Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Je toto volná diskusia?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Svedomie Téma Next Topic: Ako sa vyrovnávate so smrťou blízkych?  

PCmaniak87

Stav: offline

Odoslaný - 06 november 2009 :  08:36:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Otázka na hlasovanie:
Je toto volná diskusia?

Nedá mi to, ale to uzamykanie tém je extrémizmus.

Len tak sa zamkne téma o Jacksonovi? však to nemá žiadny opodstatnený dôvod. Ved je toto volná diskusia, či nie?

Odporúčam teda uzamknuť aj témy o filmoch a seriáloch, pretože tie nech sa riešia na iných fórach.

Taktiež historické témy by sa mali riešiť na iných fórach. atd atd.

túto sekciu že "Volna diskusia" môžme rovno zrušiť, lebo všetko čo sa sem napíše, je vlastne mimo tohto fóra.

Tolko môj názor.

Je toto volná diskusia?

Možnosti:

áno ale nevhodné témy sa radšej zamknú
nie, lebo sa nevhodné témy zamykaju
nie toto nieje volna diskusia, to je len také aby bolo
tému Vám uzamknem, nabáda na porušenie pravidiel

(Anonymné hlasovanie)

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora 

sloboda

Odoslaný - 06 november 2009 :  08:41:38  Zobraziť profil  Pridať sloboda do zoznamu priateľov
No...zasmiala som sa statočne. Hlavne poslednému bodu v ankete.

katolíčka

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 137  ~  Člen od: 01 október 2009  ~  Posledná návšteva: 18 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 06 november 2009 :  10:10:48  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Sekcia ma v svojom popise toto:

V tomto fóre môžete diskutovať o všetkom, čo svojim obsahom nezapadá do ostatných tém. Ale pozor, na toto fórum sa vzťahujú tie isté pravidlá, ako na všetky ostatné.

Treba nieco viac dodavat?

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Chocholoušek

Odoslaný - 06 november 2009 :  10:53:21  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Hlasoval som za B). Voľnú diskusiu si každý normálny človek predstavuje tak, aký je jej názov. Niektoré témy proste nevyhovujú, ale iné, tiež de facto porušujúce pravidlá, sa tolerujú. Je tu dvojitý meter, ale nie je to žiadna novinka. V mojich témach mnohí diskutujúci načrtli rôzne zaujímavé myšlienky, v ktorých sa dalo diskutovať bez problémov ďalej. A to, že sa niekto odkloní od podstaty témy a DOVOLÍ si reagovať na zaujímavý príspevok, s ktorým súhlasí, nesúhlasí, prípadne chce doplniť, sa "rieši" tak, že sa zamyká celá téma? S názormi môžme súhlasiť, nesúhlasiť, ignorovať. Ale voliť represívne opatrenia kvôli názorom ľudí? Ja vyjadrujem tiež svoj názor, ktorý sa s "vedúcim" tohto fóra nemusí zhodovať. Má právo ho zmazať? Podľa pravidiel áno, pretože treba umlčať nevyhovujúce témy. A čo tak morálka? Ta vám niečo hovorí?

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 06 november 2009 :  12:10:00  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Hmm, ale ja som v pravidlách nenašiel zákaz diskutovania o hudbe... a napriek tomu bola téma o jacksonovi zamknutá z toho dôvodu, že o hudbe môžme isť diskutovať na iné fórum. tak teraz celkom nerozumiem problému.

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 06 november 2009 :  12:54:46  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
V téme pohreb sa začalo rozoberať urážanie ateistov. V téme Vrah sa začalo obivňovanie s nacistických a kdejakých iných praktík. V téme o Jacksonovi sa vlastne už povedalo čo bolo potreba a tiež už to začalo byť skôr chatovanie ako diskusia aj z mojej strany. Takže ja sa nedivím zamknutiu týchto tém. Voľnosť mali veľmi dlho, ale neslúžia na vzájomné sa obviňovanie úplne mimo témy a mimo myšlienky fóra.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Sendy

Odoslaný - 06 november 2009 :  13:38:50  Zobraziť profil  Pridať Sendy do zoznamu priateľov
citácia:
V téme pohreb sa začalo rozoberať urážanie ateistov.

Pôvodne zaslal Azuritko - 06 november 2009 :  12:54:46

Tomuto konštatovaniu absolútne nerozumiem.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 749  ~  Člen od: 23 október 2009  ~  Posledná návšteva: 08 január 2019 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 06 november 2009 :  15:35:06  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
sax sax - ovi sa zdalo, že sa hovorí o ateistoch ako menejcenných či hlúpych.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Sendy

Odoslaný - 06 november 2009 :  15:43:19  Zobraziť profil  Pridať Sendy do zoznamu priateľov
citácia:
sax sax - ovi sa zdalo, že sa hovorí o ateistoch ako menejcenných či hlúpych.

Pôvodne zaslal Azuritko - 06 november 2009 :  15:35:06

Takže si chcel povedať, že sa nedivíš zamknutiu témy Pohreb, lebo sax sax - ovi SA ZDALO, že sa hovorí o ateistoch ako menejcenných či hlúpych?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 749  ~  Člen od: 23 október 2009  ~  Posledná návšteva: 08 január 2019 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 06 november 2009 :  17:29:04  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov

pohoda, to su len domnienky, nikdo nemoze presne tusit co sa mne zdalo, ja som tolerantny clovek, ale svoje si poviem, ako i mnohi tu, vsak je to tu forum, ci nie ?

ale to neznamena ze sa nebudu respektovat a tolerovat pravidla co su tu dane, pisane. Mozu sa nam nepacit, nesuhlasit s nimi, ale potom ma kazdy moznost slobodne odist, nikto tu nikoho nedrzi, vsak sme tu len hostia, pre mna je to Ok....

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Sendy

Odoslaný - 06 november 2009 :  17:35:06  Zobraziť profil  Pridať Sendy do zoznamu priateľov
Tiež som nemal dojem, že by si bol nejaký urazený.

Ak sa však Matovi zdalo, že diskusia sa vymkla z pravidiel fóra, neostáva iné, len rešpektovať to.

saxsax

Odoslaný - 06 november 2009 :  20:24:33  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
jasne, je to ok

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 06 november 2009 :  22:16:15  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
ja som este zo zamknutim tem problem nemal... v zasade sa zamknu vzdy vhod admin vie zatial pekne vystinut ten moment..nevidim na tom nic zle..

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 07 november 2009 :  11:24:42  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Treba si uvedomiť, že sme na katolíckom fóre a rešpektovať pravidlá.
Voľná diskusia neznamená, že tu môžme urážať Boha a pohoršovať ostatných členov fóra.
Komu sa pravidlá nepáčia má možnosť slobodne odísť a nik mu to nebude mať za zlé.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 07 november 2009 :  12:44:57  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Takže ako na to pozerám, problém zo zamknutím tém tu má len PCmaniak a Chocholoušek. Takže dúfam, že to teraz už majú trocha ozrejmené a pochopili prečo to bolo zamknuté.

Rímskokatolík

Chocholoušek

Odoslaný - 07 november 2009 :  12:49:17  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Navrhujem zamknúť tému.

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 07 november 2009 :  18:32:36  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
som za

Mato

Odoslaný - 07 november 2009 :  19:20:45  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Myslim, ze to nie je vobec zly napad.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Svedomie Téma Next Topic: Ako sa vyrovnávate so smrťou blízkych?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06