|
Odoslaný - 31 január 2010 : 19:22:27
|
co si o nich myslite?
|
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 január 2010 : 20:25:26
|
citácia: co si o nich myslite? Pôvodne zaslal janka - 31 január 2010 : 19:22:27
no mna osobne zaujmaju hlavne tie zao Slovenskeho statu, nahoda, prave je tomu 5 dni co som si pisal do archivu Matice o pristup k urcitemu casovemu obdobiu. |
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 január 2010 : 21:28:57
|
aaa to moze byt konecne aj zaujimave citanie... hodis mi link... napr do spravy... |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 január 2010 : 23:14:38
|
sansax krestanmi odsudzovani ateista, chapem to viac menej ako humor no niekto by to mohol zobrat inak, nechces to radsej stiahnut |
Počet príspevkov: 656 ~
Člen od: 21 január 2010 ~
Posledná návšteva: 09 október 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 február 2010 : 10:03:45
|
citácia: sansax krestanmi odsudzovani ateista, chapem to viac menej ako humor no niekto by to mohol zobrat inak, nechces to radsej stiahnut Pôvodne zaslal timylee - 31 január 2010 : 23:14:38
preco humor, nieco ma zaujima, tak hladam zdroje, to uz aj to niekomu vadi?!
spomenuli sa katolicke noviny, ja som si spomenul, ze nieco prave v archivoch katolickych novin hladam
netreba byt zas az tak precitleveny
volsung, je to jednoduche, staci mailom na maticu a co potrebujes, mne vysli v ustrety |
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 február 2010 : 10:12:37
|
jej ty si asi myslel moj podpis? no , nastala zmena, nevrazivost a nedovera, tak uz len ateista, duchom stale krestanstvu nakloneny ateista
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 február 2010 : 20:01:13
|
katolícke noviny - čítanie vhodné pre staré mamy |
Počet príspevkov: 93 ~
Člen od: 24 jún 2007 ~
Posledná návšteva: 12 november 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 február 2010 : 00:25:02
|
|
|
Odoslaný - 03 február 2010 : 00:28:31
|
wow!, D.Landa, raz som s nim hral sachy po nete, prehral som ale
he, asi myslis clanok Odmietam žiť s pocitom sebaobviňovania zo 07.06.2007 |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 február 2010 : 10:03:53
|
citácia: katolícke noviny - čítanie vhodné pre staré mamy Pôvodne zaslal tichondrius - 02 február 2010 : 20:01:13 ja este nie som stara mama, ale ked som zadavala tuto otazku bolo to aj preto, ze niektorym clankom tam nerozumiem...teraz to bol konkretne clanok, vlastne anketa v rubrike pre mladych o nejakej sportovej znacke a ich reklame...vypovedna hodnota pre mna nulova, pretoze tu znacku tam nespomenuli a ani o tej reklame nic neviem...neviem teda, ci mam sledovat telku alebo co aby som rozumela niektorym clankom v katolickych novinach...ale asi babky pozeraju telku a maju lepsi prehlad, preto by rozumeli aj tej ankete...asi mas pravdu, ze je to pre babky...inak takisto aj nazvy clankov zacinaju mat bulvarny nadych...tak neviem, ci to dalej citat, aj ked da sa tam najst cosi, co sa da citat...preto by som bola rada, keby napisal este niekto kto ich cita pravidelne uz niekolko rokov, aky ma z nich pocit, kam sa uberaju |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 február 2010 : 14:02:06
|
asi myslis toto, no a oni narazaju asi aj na reklamu v suvislosti s "vypredajom" Exisportu ale i podobne
a video
a ze nazvy clankov maju bulvarny nadych ? pochopitelne, treba zaujat, pritiahnut |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 04 február 2010 : 00:24:27
|
|
|
Odoslaný - 04 február 2010 : 10:37:58
|
ano mala som na mysli tu anketu saxsax...inak vcera ked som mala trocha casu, tak som si citala tie noviny a nasla som tam prispevok, ktory mal suvis s tym clankom...cize keby som si precitala najprv ten, bola by som si tu firmu domyslela:)...zvyknem citat noviny odzadu, najprv prelistujem a precitam iba to, co ma nejak zaujme a potom ked mam cas precitam si aj nieco viac:)...ale aj tak nechapem, ze ked nieco kritizuju, preco to nepomenuju |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 04 február 2010 : 16:51:08
|
zrejem preto nemenuju aby nemohli byt zazalovany... a takto je to len vytknutie imaginarnemu...btw to stym skakavym citanim ais dela kazdy dobre novyny su udelane tak ze ti takyto styl citanie nedela chaos...udam priklad v his revue casta clanky so sebou suvisia ak treba mat naku suvislost odvolavaju sa na predosle strany alebo buduce..pokials a nedelaju pod poznamky v suvisiacixh clankoch mas vtom casto chaos... |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|