Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 2012
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Ste niekedy smutny na duši ??? Téma Next Topic: Karel Halbich - Geneza sionizmu
Strana: z 3

timylee

Stav: offline

Odoslaný - 09 marec 2010 :  19:46:51  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
vehovorim teraz o konci sveta no je jedna teoria ktora vypliva z numerologii,
kazde cisla ma pridelene svoje pismeno,
cislo 12.21.012 co tvori A-B-B-A-A-B co ked to obratime na BAABBA a prelozime do hebrejciny tak to znamena otec pride alebo otec prichadza,

co si o tom myslite ?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora 

saxsax

Odoslaný - 09 marec 2010 :  20:11:31  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
nic,

takych hraciek je viac, uz sa spominali i na tomto fore

www = 666, i ohladom papeza napriklad

ale je je div, na co vsetko ludia nepridu !

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 09 marec 2010 :  20:22:08  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
tiež nič.
Ale pomaly si začneme niečo myslieť o autorovi príspevku...
Ale inak nič v zlom...

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 09 marec 2010 :  20:39:35  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Pozor, to sú magické špekulácie. Boh nenaznačil rok svojho príchodu a obnovenia sveta; môže to byť zajtra, alebo aj o dvadsať rokov.
Stane sa to v jeden bežný pracovný deň. Tesne pred tým sa vonku neprirodzene tmavo zamračí, vtom sa otvorí Nebo a zhora začnú zostupovať všetci anjeli s Kristovým Duchom. Na zemi nastane v okamihu zmätok a nato budeme my premenení a vzatí.
Ako tu bude dovtedy, neviem.

Inak práve dnes som to tu chcel spomenúť, ale som zaváhal a Timylee to spravil za mňa.

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 09 marec 2010 :  20:44:31  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
a hlavne špekulácie...

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 09 marec 2010 :  21:29:48  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Ľudia radi hľadajú senzácie na ktorých sa dá dobre zarobiť.
Natočia sa filmy, napíšu knihy a biznis sa točí.
Veriaci kresťan sa tým ani nebude zaoberať, a ak tak len, aby vysvetlil ostatným, že sa jedná o výmysel ľudí, ktorý sa nezakladá na pravde.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rmvn

Odoslaný - 09 marec 2010 :  21:30:49  Zobraziť profil  Pridať rmvn do zoznamu priateľov
...drahí bratia a sestry ... pokoj s Vami :)

To sa nazýva NUMEROLOGIA pozri na: http://www.sekty.sk/sk/articles/show/454

Nech nás Boh chráni a požehnáva +

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 361  ~  Člen od: 12 december 2009  ~  Posledná návšteva: 25 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 09 marec 2010 :  22:20:04  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
nic hlbsie som tym nemyslel, proste som to nasiel na internete a napadlo ma ze sa s tym svami podelim nech sa k tomu vyjadrite

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 09 marec 2010 :  22:29:13  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:

Stane sa to v jeden bežný pracovný deň. Tesne pred tým sa vonku neprirodzene tmavo zamračí, vtom sa otvorí Nebo a zhora začnú zostupovať všetci anjeli s Kristovým Duchom.

Pôvodne zaslal Dušan - 09 marec 2010 :  20:39:35

Aj na Apokalypsu sa vztahuje den odpocinku ?

A preco sa tmavo zamraci?, to mi furt skor navodzuje prichod temnych sil ako anjelov, predpokladal by som opak, krasne ziarive svetlo, priam rostrel ziariveho svetla ci lucov svetla na vsetky strany a s toho svetla sa vynarajuci anjeli

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 09 marec 2010 :  22:31:21  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
ach jja nech len vylezu von napriklad zombici... aspon by som sa zabavil
brokova strelnica bu hu ha ha ha...a tak mno koniec sveta mal byt uz tolkokrat....

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 09 marec 2010 :  22:57:10  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:

A preco sa tmavo zamraci?, to mi furt skor navodzuje prichod temnych sil ako anjelov, predpokladal by som opak, krasne ziarive svetlo, priam rostrel ziariveho svetla ci lucov svetla na vsetky strany a s toho svetla sa vynarajuci anjeli

Pôvodne zaslal saxsax - 09 marec 2010 :  22:29:13

Apokalypsa bude hrozivá. Bude padať oheň z neba. Mnohí zomrú. A tí čo prežijú budú rozdelený. Potom tí spravodliví uvidia možno svetlo, anjelov, no hlavne Ježiša Boha.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 09 marec 2010 :  23:00:54  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
vehovorim teraz o konci sveta no je jedna teoria ktora vypliva z numerologii,
kazde cisla ma pridelene svoje pismeno,
cislo 12.21.012 co tvori A-B-B-A-A-B co ked to obratime na BAABBA a prelozime do hebrejciny tak to znamena otec pride alebo otec prichadza,

co si o tom myslite ?

