Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Karel Halbich - Geneza sionizmu
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: 2012 Téma Next Topic: Bráni viera v nájdení pravdy?
Strana: z 2

Azuritko

Stav: offline

Odoslaný - 21 marec 2010 :  22:20:15  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
poznáte niekto toto dielo alebo autora? Kamoš mi odporúča prečítať si, no neviem či v ňom nemôžem prísť k nejakým dezinformáciám abo tak.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora 

Dušan

Odoslaný - 22 marec 2010 :  02:15:51  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
citácia:
poznáte niekto toto dielo alebo autora? Kamoš mi odporúča prečítať si, no neviem či v ňom nemôžem prísť k nejakým dezinformáciám abo tak.

Pôvodne zaslal Azuritko - 21 marec 2010 :  22:20:15

Azurítko, pozor toto je skôr politická literatúra oblečená do katolíckeho habitu, aj to protikoncilového. Avšak Božie kráľovstvo nie je z tohoto sveta; naša Cirkev nie je udržiavaná ľudskou mocou - aby sme v sebe živili ducha strachu, ako to žiaľ často vidno. Na takúto mentalitu sme vždy len doplácali...

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 22 marec 2010 :  09:23:56  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal Azuritko - 21 marec 2010 :  22:20:15

Si inteligentny clovek, precitaj, porovnaj, zhodnot a ber alebo nechaj byt

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 22 marec 2010 :  13:07:28  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
Táto práca je prehľadným súhrnom skutočností, založeným na dôkladnom štúdiu
„Protokolov siónskych mudrcov", ktoré odhaľujú židovský rasizmus v jeho obludnej snahe
všetkými prostriedkami dosiahnuť vládu Židov nad celým svetom tak, aby im všetky gojimské
(nežidovské) národy otrocky slúžili.
Pre tieto svoje ciele uskutočnili sionisti už všetky potrebné prípravy a vo všetkých smeroch,
a to predovšetkým za posledných 100 rokov. Dnes už majú pevne vo svojich rukách svetové
financie, svetové tlačové agentúry a tlač, svetovú politiku, ekonómiu, burzy, kultúru aj cirkev
a prostredníctvom svojich židomurárskych expertov aj labilitu jednotlivých vlád, podľa
potreby svojich plánov.
Toľko k obsahu na úvod.
8. februára 1978
Autor

to je nieco ako predslov v tej knihe, protokoly najdes na stranke slovenska pospolitost.org tam to mas v pdf

nazor si utvor podla seba

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 22 marec 2010 :  15:29:30  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Diki za popisy... zrejme to nebude veľmi objektívne dielo. Možno z časti pravdivé, ale skôr značne nadsadené. Šak uvidím, možno si prečítam a skúsim porozumieť účelu toho diela.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 22 marec 2010 :  17:58:53  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
takych "dielok" je viac

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 22 marec 2010 :  18:57:10  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
ano ja viem, no v niecom je to trosku aj pravdive,
uznavam holokaust bola strasna vec no preto cely svet nemoze vecne zidov brat s rezervou viete

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 22 marec 2010 :  19:21:40  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Lenže nie všetci Židia sú takí o akých hovoria tie knihy. Ja mám jedného kamaráta Žida z právnickej a obchodníckej rodiny, ale je to chudobný dobrák a veľmi slušný i keď trochu vystrašený chlapec. Rád sa priatelí s nami katolíkmi. Má VS a nemôže si u nás nájsť poriadnu robotu.

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

spiscom

Odoslaný - 22 marec 2010 :  20:42:03  Zobraziť profil  Pridať spiscom do zoznamu priateľov
Minule som čítal, že je rozdiel aj v tom, či je Hebrej, ktorý ma pôvod v Palestíne, alebo je to Chazar, ktorý má pôvod na Kaukaze. Chazari prijali judaizmus asi 800 rakov po Kristovi.
Časť z nich roku 895 spolu so starými Maďarmi zaútočila na Karpatskú kotlinu, usadili sa pravdepodobne v dolnom Potisí. Chazarskú ríšu zničilo v roku 965 kyjevské knieža Sviatoslav Igorevič. (zdroj Wikipedia)

Teraz nechcem nikomu ubližovať, ale všetky kmene, ktoré prišli z týchto krajín majú mentalitu podmaňovať a ovládať iné národy, či už to boli Tatari, Avari atď. Podobne aj Maďari, 1000 rokov vládli nadpočetnej väčšine Slovanov. Tým nechcem ponižovať Maďarov, lebo keby z tohto spojenectva sme neprofitovali aj mi, tak by to toľko rokov nevydržalo. Nakoniec doplatili na to, že sa nedržali radami sv. Štefana, ako sa majú správať k menšinám.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 198  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 16 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 22 marec 2010 :  21:45:27  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
citácia:
Diki za popisy... zrejme to nebude veľmi objektívne dielo. Možno z časti pravdivé, ale skôr značne nadsadené. Šak uvidím, možno si prečítam a skúsim porozumieť účelu toho diela.

