|
Odoslaný - 24 júl 2006 : 19:48:59
|
suhlas. len si neuvedomuje co to sposobi. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 júl 2006 : 21:43:30
|
quote: Pôvodne poslal alesko
suhlas. len si neuvedomuje co to sposobi.
Dobre to on vie. Preto to robi. Na pohorseni a pobureni je zalozene jeho jeny, jachta a jaguar. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 júl 2006 : 11:15:02
|
Tazko sudit, no obavam sa ze ma GMK pravdu, i mne sa zda ze to pan spisovatel spravil celkom vedome a umyslene, a ze prave o toto mu slo.
My krestania si casto namyslame ze i ostani ludia su ako my, bez zakerneho uvazovania, a ze ked nieco zle spravia, ze to vacsinou spravili neumyselne, alebo neuvedomujuc si nasledky. No ludia taky ako my az tak casto nie su, a nas povazuju bud za pokrytcov, ktori sa len tvaria ze su ini, a ked uz vidia ze sme naozaj ini, tak za najivnych dobrackych blbeckov. |
|
|
|
Odoslaný - 25 júl 2006 : 12:38:22
|
quote: Pôvodne poslal Pierre My krestania si casto namyslame ze i ostani ludia su ako my, bez zakerneho uvazovania, a ze ked nieco zle spravia, ze to vacsinou spravili neumyselne, alebo neuvedomujuc si nasledky. No ludia taky ako my az tak casto nie su, a nas povazuju bud za pokrytcov, ktori sa len tvaria ze su ini, a ked uz vidia ze sme naozaj ini, tak za najivnych dobrackych blbeckov.
Alebo rovno chorych idiotov.
Bohuzial, trpkost tychto slov som si vyskusal na vlastnej kozi. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 júl 2006 : 18:02:32
|
aj ty? aj ja. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 júl 2006 : 18:33:37
|
Podobne asi kazdy z nas. Proste kracame proti prudu. A ludia tohto sveta nami opovrhuju aj bez priciny. |
|
|
|
Odoslaný - 06 august 2006 : 11:26:17
|
bez priciny urcite nie....mozno by aj oni chceli a su unforgiven(neviem to poriadne prelozit do slovenciny aj napriek slovniku) - nezmiereny, neodpsusteny alebo su nerozhodny, potrbovali by pomoct... Vies ale ta myslienka - komunistov - vytvoprit idealni stat je od pociatku ludstva. len niektori by stratili vyhody, ini by sa museli viacej namahat. preto pri siel i Jezis aby ukazal co treba robit aby spolocnost taka bolas. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 04 september 2006 : 22:16:38
|
Alesko: bez priciny urcite nie....mozno by aj oni chceli a su unforgiven(neviem to poriadne prelozit do slovenciny aj napriek slovniku) - nezmiereny, neodpsusteny alebo su nerozhodny, potrbovali by pomoct...
No ja stale hovorim ze bez priciny. Lebo mam na mysli take priciny zeby som im napr. nieco spravil, teda zeby azda ich opovrhovanie a utoky boli niecim opravnene. A to vacsinou nie su, takze utocia aj bez priciny, bez dovodu.
To co si uviedol, to su nejake ich osobne mentalno psychicke problemy,ktore maju ludia z roznych pricin, no za tie vacsinou ziaden krestan z ich okolia zodpovednost nenesie
|
|
|
|
Odoslaný - 05 september 2006 : 08:36:08
|
quote: Pôvodne poslal Pierre To co si uviedol, to su nejake ich osobne mentalno psychicke problemy,ktore maju ludia z roznych pricin, no za tie vacsinou ziaden krestan z ich okolia zodpovednost nenesie
Tak: hlada sa len bleskozvod a univerzalny vinnik. Boli nim uz zidia, aj krestania, bol nim uz aj bosorky... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 september 2006 : 18:55:01
|
bez priciny nie za tym si stojim. lebo keby nemali pricinu tak sme im boli total lahostajni a to dufam vies ako sa prejavuje?
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|