Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťania a spoločnosť
 Sv.svätých-Halloween
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Pozvánka do bratstva J.P.  II. Téma Next Topic: PRAVÉ A FALOŠNÉ ZJAVENIA, ktoré riadia svet nábože
Strana: z 2

Ela

Stav: offline

Odoslaný - 08 november 2010 :  22:10:00  Zobraziť profil  Pridať Ela do zoznamu priateľov
Zdravim Vas, volsung, my mame aj tento rok detsky karneval, podmienkou, aby bol niekto zaradeny do sutaze je, ze maska musi byt doma vyrobena, ziadne kostymy z pozicovne a kazdy rok sa nestacime divit, co vsetko vedia rodicia s detmi povymyslat a vyrobit, niekedy je az tazko vybrat, z toho mnozstva vtipnych a originalnych masiek, tie najkrajsie... Tento rok dostali deti ulohu, ze to maju byt kostymy, ktore budu cerpat zo Sv. Pisma. Tak verime, ze si rodicia "oprasia" vedomosti a ze nam tam nebudu poletovat len sami anjelici . A nerobievate vy aj take "miniturnaje" v dobovych kostymoch, ze by sme vas niekedy uvitali aj v nasej farnosti , resp. akciu predovsetkym pre deti, kam by sme sa mohli s detmi prist na vas pozriet?
ela

Počet príspevkov: 745  ~  Člen od: 13 november 2003  ~  Posledná návšteva: 21 november 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 08 november 2010 :  22:11:33  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Wolsung, ďakujem. Síce tak dôkladne helovín nepoznám, no podľa toho čo viem, nejde o nič nebezpečné. Keď sa kresťanským deckám veci kompletne objasnia, mali by to dokázať aj samy zaradiť...

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 08 november 2010 :  22:28:35  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
ela mi zakladame obcianske zdruzenie teraz, planujeme v buducnosti podniknut rozne zaujimave aktivity teraz mame aktualne jedne program ktory rata s peknym pocasim
ide o interaktivnu naucnu prednasku o templarskom rade a kriziackych vypravach , tato prednaska sa odohrava v templarskom tabore, prednaska je spojena s prehliadkou doboveho tabora spojeneho s ukazakami doboveho vybavenia vystrojenia aj vyzbrojenia, nasledne aj kratke ukazky nacvicovania boja ci bojovej strategie opat s vysvwetlenim, a objasnenim, pozityva su deti su povadsine zaujate faktom ze sa dostanu do doboveho prostredia naplneneho dobovymi predmetmi rytiermi serzantami a podobne, vyklad vediem ja a rytier teobald, vieme ho prisposobyt vekovej kategorii takze od naozaj laickeho podania az po pomerne velmi odbornu uroven, deti aj dospely si mozu chytit nase vybavenie vyskusat ho ci sa pofotit...
ako vidite nejedna s ao bezne vystupenie historickeho sermu ale skor o prezentaciu urciteho kusu velkolepej zapadnej v tomto pripade aj krestanskej kultury,
a ako k takemuto neicomu prijst su tu rozne moznosti vieme poskytnut tento program v podstate aj bez naroku na honorar len za vyplatenia nakladov stym ze ale pocas neho by sme aj mi fotili a natacali a pouzili tento material na prezentacne ucely,
druha cesta je komercna ta rata s urcitym ohodnotenim nas id eo prispevok pr enase zdruzenie ktore je neziskove ( ako si iste domyslite sami sme investovlai nenavratne vela uspor a snazenia ci casu do ejto cinnosti ) a posledn amoznost je ze pokial by sa jednalo o program pre mladez mohol by som zapojit nadaciu ktorej som predstavytelom , nasim zaujmom je rozvoj mladeze a nadacia by preplatila naklady spojene s tymto naucnym programom
dusan k halloweenu : ano castym problemm je nedostatok poznania veci aj dobre alebo ciastocne dobre sa tak vedia otocit zlym smerom..

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ela

Odoslaný - 09 november 2010 :  23:34:11  Zobraziť profil  Pridať Ela do zoznamu priateľov
Mily Voslung, velmi ma potesila Vasa reakcia a ponuka. Poslala som odkaz na stranku aj ostatnym, ktori sa zapajaju do pripravy programov pre deti, zvazime teda Vami ponukane moznosti a budem sa s Vami uz kontaktovat "sukromne" cez mailovu komunikaciu... Akcia by padala do uvahy tak na jar, ze?
Este raz vdaka a tesime sa uz vopred!
ela

Počet príspevkov: 745  ~  Člen od: 13 november 2003  ~  Posledná návšteva: 21 november 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 2 Previous Topic: Pozvánka do bratstva J.P.  II. Téma Next Topic: PRAVÉ A FALOŠNÉ ZJAVENIA, ktoré riadia svet nábože  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06