Pôvodne zaslal Azuritko - 22 marec 2010 :  15:29:30

To sa musi citat v kontexte s inymi dielami Napriklad problem bolsevickej revolucie porovnat s faktami , ktore publikoval Solzenicyn a ini . Aj tych pokladas za neobjektivnych ?

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 22 marec 2010 :  21:51:21  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Spiscom, čítal som o tejto historickej zvláštnosti tiež. Hlbším politickým súvislostiam nerozumiem. Dnes ťažko o tomto špekulovať a hľadať riešenia.
Niektoré národy sú asi výbojnejšie, a my Slovania toto zle znášame.

veriaci

saxsax

Odoslaný - 22 marec 2010 :  22:27:06  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
ano ja viem, no v niecom je to trosku aj pravdive,
uznavam holokaust bola strasna vec no preto cely svet nemoze vecne zidov brat s rezervou viete

Pôvodne zaslal timylee - 22 marec 2010 :  18:57:10

ved ja by som tak na 99 % povedal, ze nieco na tom je

timylee

Odoslaný - 22 marec 2010 :  22:37:57  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
citácia:
Lenže nie všetci Židia sú takí o akých hovoria tie knihy. Ja mám jedného kamaráta Žida z právnickej a obchodníckej rodiny, ale je to chudobný dobrák a veľmi slušný i keď trochu vystrašený chlapec. Rád sa priatelí s nami katolíkmi. Má VS a nemôže si u nás nájsť poriadnu robotu.

Pôvodne zaslal Dušan - 22 marec 2010 :  19:21:40

samozrejme je to tak, ja hovorim najme o vysoko postavenych a o samotnom state israel, co sa zase tyka podmanivosti narodov tak tu nejde o to ktory narod je vybojnejsi ale o ine suvislosti, vymenovane narody zili kocovnym zivotom no zem si doslova museli zobrat nasilim lebo sa nevedeli dohovorit a proste zili ako lupeznici, no to je uz vyse 1000 rokov za nami, ja mam starost dnes skor o jobbik a coraz narastajuce vyboje madarov nielen na slovensku ale aj v rumunsku srbsku a chorvatsku slovinsku, teda statov ktorych sa dotyka trianon

Azuritko

Odoslaný - 23 marec 2010 :  00:09:10  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
To sa musi citat v kontexte s inymi dielami Napriklad problem bolsevickej revolucie porovnat s faktami , ktore publikoval Solzenicyn a ini . Aj tych pokladas za neobjektivnych ?

Pôvodne zaslal amerika1 - 22 marec 2010 :  21:45:27

No z popisu mi príde, že to bude asi dosť zamerané proti židom za každú cenu. Samozrejme nemôžem hovoriť ešte na isto nečítal som, a problém ale je, že čo sú skutočné fakty, keď o jednej udalosti vie existovať stovky teórií? A táto kniha môže podávať jednu z nich. No určite ak to budem čítať, tak s nadhľadom, že aj tak to nemusí byť úplná pravda....

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 23 marec 2010 :  17:49:50  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
cela geneza sionizmu ma svoj vyplod z protokoly sionskych mudrcov,
tie protokoly naozaj existovali ale islo najme o zidov postavenych v slobodomurarskych spolkoch a zidov ktory veria v nadradenost svojho naroda, slovo zid tam znamena tolko ako ked spomenieme slovo nemec a nemci spravili v 2. sv vojne no nemyslime tym kazdeho jedneho

saxsax

Odoslaný - 23 marec 2010 :  21:22:06  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
Tie protokoly sa daju tiez stiahnut

Dušan

Odoslaný - 24 marec 2010 :  21:57:17  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Musíme si dávať pozor pri takýchto háklivých témach, lebo internetová komunikácia je monitorovaná špeciálnymi službami, ktoré spravidla nebývajú naklonené Cirkvi...
Pre zaujímavosť, tento rok mi niekto diaľkovo nainštaloval aplikáciu na skryté sťahovanie údajov "Dealio toolbar". Našťastie, nemám v ntbk nič zaujímavé. Antivírus mi ju identifikoval až dnes v priečinku "Programy a ich súčasti", pri pokuse o jej spustenie.

veriaci

timylee

Odoslaný - 24 marec 2010 :  22:13:14  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
dusan odporucam ti stiahnut spyware terminator, dalej ak vies co su cookies tak ich vymaz,

Dušan

Odoslaný - 24 marec 2010 :  22:53:18  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Neviem čo by mi tu pomohlo kompletné mazanie histórie prehliadača, keď táto priinštalovaná aplikácia mala veľkosť takmer 12 Mb, a skvela sa možno aj viacero týždňov medzi ostatnými súčasťami systému. Skôr si budem častejšie kontrolovať ten priečinok kde bola.
Inak mám antivírus Eset, ten je vraj najlepší.

