|
Odoslaný - 23 november 2010 : 02:29:35
|
Drahe Božie Deti – bratia a sestry ... v Božej Rodine (Ef 2,19). Pokoj Vam.
V tejto téme by som chcel poukazať na zaujímavu aferu s ohľadom na vyjadrenie pápaže Benedikta o umysle pri zabraneniu šírenia HIV. O tejto udalosti sa môžete dozvedieť aj v knihe, ktoru nedávno vydal : Svetlo sveta a týka sa sexuálnej oblasti človeka, kde média dosť zavadzajuco podali jeho vyjadrenia, najmä čo sa týka používania prezervatívov.
Už na internet.správach „Res Claritatis“ sa pokúsili dať na pravú mieru tuto aferu, avšak považujem za dôležitejšie poukazať na hlbši zmysel pápežových vyjadrení a preto by som sa s vami chcel podeliť o väčšie poznanie v tejto problematike, nakoľko si rád vypočujem aj vaše názory.
Viac na : http://rodinasexualita.meu.zoznam.sk/prezervativ-kondom-barierove-telieska/prezervativ-hiv/
Ďakujem, že ste ... prijali toto pozvanie a prajem všetkým požehnaný čas Božieho milosrdenstva. Nech nás žehná Pán a nech nás chráni i privedie do života večného, na príhovor nepooškvrneného Počatia Panny Márie . Amen. +
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 361 ~
Člen od: 12 december 2009 ~
Posledná návšteva: 25 október 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 november 2010 : 10:18:40
|
Přačtu si to a vyjádřim se až budu mít více času. To červené a fialové písmo na červeném podladě na te stránce....auuuuuuuuuuuu |
Křesťan |
Krajina: Czech Republic ~
Počet príspevkov: 79 ~
Člen od: 15 september 2010 ~
Posledná návšteva: 29 november 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 november 2010 : 15:01:42
|
ja to vidim takto: bulvarne media zavadzali hrubo (vytrhnutie z kontextu, ktore zmenilo uplne vyznam); menej bulvarne media podali presne a spravne vysvetlenie (ale bez papezovho dodatku)
cize papez pripustil v pripade homosexualneho styku ze pouzitie prezervativov nie je hriechom, ale tym nijako neospravedlnoval, alebo nezlahcoval homosexualny styk (z pohladu krestana) |
povodny GUEST635
He will learn... no king rules forever... |
Počet príspevkov: 2291 ~
Člen od: 16 november 2010 ~
Posledná návšteva: 04 február 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 november 2010 : 18:27:03
|
nuz coraz viac sa mi zda, ze ta dezinformacia je zamerna a kopec ludi ju pochopilo presne v zmysle tej dezinformacie, RKC povolila pouzivanie kondomov ,
celkom mi pride zabavne ?, nie skor ironicke, ze ja musim este i veriacim vo svojom okoli vysvetlovat, upokojovat, branit papeza, ze to myslel inak
na druhej strane, je des ako media dokazu manipulovat verejnu mienku |
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 november 2010 : 21:22:28
|
citácia: nuz coraz viac sa mi zda, ze ta dezinformacia je zamerna a kopec ludi ju pochopilo presne v zmysle tej dezinformacie, RKC povolila pouzivanie kondomov , celkom mi pride zabavne ?, nie skor ironicke, ze ja musim este i veriacim vo svojom okoli vysvetlovat, upokojovat, branit papeza, ze to myslel inak na druhej strane, je des ako media dokazu manipulovat verejnu mienku Pôvodne zaslal saxsax - 23 november 2010 : 18:27:03
Pokud jsem to správně pochopil, tak se s Tvým příspěvkem zcela ztotožňuji.
|
rad.ek |
|
|
|
Odoslaný - 24 november 2010 : 00:16:36
|
Drahí bratia a sestry ... Pokoj s Vami
Páči sa mi tento dobrý príklad, kde dobre vystihuje problematiku tejto témy, resp. výrokov pápeža a následné vysvetlenia rôznych mediálnych správ.
Je to teda ako so zlodejom v banke. Ak ju niekto ide vykradnúť so zbraňou a povedali by sme, že je lepšie ak v nej nemá náboje a tak sa zabráni fatálnym následkom, v žiadnom prípade to neznamená, že schvaľujeme potuĺovanie sa po bankách so zbraňami či prepad sám.
Viac na http://www.magnificat.sk/nd/clanky2/papezvra.html
Prajem požehnaný týždeň a lásku k Pravde + |
Počet príspevkov: 361 ~
Člen od: 12 december 2009 ~
Posledná návšteva: 25 október 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|