vas len premenenie, takze ak by to robil pred tym alebo potom, bolo by to tiez v poriadku :-( |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 jún 2013 : 23:58:49
|
citácia: Potom urcite nevidite nic cudne ani na tomto knazovi - hercovi, no nie som nim prave nadseny ... :-(
ale aj za komunizmu boli knazi ktori zili svati a knazi ktori pracovli v Pacem in Terris napr Zabak z Blumiku alebo ten druhy z Trojice (meno si nespomeniem) clovek sa za nich mohol len modlit ... a v 50 rokoch boli este horsie pripady ako napr knaz Navratil (aktivne sa podielal na akcii "K") |
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 jún 2013 : 06:54:35
|
Vy ste strateny pripad misojogi, ked uz niet ako obhajit zjavne, zacnete splietat piate cez deviate... |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 jún 2013 : 14:41:48
|
cristiano, toto nie su topky.sk
|
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 jún 2013 : 00:24:26
|
citácia: Vy ste strateny pripad misojogi, ked uz niet ako obhajit zjavne, zacnete splietat piate cez deviate... Pôvodne zaslal Mato - 25 jún 2013 : 06:54:35 ale ved ja to neobhajujem, mozno som sa len nejasne vyjadril napisal som ze sa mi to nepaci a ze sa za takeho cloveka treba modlit
a este som naznacil, ze to nie je problem IIVK koncilu ale ze taki knazi sa z casu na cas nasli vzdy .... zial a mohli mat povodne aj dobry umysel, len si neuvedomili ze to prehnali, to sa stava .... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|