Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 11. september 2001
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Ospravedlnenie Téma Next Topic: Stratigrafia a evolúcia
Strana: z 4

saxsax

Stav: offline

Odoslaný - 02 november 2009 :  21:24:00  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov

tiez sa mi nechce verit, ze niekto moze byt tak naivny, asi si z nas robi srandu

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Chocholoušek

Odoslaný - 02 november 2009 :  21:25:50  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Toto bude môj posledný príspevok k tvojej osobe v tejto téme, tak si toho váž. Moje príspevky považuješ za "chobotiny", pritom tvoj príspevok s čerešničkou na konci - posledná veta, je asi medzikontinentálna sprostosť tisícročia. Takže niekto spácha samovražedný atentát v IZRAELI preto, lebo je tam žalostná situácia? Izrael je jediná demokratická krajina v tom regióne. Nechajú sa roztrhať na kúsky (to by mi vôbec nevadilo, ale oni si schválne vyberajú miesto s najväčším výskytom ľudí ako sú trhoviská, školy, nemocnice), pretože MAJÚ VYMYTÝ MOZOG a po smrti si myslia, že ich bude obšťastnovať 72 pannien... Väčšinou sa však akousi záhadnou okolnosťou z toho vyvlečia a opásajú dynamitom 5 ročné decko a pošlú zo zámienkou na trh so stovkami ľudí. Veď to robia pre svoje dobro a pre dobro svojho dieťaťa. Volsung, choď za nimi a pomôž im. Samovražedných atentátnikov nie je nikdy dosť. Pedofil Mohammed už pripravuje 72 pannien...

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 02 november 2009 :  21:30:19  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
ty si mimo vies ako izrel vznikol??????????????????????????????????????????????????????
vies kolko palestincanou pobili ako vojaci idf vyrezavali plody z tiel tehotnych zien?? hovoria ti nieco masakre v deir yassin?? ze demokracie a silna rasova segregacia ti nieco hovori sak tam je nelegalne aby si nezid zobral zidovku je tam za to basa a podobne sak ty palstincania prisli o zem im ju ukradli izreal porusil 32 rezolucii osn , spachal nespocet vojenskych zlocinov a ty vypustis nieco taketo???????????????? si uplne nevzdelany aneinformovany o situacii tam.. palestincania su zufali arobia zufale kroky

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 02 november 2009 :  21:33:32  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
to co tu pises len svedci o tomz e danym problematikam vobec nerozumies informaci ektore predostieras su povrchne a ais tak maju povod v zakladoskolskej ucebnici dejepisu si pozry nezavysle informacne zdroje o blizkom vychode co delali napriklad britskym vojakom.... moznos a ti otvoria oci... posledny tip izrael zvatsil svoje uzemie trojnasoben od toho co dostal na ukor koho okolia..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 02 november 2009 :  21:34:03  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
chocholousek ty si zid ?

nie ze by mi to nejak vadilo nebodaj, ale mnohe by to osvetlilo a potom sa mozeme bavit v inej rovine, takto je to zbytocna debata:

bud si fakt naivny
alebo si robis srandu a provokujes

v oboch pripadoch pre mna skoda sa uz zaoberat s tebou

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 02 november 2009 :  21:42:25  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Na Slovensku väčšina ľudí neznáša Maďarov, Rómov, Ameriku a Katolícku cirkev.... Všetko to vychádza hlavne zo zovšeobecňovania a rozvíjania tohto zmýšľania verejnosťou či médiami. Niektoré črty tohto vplyvu pozorujem aj na sebe, pričom ale sa snažím stavať ku všetkým týmto chúlostivým veciam maximálne objektívne. Ale myslím si, že len málo tých čo neznášajú aj vedia niečo o tom čo neznášajú. Väčšina sa drží všeobecných poloprávd či rečí v okolí. Ale do hĺbky vecí sa púšťa málokto. Pre väčšinu je jednoduchšie neznášať ako zisťovať skutočnú pravdu.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sloboda