Pôvodne zaslal timylee - 09 marec 2010 :  19:46:51

Je väčšia pravdepodobnosť, že bude koniec sveta zajtra, ako v roku, ktorý niekto nejakým spôsobom vyšpekuluje. Keby som mal dostať 10 centov za každý koniec sveta, tak za chvíľku som snáď milionár

Ja si pri tomto vždy iba poviem - nikto nevie kedy. Tým pádom ak má byť 21.12.2012, tak práve vtedy určite nebude

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 09 marec 2010 :  23:10:31  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Pôvodne zaslal saxsax - 09 marec 2010 :  22:29:13

Apokalypsa bude hrozivá. Bude padať oheň z neba. Mnohí zomrú. A tí čo prežijú budú rozdelený. Potom tí spravodliví uvidia možno svetlo, anjelov, no hlavne Ježiša Boha.

Pôvodne zaslal Azuritko - 09 marec 2010 :  22:57:10

a preco v pracovny den ?

Azuritko

Odoslaný - 09 marec 2010 :  23:32:38  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
a preco v pracovny den ?

Pôvodne zaslal saxsax - 09 marec 2010 :  23:10:31

To neviem odkiaľ Dušan má???

Rímskokatolík

Mato

Odoslaný - 10 marec 2010 :  00:37:15  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Preco by sme mali pouzivat poradie pismen z latinskej abecedy a takto vzniknute slovo prekladat do hebrejciny, ktora pouziva clekom inu abecedu nechapem, ale zasa ked chcem nieco dokazat, sposby, hoc klukate, sa vzdy najdu

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

spiscom

Odoslaný - 10 marec 2010 :  08:05:02  Zobraziť profil  Pridať spiscom do zoznamu priateľov
Májovia boli posadnutý kalendárom, je to najpresnejší zachovaný kalendár na svete. Presnosť výpočtov mesačných cyklov bola tak dokonalá, že od dnešných prepočtov sa líši o necelých 33 sekúnd. Majský kalendár končí v piatok 21. 12 2012 (4 ahau 3 kankin).
Preto sa niektorí toho chytili a začali hovoriť o konci sveta.

V roku 2012 má byť Zem, Slnko a čierna diera v strede našej galaxie v jednej rovine, to je asi všetko, čo pripúšťajú astronómovia. Či to bude mať vplyv na Zem ako erubcie na Slnku, tak to sa nechajme prekvapiť.

Prepólovania pólov by som sa obával asi viac. Po tom čo som pozeral dokument o skúmaní podmorského dna pod Atlantikom. Zisťovali smer magnetizácie keď tuhla láva, tak zistili, že zmena magnetizmu na Zemi nie je až taká neobvyklá. Vedci nevedia, čo by sa mohlo stať. Niektorí dokonca pripúšťajú zmenu rotácie zeme.
Možno by to korešpondovalo s tým čo uvádzali aj starý Egypťania, ktorí hovorili, že Slnko už štyri krát si vymenilo polohu východu s polohou západu Slnka. Problém je len čas, vtedy by nemohli žiť, bolo to dávno.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 198  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 16 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 10 marec 2010 :  10:39:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Nech len skúmajú a bádajú, Pán Boh aj tak všetkých zaskočí svojim rozhodnutím.
Pán Boh sa nedá ovplyvňovať názormi ľudí ani anjelov a svätých.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

spiscom

Odoslaný - 10 marec 2010 :  11:30:18  Zobraziť profil  Pridať spiscom do zoznamu priateľov
Keby neskúmali, nebádali, dnes by si si tu nevypisoval, ale by si lovil mamuta.

V minulosti, cirkev bola nositeľom kultúry a poznania, aktívne sa venovali bádaniu..
Stačí si pozrieť koľko básnikov, bádateľov bolo z radov kňazov.
Napr.: JOZEF MURGAŠ – otec rádia

To že komunizmus to rozbil, neznamená, že by sa opäť nemohli venovať aj technickým vedám. Možno by sa rozšírili obzory poznania a nebola by takáto zakomplexovanosť akú nám tu predvádzaš.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 198  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 16 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 10 marec 2010 :  13:13:32  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:

V minulosti, cirkev bola nositeľom kultúry a poznania, aktívne sa venovali bádaniu..
Stačí si pozrieť koľko básnikov, bádateľov bolo z radov kňazov.
Napr.: JOZEF MURGAŠ – otec rádia

To že komunizmus to rozbil, neznamená, že by sa opäť nemohli venovať aj technickým vedám. Možno by sa rozšírili obzory poznania a nebola by takáto zakomplexovanosť akú nám tu predvádzaš.

