|
Odoslaný - 20 máj 2012 : 21:47:43
|
Otázka pre Mata_: Čo je ten skáčúci lunochod, E.T, či čo to je? Irituje ma to a myslím, že to nie je vhodné logo do katolíckeho fóra.
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 346 ~
Člen od: 07 máj 2010 ~
Posledná návšteva: 25 máj 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 máj 2012 : 22:23:30
|
a co Vas na tom irituje? a preco by nemohol byt napr. trebars aj IT ako vtipna figurka aj na katolickom fore? Keby si tam dal Mato napr. nejaky nemravny obrazok, alebo slobodomurarsky znak, tak to chapem, ze Vas to bude "iritovat", ale tato nevinna figurka? Co vsetko uz dokaze katolika iritovat! Inak ten "lunochod" je tu uz dost dlho a okrem Vas sa nad nim nikto nepozastavil. A myslite, ze tento Vas prispevok suvisi nejako s temou? ela
P.S. mila Slovenka, prispevky "a la mak" Vas neirituju? |
|
|
|
Odoslaný - 21 máj 2012 : 18:33:58
|
To som mohla čakať. Ela je snáď anjel strážny Maťa. Dlho som tu od nej nič nečítala. Len si pamäťám, keď som mala prvý príspevok trošku konfrontačný s Maťom, hneď mi odpovedala, tiež v takomto duchu. Snáď stráži každý jeho krok, aby mu niík neoponoval..... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 máj 2012 : 19:25:54
|
pripájam sa k Ele a to teda nie som strážny anjel Maťa :P Nechápem, čo je na tom obrázku "nekatolícke". Veď je prudko neutrálny, ani pro ani anti :)
Takže slovenska, skús aspoň odpovedať, s čím máš problém a nepúšťaj sa tu nezmyselne do Eli
citácia: To som mohla čakať. Ela je snáď anjel strážny Maťa. Dlho som tu od nej nič nečítala. Len si pamäťám, keď som mala prvý príspevok trošku konfrontačný s Maťom, hneď mi odpovedala, tiež v takomto duchu. Snáď stráži každý jeho krok, aby mu niík neoponoval..... Pôvodne zaslal slovenka - 21 máj 2012 : 18:33:58 |
Počet príspevkov: 119 ~
Člen od: 11 september 2011 ~
Posledná návšteva: 24 november 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 máj 2012 : 19:39:33
|
tak to a už ani nikto (alebo len niekto) nemôže povedať svoj názor čo sa komu páči čo ho irituje ? čo ste sa do slovenky tak pustili? vyjadrila svoj názor - že ju to irituje - no a čo? a požiadal maťa aby vysvetlil čo to vlastne je. Tak prečo vyskakujete |
Počet príspevkov: 606 ~
Člen od: 28 október 2011 ~
Posledná návšteva: 05 apríl 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 máj 2012 : 19:50:22
|
Jednoducho sa mi nepáči. Jasné, je to moja vec. Ale naozaj neviem, čo to je,celkom by ma to zaujímalo. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 máj 2012 : 19:56:14
|
A mimochodom, mak, s tým "niekto" máš asi pravdu. Už dávno to tu pozorujem. Ale je mi to jedno, takmer sem nechodím. Ibaže s katolíckym to tu má občas málo spoločného".Lídri""smerujú k akémusi "pápežskejšiemu než pápež", krituzujú ho, sú moc "prešpekulovaní", aby nedopadli ako tí traja exkomunikovaní kňazi.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 máj 2012 : 06:25:08
|
Aj ja suhlasim, staci sa kriticky vyjadrit na adresu toho, co sa deje v dnesnej Cirkvi, alebo nedajboze na adresu JPII a len potom tu zacina fukot.
Co sa tyka avatara, je to hlavny hrdina z filmu WALL-E |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 máj 2012 : 11:02:32
|
ja mam radost ked ludia maju na forach avatara najme ak snimi nak suvisi , clovek tak potom vie sa lebsie pohybovat v ramci pripevkov :) predsa neaky ten obrazok vela textu aj vie ozivit . |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 máj 2012 : 09:07:39
|
citácia: Otázka pre Mata_: Čo je ten skáčúci lunochod, E.T, či čo to je? Irituje ma to a myslím, že to nie je vhodné logo do katolíckeho fóra. Pôvodne zaslal slovenka - 20 máj 2012 : 21:47:43 Vieš slovenka - keby si napísala iba tú prvú otázku - normálne by ti na ňu Maťo dal odpoveď a - ide sa ďalej. Keby si nebola pridala tvoj "postreh" o iritovaní a k tomu i odsúdenie ako nevhodného "loga" do katolíckeho fóra - nikto iný by asi ani nereagoval.
Takto sa však nečuduj - že ti teraz prichádzajú reakcie, aké sú vyššie. Aj ja by som mohla napísať napr.: Keď slovenku irituje niečo, čo ani nepozná - a ešte to aj zaškatuľkuje ako nevhodné - nooo - nie je ona trochu pribrzdená? Ale ja to namojveru takto nenapíšem.
Iba si pomyslím svoje - a možno si zoberiem z toho ponaučenie: Keď niečomu nerozumiem - najskôr sa opýtam alebo hľadám odpoveď - bez predchádzajúceho odsúdenia. Inak by som ja podala o sebe nelichotivý - hoc pravdivý signál. |
Život je veľký dar - nepremrhajme ho
|
Počet príspevkov: 890 ~
Člen od: 28 október 2006 ~
Posledná návšteva: 23 október 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 júl 2012 : 15:33:11
|
citácia: Otázka pre Mata_: Čo je ten skáčúci lunochod, E.T, či čo to je? Irituje ma to a myslím, že to nie je vhodné logo do katolíckeho fóra. Pôvodne zaslal slovenka - 20 máj 2012 : 21:47:43
čo tu mame mať všetci kríťiky alebo svate obrazky? nič v zlom ale za prve toto nie je ani kostol, ani to, že ked som katolik tak... |
morituri te salutant |
Počet príspevkov: 337 ~
Člen od: 15 december 2011 ~
Posledná návšteva: 30 marec 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|