Odoslaný - 03 november 2009 :  03:36:01  Zobraziť profil  Pridať sloboda do zoznamu priateľov
Pracujem s ľuďmi ako zdravotná sestra. Stretávam sa často s ľuďmi rôznych náboženstiev, ale aj iných etník. Žijú tu mongolci, číňania a mnoho rómov. Môj manžel je maďarskej národnosti. Najväčším problémom v mojom srdci sú rómovia, pretože vehementne bránia svoje práva, pričom povinnosti im veľa nehovoria. Káždý im ubližuje-podľa nich. Je to silná komunita, čo sa toho týka. Ale snažím sa o to, aby som nezanevrela. Sú to Božie deti rovnako ako my. A preto sa snažím byť k nim ústretová, aj keď je to niekedy veľmi ťažké. Čo sa týka dvojičiek:
1. Bola som zhrozená množstvom ľudí, ktorí zomreli preto, že boli tam. Mnohí nepripravení, odišli do večnosti. Pýtala som sa, ako je možné, že Amerika nedokázala zastaviť lietadlá skôr, než narazili.
2.Môj pocit je rovnaký, ako u hromadných nešťastí aj dnes. Iste je v pozadí mnoho vecí, o ktorých nevieme. Alebo tušíme... V každom prípade odišli ľudia, ktorí nemuseli. A chýbajú svojim blízkym aj po rokoch. Nech ich dobrotivý Boh sprevádza svojou Milosrdnou Láskou.

katolíčka

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 137  ~  Člen od: 01 október 2009  ~  Posledná návšteva: 18 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 03 november 2009 :  10:19:58  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Teraz ma tak napadá, prečo veriaci smútia za ľudmi čo umreli? Však keď veriaci veria že po smrti ešte nieje koniec, tak čo?

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

lila

Odoslaný - 03 november 2009 :  11:11:37  Zobraziť profil  Pridať lila do zoznamu priateľov
citácia:
Teraz ma tak napadá, prečo veriaci smútia za ľudmi čo umreli? Však keď veriaci veria že po smrti ešte nieje koniec, tak čo?

Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 03 november 2009 :  10:19:58

Hlavne smútia preto lebo im ten človek chýba ( no ale to i neveriaci ).
Potom smútia preto, lebo nevedia kde ten človek je či v nebi alebo v pekle. No to by sa v podstate nedalo nazvať ako smútenie. Skôr dúfajú, že je v nebi alebo aspoň v očistci a modlia sa zaň. No a potom môžu smútit aj preto, lebo (ako napísala Sloboda) Mnohí nepripravení, odišli do večnosti. To znamená, že ešte neoľutovali svoje hriechy. Prípadne niekto mohol byť i neveriaci a ak by ešte žil mohol v Boha uveriť. My tu na zemi sa snažíme byť čo najviac dokonalý aby sme mohli po smrti predstúpiť čistý pred Boha. Niekomu sa to darí viac niekomu menej. Tým, že je človek mladý možno to trochu i zanedbáva lebo si myslí smrť je ďaleko. Proste môže tam byť tých faktorov viac. No a keby tí ľudia ešte žili mohli to zmeniť.

Pridŕžajme sa Božej vôle. Ona nech je našou hviezdou, ktorou sa riadime počas tejto plavby. Takto určite zakotvíme v správnom prístave.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 365  ~  Člen od: 02 jún 2009  ~  Posledná návšteva: 18 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 03 november 2009 :  11:50:42  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
pc ,maniak sice krestania veria v moznost spasy neubrania sa klasickej ludskej reakcii smutku nad odchodom blizskych povazoval by osm to skor za psychologicku zalezitost...

Azuritko

Odoslaný - 03 november 2009 :  13:23:43  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 03 november 2009 :  10:19:58

Presne tak, sú to bežné ľudské city. Napríklad aj ty, Pcmaniak, ak povedzme by tvoja baba išla niekam na mesiac preč, chýbala by ti a chcel by si aby bola späť, alebo aby si mohol ísť za ňou. A keď niekto umrie, tak katolík sa môže uspokojovať radosťou, že už je tam v nebi, že už má po starostiach, ale jednoducho ten blízky človeku mu tak chýba, že táto radosť nedokáže prekonať naplno smútok. Ono to záleží aj od povahy, od blízkosti a veľkosti vzťahu......