Pôvodne zaslal spiscom - 10 marec 2010 :  11:30:18

spiscom, rozumne!

velmi trefne, vidno, ze niekto moze byt aj realne zijuci veriaci

zrno

Odoslaný - 10 marec 2010 :  13:22:27  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
citácia:

Vy si naivne myslíte, že veda a vedci určia presný koniec sveta?
Ja som mal som na mysli rok 2012 a údajný koniec sveta.
Nie pokrok v technike a v iných oboroch, v ktorom má cirkev svoje zastúpenie aj dnes.

Angelika

Odoslaný - 10 marec 2010 :  14:36:46  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Angelika  Pridať Angelika do zoznamu priateľov
Prikláňam sa k názoru, že naozaj nikto nevie kedy bude koniec sveta a myslím si, že by to mala očakávať každá generácia a každý jeden človek by sa mal snažiť žiť s tým, že "čo ak je tento deň posledný".
No a predtým budú znamenia, ako o tom hovoril Ježiš a ešte príde antikrist a falošní proroci. To bude len začiatok utrpenia a začiatok konca.
Nájde ešte Ježiš na zemi vieru, keď príde?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 207  ~  Člen od: 05 február 2010  ~  Posledná návšteva: 04 január 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

spiscom

Odoslaný - 10 marec 2010 :  14:39:30  Zobraziť profil  Pridať spiscom do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Vy si naivne myslíte, že veda a vedci určia presný koniec sveta?
Ja som mal som na mysli rok 2012 a údajný koniec sveta.
Nie pokrok v technike a v iných oboroch, v ktorom má cirkev svoje zastúpenie aj dnes.

Pôvodne zaslal zrno - 10 marec 2010 :  13:22:27

Tak to sme sa len nepochopili.

timylee

Odoslaný - 10 marec 2010 :  18:52:09  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
no ja som nehovoril o apokalypse, neviem len som to niekde nasiel, moze to aj znamenat ze by sa nam boh pripomenul v tomto chaotickom svete ked ludia nevidia rozdiel medzi islamom a budhozmom pomaly a svet sa coraz viac vzdaluje od moralky a pod.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 10 marec 2010 :  21:05:03  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Saxsax, to neviem prečo počas pracovnej doby. Tiež neviem prečo predtým vonku stmavne obloha. Potom sa otvorí Nebo a zjaví sa každému Kristov Duch s anjelmi padajúcimi k zemi. Na svete nastane v okamihu veľký zmätok a ľudia sa rozbehnú nikam. Vtom všetko pohltí biely jas Kristovho príchodu v ktorom zaspíme a premeníme sa.
Takže sa nebojte katastrofy, ani vojny.
Nič viacej neviem.

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 10 marec 2010 :  21:32:05  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Saxsax, to neviem prečo počas pracovnej doby. Tiež neviem prečo predtým vonku stmavne obloha. Potom sa otvorí Nebo a zjaví sa každému Kristov Duch s anjelmi padajúcimi k zemi. Na svete nastane v okamihu veľký zmätok a ľudia sa rozbehnú nikam. Vtom všetko pohltí biely jas Kristovho príchodu v ktorom zaspíme a premeníme sa.
Takže sa nebojte katastrofy, ani vojny.
Nič viacej neviem.

Pôvodne zaslal Dušan - 10 marec 2010 :  21:05:03

ja som sa nepytal preto, zeby som sa bal (teda urcite by mi nebolo jedno ak by sa daco zomlelo, trebars taky jadrovy konflikt), ale preto, ze ma zaujali niektore podrobnosti, napriklad ten pracovny den, predstavy o meteorologickych predpovediach a tak,

Dušan

Odoslaný - 10 marec 2010 :  21:40:30  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Tá hodina bude pre každého najdôležitejšou v jeho živote. Vtedy treba volať o zmilovanie.

veriaci

Strana: z 3 Previous Topic: Ste niekedy smutny na duši ??? Téma Next Topic: Karel Halbich - Geneza sionizmu  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06