|
Odoslaný - 29 apríl 2011 : 20:38:18
|
ako ste prezivali toto postne obdobie?...inak ako obvykle, ci podobne?...a co s touto skusenostou dalej?...zmenili ste sa?
|
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 apríl 2011 : 20:44:33
|
skusim ako prva ja...ja som si uvedomila, ze som clovek slaby, moja povaha ma ovlada...cim som starsia, tym viac vynikaju moje necnosti...a co s tym dalej?...mam taky pocit, ze budem musiet robit to, co mi je proti srsti-postit sa, postit sa, postit sa...nech mi Pan Boh pomaha svojou milostou...potrebujem ta, Jezisu!!! |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 máj 2011 : 09:16:21
|
Cez toto pôstne obdobie som prežíval svoju nemohúcnosť a zároveň aj radosť z toho že Pán mi prichádza na pomoc. Snažil som sa hlavne doma vytvárať pokojnú atmosféru. Darom bolo sviatostné zmierenie celej rodiny a znovu pripomenutie tých všetkých udalostí počas Trojdnia aj ked pre najmenšieho to bolo ťažké vydržať. Naša rodina je o niečo viac súdržnejšia. |
Pokoj a dobro medzi nami. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 178 ~
Člen od: 18 apríl 2011 ~
Posledná návšteva: 10 apríl 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 máj 2011 : 01:46:42
|
ja som bola hned nazačiatku pústu na duchovné cvičenia, kde som sa dozvedela viac o vztahu Boh a ja .Okrem iného ma zaujali myšlienky že Boh nás stále miluje prvý, lebo keby to tak nebolo nebol by nás stvoril Potom ma ešte zaujala veta že Krista nedržali na kríži klince ale jeho velká láska k nám Bola to úžasna milost a žijem z niektorých myšlienok dodnes Nech mi v tom Boh pomáha |
handulka |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 96 ~
Člen od: 16 jún 2008 ~
Posledná návšteva: 10 november 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|