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 03 november 2009 :  13:44:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Chápem. (aj chrápem občas )

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 03 november 2009 :  19:31:36  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov

Videl som to video práve vtedy, keď ho vysielali prvý krát. To, čo hovorí ten "vedec" sú veci, ktoré interpretuje ako veľký objav, pričom neexistujú relevantné dôkazy, že boli odňaté vzorky práve z toho miesta, kde sa útok stal.
podla mna to ako velky objav interpretuje ten moderator...rozne pochybnosti boli uz davno pred tym( naozaj sa ti nezda cudne, ze tie budovy tak "pekne " spadli alebo ako sa da vysvetlit roztaveny kov, ktory tam bol zeravy niekolko tyzdnov?)

Znova opakujem, termit sa dá nájsť všade, aj tam, kde ľudská noha chemika nikdy nevkročila. Títo "vedci" sa nevedia uplatniť v nejakej záslužnej vedeckej činnosti, tak sa snažia robiť z úplnej samozrejmosti nejakú senzáciu.
no toto by ma zaujimalo, kde vsade sa da najst termit...

Znova sa pýtam a pýtam sa Teba Janka, nie nejakého dánskeho vedca.

ja nie som vedec a ked ti nestaci to, co dokazali vedci...alebo "obycajna" fyzika(na to netreba laboratorium a vyskumy) ako ti uz ja dokazem, ze tie 3 budovy boli vyhodene do vzduchu dvomi lietadlami...

1) Kde sú zvyšky káblov od náloží, ktoré boli podľa zdrojov, ktoré si sem uviedla, umiestnené v obidvoch vežiach WTC a ako to mohol ten génius, ktorý to evidentne odpaloval na diaľkové ovládanie tak fascinujúco zosynchronovať, aby každé podlažie vybuchlo rad za radom presne za sebou?

myslis, ze su vzdy potrebne kable?...a tiez neviem, ako mohol ladin so zopar ludmi nanosit tam tie tony vybusniny...mozno sa prezliekli za belochov...inak aj mna fascinuje ako dokazu pyrotechnici odpalovat budovy tak, ze padnu ako chcu oni...

2) Prečo nepíšeš nič o lietadle? Myslíš si, že tam nebolo? Tak to potom tisíce ľudí včetne mňa a videozáznamov bolo zmanipulovaných a tisíce ľudí si tie lietadlá vymyslelo, alebo halucinovalo...
kedy som povedala, ze tam ziadne lietadlo nebolo??...inak dufam, ze ked si tam bol, nenavstivil si niekedy tie mrakodrapy...kedze sa mohli hocikedy zrutit a radsej ani nikdy nijake nenavstevuj, kedze su konstruovane zo slabych materialov

Prosím, nedehonestujte ľudí, ktorí tam zahynuli týmito výmyslami a do očíbijúcimi lžami.

tak na toto neviem ako si prisiel...pre mna su to obete, ktore vobec nemuseli byt

Sú to cielene písané články a provokácie ľudí s komplexami menejcennosti a s vrodenou závisťou a nevraživosťou voči USA, ale aj celému civilizovanému svetu, ktorý si ctí demokraciu a slobodu.

co uz je len demokraticke na umelo vyvolanych vojnach...

Právo veriť máte, ale podložte ich dôkazmi, na ktoré tak úpenlivo doteraz čakám.
ano pravo mame vsetci, ale pokial nesuhlasime so vsetkym tak ako sa to predklada v mienkotvornych dennikoch a mediach hned sme oznaceni roznymi privlastkami...a to je ta demokracia a sloboda prejavu

tiez uz nemam k tejto teme co povedat, lebo sa mi nechce stale opakovat dookola...

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sloboda

Odoslaný - 04 november 2009 :  03:50:02  Zobraziť profil  Pridať sloboda do zoznamu priateľov
Lila-dík...vysvetlila si to prene tak, ako som aj ja myslela...

katolíčka

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 137  ~  Člen od: 01 október 2009  ~  Posledná návšteva: 18 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Chocholoušek

Odoslaný - 10 november 2009 :  00:25:21  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Janka.

1)
citácia:
myslis, ze su vzdy potrebne kable?...a tiez neviem, ako mohol ladin so zopar ludmi nanosit tam tie tony vybusniny...mozno sa prezliekli za belochov...inak aj mna fascinuje ako dokazu pyrotechnici odpalovat budovy tak, ze padnu ako chcu oni...

