Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Ospravedlnenie
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Prosím o radu Téma Next Topic: 11. september 2001  

radar

Stav: offline

Odoslaný - 11 jún 2012 :  21:55:49  Zobraziť profil  Pridať radar do zoznamu priateľov
Chcela by som sa vsetkym ospravedlnit za vsetky urazky a utoky z mojej strany.Prosim o odpustenie. Osobitne moje ospravedlnenie patri Matovi,dalej amerike,/hlavne za tvrdenie, ze ma primitivnu vieru, ale aj za ostatne urazky a utoky/ aj rarachovi este z predchadzajuceho obdobia i Ele, janke ,Recongiustarovi,Robelovi maaajovi , saxsaxovi, guestovi a vsetkym ostatnym.Nech vas Boh pozehnava.
radar

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1564  ~  Člen od: 25 november 2007  ~  Posledná návšteva: 14 február 2013 Upozorniť moderátora 

mino

Odoslaný - 15 október 2012 :  08:53:18  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Toto je zaujímavé, a inak sa nedivím na takéto návaly sentimentality(väčšinou pred spoveďou), svedčia o nie celkom integrálnom človeku. Ja si myslím, že vyplývajú aj z toho pokoncilového humanizmu, ktorý s kresťanstvom nemá nič spoločné. Ako príklad-mám tu nejakú malú kartičku- Duchovné stretnutie Slovákov na celom svete (vraj vždy o 9 hodine večer), je tam stručne- s cirkevným schválením a že to vydali činovníci laického apoštolátu na Slovensku v Prešove. A je tam jedna prosba: Urob nás účinným nástrojom tvojho humanizmu... ak mysleli ten "humanizmus" z jedného veľkého posedenia, tak potom sa ničomu nedivím.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4422  ~  Člen od: 27 november 2011  ~  Posledná návšteva: 22 február 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 15 október 2012 :  11:02:45  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Vedeli by ste sem tu karticku oskenovat?

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 15 október 2012 :  18:29:20  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
trošku to potrvá ale pokúsim sa.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4422  ~  Člen od: 27 november 2011  ~  Posledná návšteva: 22 február 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 15 október 2012 :  18:54:19  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
citácia:
Toto je zaujímavé, a inak sa nedivím na takéto návaly sentimentality(väčšinou pred spoveďou), svedčia o nie celkom integrálnom človeku. Ja si myslím, že vyplývajú aj z toho pokoncilového humanizmu, ktorý s kresťanstvom nemá nič spoločné. Ako príklad-mám tu nejakú malú kartičku- Duchovné stretnutie Slovákov na celom svete (vraj vždy o 9 hodine večer), je tam stručne- s cirkevným schválením a že to vydali činovníci laického apoštolátu na Slovensku v Prešove. A je tam jedna prosba: Urob nás účinným nástrojom tvojho humanizmu... ak mysleli ten "humanizmus" z jedného veľkého posedenia, tak potom sa ničomu nedivím.

Pôvodne zaslal mino - 15 október 2012 :  08:53:18

Prvym pokoncilnym humanistom s navalmi sentimantality bol sam Pan Jezis Kristus ,tada podla obcesistu
Podal dalsi dokaz akou hlbokou obcesiou trpi

nechaj svoj dar tam pred oltárom a choď sa najprv zmieriť so svojím bratom; až potom príď a obetuj svoj dar.
Mt 5,24

Obcesista je schopny aj samotneho Boha obzalovat z pokoncilneho humanizmu a navalov sentimentality

Ozaj mudrlant jedna otazka
Preco pred svatou spovedou boli deti vedene odprosit rodicov a inych , ktorym ublizili? Vy ste tak vedeny neboli? To je vidno ake nasledky to na vas zanechalo

Pokoncilny praudotradicionalista zaprie aj nos medzi ocami
On bude tvrdit, ze pred koncilom takto deti vedene neboli

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Rafael

Odoslaný - 26 február 2013 :  21:25:00  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
citácia:
Chcela by som sa vsetkym ospravedlnit za vsetky urazky a utoky z mojej strany.Prosim o odpustenie. Osobitne moje ospravedlnenie patri Matovi,dalej amerike,/hlavne za tvrdenie, ze ma primitivnu vieru, ale aj za ostatne urazky a utoky/ aj rarachovi este z predchadzajuceho obdobia i Ele, janke ,Recongiustarovi,Robelovi maaajovi , saxsaxovi, guestovi a vsetkym ostatnym.Nech vas Boh pozehnava.
radar

Pôvodne zaslal radar - 11 jún 2012 :  21:55:49

Ospravedlnenie prijimam,
svoje odpustenie Vam davam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3722  ~  Člen od: 18 január 2008  ~  Posledná návšteva: 10 jún 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Prosím o radu Téma Next Topic: 11. september 2001  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06