Mimochodom, polícia a podobné služby majú lepšie metódy na sledovanie mailovej korešpondencie, či ako prezrieť na diaľku niekomu podozrivému súbory v PC.

veriaci

spiscom

Odoslaný - 24 marec 2010 :  23:25:57  Zobraziť profil  Pridať spiscom do zoznamu priateľov
citácia:

Mimochodom, polícia a podobné služby majú lepšie metódy na sledovanie mailovej korešpondencie, či prezrieť na diaľku niekomu podozrivému súbory v PC.

Pôvodne zaslal Dušan - 24 marec 2010 :  22:53:18

Keď dokážu vôbec zistiť ip adresu odosielateľa, tak budú v siedmom nebi.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 198  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 16 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 24 marec 2010 :  23:32:09  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Spiscom, to sú (dúfam) profíci. Nasadia si napríklad špeciálny usb prípravok od Microsoftu, pomocou neho sa ti dostanú do systému a prehliadnu si ho. Všetko sa dá vysledovať. Je pre nich problém prístup k databáze IP-adries alebo telefónnych čísiel?
Myslím že nálady v rôznych subkultúrach a komunitách sú bežne monitorované, nás nevynechajúc. A teraz si predstav, že sa tu pretriasajú politicky citlivé veci...
Nebudem sa diviť, keď nás kresťanov na webe raz eliminujú ako extrémistov.

Napríklad Echelon:
http://magazin.atlas.sk/extra/pele-mele/615324/tajne-projekty-i-projekt-echelon

veriaci

Azuritko

Odoslaný - 24 marec 2010 :  23:58:19  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Ja používam Avast home edition. Je zdarma a je veľmi účinný. Mne zatiaľ nepustil nič a našiel všetko po prvom nainštalovaní...

Rímskokatolík

Dušan

Odoslaný - 25 marec 2010 :  00:04:05  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Neviem no opýtam sa na to. Brata mám totiž správcu PC siete v jednej firme, a on mi poradil práve Eset.
Záleží len, či je ten-ktorý vírus už v jeho databáze - čo znamená že táto ochrana beží o krok pozadu.

veriaci

spiscom

Odoslaný - 25 marec 2010 :  07:30:51  Zobraziť profil  Pridať spiscom do zoznamu priateľov
Dušan, nie je to tak jednoduché. Už len ak ti DHCP server prideľuje adresu dynamicky, tak pri každom prihlásení sa ti mení adresa. Pri prechode cez ďalšie proxy serveri, ktoré by si mohol použiť sa ti adresa opäť mení. Takže ak by som šiel cez proxy server, ktorý je v Amerike. Tak už nevedia identifikovať ani krajinu, ktorou som začal. Takže ak polícia chce monitorovaním stránky zistiť pripojeného klienta, musí spolupracovať s provajderom, ktorý ti poskytuje prístup na internet.

Do tvojho počítača sa skôr dostane sused od vedľa, ktorý je na rovnakom subnete. Hlavne ak je to cez wireless anténu na streche paneláku, ako polícia.

timylee

Odoslaný - 25 marec 2010 :  17:07:00  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
dusan cookies su vlastne kluce ktore pomahaju hackerom spristupnit tvoje hesla a inak suhlasim, policia ma uz najlepsich odbornikov uz len to heslo na NBU, alebo ta vraj super chranena stranka kde hackeri umiestnili obrazky tunelu (co tym asi mysleli hm hm) a dalsie, no aj tak ochrana je pre mna prvorada a k emailom sa nedostanu pokial ich zmazes, to by porusili prava poskytovatela , a emaili cez windows su podla mojho nazoru nespolahlive

Dušan

Odoslaný - 25 marec 2010 :  18:30:53  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Nemám vzdelanie z informatiky, no logika mi vraví, že pre isté služby nie je problém dostať sa mi do počítača, prípadne odpočúvať mobil, keby na to prišlo. Nainštalujú ti softvér na odosielanie tvojich súborov a je to. Ale sused nemá šancu, ja nepoužívam wifi sieť.

veriaci

Strana: z 2 Previous Topic: 2012 Téma Next Topic: Bráni viera v nájdení pravdy?  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06