A ako ich teda odpálili, keď tam neboli žiadne káble? Pyrotechnici odpalujú budovy tak, že VŽDY navŕtajú nálože do dolných podlaží a prízemia. Akosi mi uniká, prečo by tu navŕtavali diery a uložili nálože na každé poschodie zvlášť, aby to potom diaľkovo a bezkáblovo odpalovali každé poschodie rad za radom? Som zvedavý na odpoveď. A ešte jedna vec. Nepochybujem, že videá, ako padali WTC ste si pozreli veľa krát, ale asi Vám uniklo, že mrakodrap padal ZHORA DOLE a teda ŽIADNE nálože tam byť nemohli, lebo by vybuchli automaticky po náraze lietadla + káble k nim by sa poškodili a zhoreli, teda by stratili kontakt s diaľkovým odstrelom... Ale čomu všetkému môže uveriť človek, keď chce. Aj úplnej hlúposti.

2)
citácia:
kedy som povedala, ze tam ziadne lietadlo nebolo??...inak dufam, ze ked si tam bol, nenavstivil si niekedy tie mrakodrapy...kedze sa mohli hocikedy zrutit a radsej ani nikdy nijake nenavstevuj, kedze su konstruovane zo slabych materialov

Práveže ste nepovedali, ale ani nepotvrdili a nevysvetlili, prečo tam bolo aj lietadlo, aj nálože? Totiž prečo by špičkovo vycvičených teroristov vydali napospas smrti, ak by vedeli, že môžu odpáliť Dvojičky aj bez ich účasti na nich?

Severnú vežu som navštívil asi 3 roky predtým, boli sme tam s bratom, ktorý tam pracoval.

Albert Einstein
______

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 10 november 2009 :  09:21:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Ako viete, že teroristi s týchto lietadiel neboli zaplatený z USA?
Aj týmto spôsobom niektorí členovia americkej vlády mohli požadovať oveľa väčšiu sumu peňazí na zbrojenie.
Veď teroristov si môžete zohnať cez ich vodcov, ktorým dáte slušný obnos a oni spracujú pár dobrovoľníkov na čokoľvek čo je namierené proti USA.
Nikto z nás tu nevie ako to bolo a všetko sú len špekulácie a zahmlievanie pravdy.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

lila

Odoslaný - 10 november 2009 :  14:53:37  Zobraziť profil  Pridať lila do zoznamu priateľov
Neviem ale ja som čítala, že ten prášok, ktorý tam našli bol výbušný. Pri vysokej teplote sa zapálil a vybuchol. Tie lietadlá tam narazili vybuchli vzniklo vysoké teplo, ktoré ten prášok zapálil. Vraj to rezalo nosnú konštrukciu tých mrakodrapov. A preto i spadli. Neviem niekde na nete to bude. V podstate to lietadlo slúžilo ako zápalka. No nie som odborník na výbušniny tak neviem.

Pridŕžajme sa Božej vôle. Ona nech je našou hviezdou, ktorou sa riadime počas tejto plavby. Takto určite zakotvíme v správnom prístave.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 365  ~  Člen od: 02 jún 2009  ~  Posledná návšteva: 18 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 10 november 2009 :  15:29:45  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
No ja by som povedal tak, že to je najdôveryhodnejšia špekulácia, pričom jej pravdivosť si môže overiť len pár ľudí a proste niekto tvrdí, že to teplo ohňa bez termitu by nestačilo na oslabenie železnej konštrukcie, iný tvrdia, že dobre teroristi vedeli kam naraziť aby to spadlo. A ja nemám software na vytvorenie simulácie oslabenia tej konštrukcie, a nevidel som ani dokument kde by to dokazovali, takže pokiaľ chcem byť objektívny, nemôžem tvrdiť, že to určite bolo tak alebo onak. Lebo aj čo som videl niečo o tom termite, tak tam chlapík tvrdil, že po zhorených budovách ostáva železná konštrukcia. Ale overil si, že v podmienkach dvojičiek a ohňa z leteckého paliva by tiež ostala len železná konštrukcia bez oslabenia? Je to všetko stále len takto by to mohlo byť, takto by sa to asi nemohlo stať, ale ešte som nevidel nejaké dokazovanie danej teórie aspom na nejakej tej simulácii alebo s objasnením výšky teploty a podobne.

