|
Odoslaný - 08 jún 2005 : 15:56:47
|
Ja si vyberam Pana a zivot s nim. 1 John 2:15 Nemilujte sveta ani vecí, ktoré sú na svete. Keď niekto miluje svet, nie je v ňom lásky Otcovej. 16 Lebo nič z toho, čo je na svete - žiadosť tela, žiadosť očí a chlúbna pýcha života, nie je z Otca, ale je zo sveta.
John 6:14 Vtedy, keď videli ľudia div, ktorí učinil Ježiš, hovorili: Toto je skutočne ten prorok, ktorý mal prijsť na svet. 15 A tedy keď poznal Ježiš, že majú v úmysle prijsť a schytiť ho nasilu, aby ho učinili kráľom, ušiel zase na vrch on samotný.
Ak je toto podla teba spajanie sa cirkvi, teda tela kristovho so statnou mocou.... Svetska moc nepatri do cirkvi, kto miluje svet.... nemiluje Otca. Tak si teda ovladajte stat, ked chcete moc, majte ju. Budte pozehnani. |
Romans 8:14 Lebo všetci, ktorí sú vedení Duchom Božím, tí sú synmi Božími. |
|
|
|
Odoslaný - 08 jún 2005 : 16:44:48
|
To: Mato
Pred časom si niečo podobné ako dnes Vaderovi písal mne.
Je zaujímavé, že každý kto odmieta tradíciu, /i keď je z iného spoločenstva ako ja (čo je zvláštna zhoda náhod, však?/ sa dočká iba výčitky nezrelosti a nechápania.
Tak kto sa teda vyhlasuje za toho, kto má pravdu a všetko chápe? Vader alebo Ty?
A čo sa týka vaderovho príspevku Zaslaný - 08 Jun 2005 : 13:52:51
S tým sa dá iba súhlasiť, i keď toto isté som tvrdil o nejaký čas skôr, tiež som bol a som /podľa Vás/ nezrelý kresťan... kým Vy všetci ste dozrelí... ale pravdepodobne prezretí kresťania..... Vieš čo urobí prezreté jabĺčko? A vieš čo sa stane ak ho dáš medzi dozreté? |
Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda. <°)))))><( |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 jún 2005 : 16:48:02
|
Ok, stacilo. Ked je niekto schopny po tom vsetkom co tu je popisane zahlasit, ze my sa vyvysujeme, tak je schopny vsetkeho a diskusia nema dalsi vyznam. Pozehany den vsetkym spravne zrelym, my prezreti namiesto hlupeho filozofovania nad vecami ktorym nerozumieme sa ideme za Vas modlit. Pozehany den. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|