Všetky fóra
O fóre
Voľná diskusia
Ospravedlnenie |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 11 jún 2012 : 21:55:49
|
Chcela by som sa vsetkym ospravedlnit za vsetky urazky a utoky z mojej strany.Prosim o odpustenie. Osobitne moje ospravedlnenie patri Matovi,dalej amerike,/hlavne za tvrdenie, ze ma primitivnu vieru, ale aj za ostatne urazky a utoky/ aj rarachovi este z predchadzajuceho obdobia i Ele, janke ,Recongiustarovi,Robelovi maaajovi , saxsaxovi, guestovi a vsetkym ostatnym.Nech vas Boh pozehnava. radar
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1564 ~
Člen od: 25 november 2007 ~
Posledná návšteva: 14 február 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 október 2012 : 08:53:18
|
Toto je zaujímavé, a inak sa nedivím na takéto návaly sentimentality(väčšinou pred spoveďou), svedčia o nie celkom integrálnom človeku. Ja si myslím, že vyplývajú aj z toho pokoncilového humanizmu, ktorý s kresťanstvom nemá nič spoločné. Ako príklad-mám tu nejakú malú kartičku- Duchovné stretnutie Slovákov na celom svete (vraj vždy o 9 hodine večer), je tam stručne- s cirkevným schválením a že to vydali činovníci laického apoštolátu na Slovensku v Prešove. A je tam jedna prosba: Urob nás účinným nástrojom tvojho humanizmu... ak mysleli ten "humanizmus" z jedného veľkého posedenia, tak potom sa ničomu nedivím.
|
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 október 2012 : 11:02:45
|
Vedeli by ste sem tu karticku oskenovat? |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 október 2012 : 18:29:20
|
trošku to potrvá ale pokúsim sa. |
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 október 2012 : 18:54:19
|
citácia: Toto je zaujímavé, a inak sa nedivím na takéto návaly sentimentality(väčšinou pred spoveďou), svedčia o nie celkom integrálnom človeku. Ja si myslím, že vyplývajú aj z toho pokoncilového humanizmu, ktorý s kresťanstvom nemá nič spoločné. Ako príklad-mám tu nejakú malú kartičku- Duchovné stretnutie Slovákov na celom svete (vraj vždy o 9 hodine večer), je tam stručne- s cirkevným schválením a že to vydali činovníci laického apoštolátu na Slovensku v Prešove. A je tam jedna prosba: Urob nás účinným nástrojom tvojho humanizmu... ak mysleli ten "humanizmus" z jedného veľkého posedenia, tak potom sa ničomu nedivím. Pôvodne zaslal mino - 15 október 2012 : 08:53:18
Prvym pokoncilnym humanistom s navalmi sentimantality bol sam Pan Jezis Kristus ,tada podla obcesistu Podal dalsi dokaz akou hlbokou obcesiou trpi
nechaj svoj dar tam pred oltárom a choď sa najprv zmieriť so svojím bratom; až potom príď a obetuj svoj dar. Mt 5,24
Obcesista je schopny aj samotneho Boha obzalovat z pokoncilneho humanizmu a navalov sentimentality
Ozaj mudrlant jedna otazka Preco pred svatou spovedou boli deti vedene odprosit rodicov a inych , ktorym ublizili? Vy ste tak vedeny neboli? To je vidno ake nasledky to na vas zanechalo
Pokoncilny praudotradicionalista zaprie aj nos medzi ocami On bude tvrdit, ze pred koncilom takto deti vedene neboli |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 26 február 2013 : 21:25:00
|
citácia: Chcela by som sa vsetkym ospravedlnit za vsetky urazky a utoky z mojej strany.Prosim o odpustenie. Osobitne moje ospravedlnenie patri Matovi,dalej amerike,/hlavne za tvrdenie, ze ma primitivnu vieru, ale aj za ostatne urazky a utoky/ aj rarachovi este z predchadzajuceho obdobia i Ele, janke ,Recongiustarovi,Robelovi maaajovi , saxsaxovi, guestovi a vsetkym ostatnym.Nech vas Boh pozehnava. radar Pôvodne zaslal radar - 11 jún 2012 : 21:55:49
Ospravedlnenie prijimam, svoje odpustenie Vam davam.
|
Počet príspevkov: 3722 ~
Člen od: 18 január 2008 ~
Posledná návšteva: 10 jún 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|