Rímskokatolík

Azuritko

Odoslaný - 10 november 2009 :  15:50:11  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal janka - 03 november 2009 :  19:31:36

Kontrolované demolície budov predchádza niekoľko mesačná príprava, pri ktorej sa do takmer celej budovy navŕta 100-vky až 1000-ce dier, do ktorých sa umiestňujú nálože, tie sú poprepájané kilometrami káblov, pričom jednotlivé nálože vybuchujú z rôznym oneskorením, čo spôsobí plynulí pád budovy. Termit je zmiešaných 25 % pyrohliníka a 75 % oxidov železa, pričom po jeho zapálení nenastane výbuch, ale nastane chemická reakcia, pri ktorej vzniká obrovské teplo, ktoré dokáže prejsť oceľou ako maslom. Takže teoreticky by k jeho aktivovaniu stačila iba teplota z horiaceho lietadla. No neviem si presne predstaviť ako by umiestnili obrovské množstvo termitu tak, aby likvidoval železnú konštrukciu, pretože je priťahovaný gravitáciou, takže zväčša prepaluje smerom dolu. Čiže neviem si fakt predstaviť, ako by termit prepaloval vertikálne časti konštrukcie. To by muselo byť jedine ozaj veľké množstvo umiestnené na celom poschodí. A to tak, aby zaručene po náreze nastalo zapálenie, a čo najväčšieho množstva aby vznikla dostatočná teplota... Naozaj bez simulácie ťažko povedať čo by sa najviac približovalo tomu ako sa to odohralo

Rímskokatolík

janka

Odoslaný - 10 november 2009 :  18:17:24  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
mohol by ten termit byt teoreticky aj v lietadle?

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 10 november 2009 :  18:56:12  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Nájdi si na youtube videa Janka na termit, je tam toho nespočet, aspom uvidíš ako presne funguje. A ak by obišli detektor kovov, tak by sa dalo dostať s ním do lietadla, ale proste na zničenie jedného nosníka mojím neodborným odhadom by bolo treba za kýbel presne smerovaného termitu, ale neviem aké hrubé sú tie kovové nosníky, možno by to chcelo aj sud. Takže lietadlo by museli napratať po strop aby to malo účinok si myslím.

Rímskokatolík

PCmaniak87

Odoslaný - 10 november 2009 :  19:24:51  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Neviem či to má zmysel rozoberať, pravdu sa nikdy nedozvieme, a debaty o tom len rozširuju domienky, dohady, nazory, bludy...

Chocholoušek

Odoslaný - 10 november 2009 :  22:13:50  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Všetko má svoj zmysel.

Albert Einstein
______

mino

Odoslaný - 17 október 2012 :  07:40:50  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Mne osobne najviac k pochopeniu toho čo sa stalo pomohol dokument, ktorý sa snaží aj o hodnotenie iba toho čo sme videli v priamych prenosoch. Nechcem sa dostať do problémov pri riešení kto čo našiel, nenašiel, či niečo padlo rýchlo- pomaly, ale naozaj len zhodnotiť to čo som mal možnosť vidieť ja (alebo skôr diváci iných staníc), už iba to dáva zmysel, a to bez toho aby som myslel na to či tam bola nejaká výbušnina, a či budovy padli rýchlo, či domnelí teroristi žijú, naozaj iba hodnotenie toho čo človek videl(čo oni sami dali na zhliadnutie)... lebo to je kľúč a potom spätne to všetko do seba zapadá...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4422  ~  Člen od: 27 november 2011  ~  Posledná návšteva: 22 február 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 17 október 2012 :  22:54:37  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
až teraz som to pohľadal, a je to http://www.youtube.com/watch?v=pZAQew4S3kY mne práve pomohlo to čo ide po 1: 21... naozaj na zamyslenie... inak celý dokument je dobrý, len ja sa naň pozerám cez tých posledných cca 10 min. (je tu aj diskusia o tzv. Olympijských hrách 2012, tak tam je toto už markantné)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4422  ~  Člen od: 27 november 2011  ~  Posledná návšteva: 22 február 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 4 Previous Topic: Ospravedlnenie Téma Next Topic: Stratigrafia a evolúcia  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06