Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Teológia tela - otázky
 Svadba katolík a evanjelik
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Vysetrenie ejakulatu - moralne, ci nie? Téma Next Topic: Homosexualita
Strana: z 3

rad.ek

Stav: offline

Odoslaný - 02 november 2009 :  19:06:52  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
citácia:
a ja mam za zenu evanjelicku, veriacu zenu a zijeme viac ako 30 rokov spolu, sam som neveriaci a ziadny problem s tym nemam (e), neviem co k tomu vsetkemu viac dodat !

Pôvodne zaslal saxsax - 01 november 2009 :  20:35:00

Teoreticky tu probém je menší než při manželsví s křesťanem jiného vyznání.
Pokud ty nemáš dar víry, prostě nevěříš v křesťaské zjevení, ale připouštíš že teoreticky může být pravdivé, a tvoje žena to vnímá tak že jsi zatím dar víry nedostal a modlí se za to, abys ho dostal, můžete žít spolu bez toho, abyste byli v rozporu sami se sebou i mezi sebou navzájem.

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 02 november 2009 :  20:40:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
citácia:
a ja mam za zenu evanjelicku, veriacu zenu a zijeme viac ako 30 rokov spolu, sam som neveriaci a ziadny problem s tym nemam (e), neviem co k tomu vsetkemu viac dodat !

No s katoličkou by to zrejme nebola až taká zábava, ale ktovie. nejsom ženatý. a ktovie aké by to bolo zo židovkou, jehovistkou, moslimkou... ehm... mam namysli manželstvo.

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 02 november 2009 :  21:17:08  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Prečo si myslíš, že by manželstvo s katolíčkou nemala byť zábava?

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 02 november 2009 :  21:28:55  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Teoreticky tu probém je menší než při manželsví s křesťanem jiného vyznání.
Pokud ty nemáš dar víry, prostě nevěříš v křesťaské zjevení, ale připouštíš že teoreticky může být pravdivé, a tvoje žena to vnímá tak že jsi zatím dar víry nedostal a modlí se za to, abys ho dostal, můžete žít spolu bez toho, abyste byli v rozporu sami se sebou i mezi sebou navzájem.

Pôvodne zaslal rad.ek - 02 november 2009 :  19:06:52

sak o to ide,

ja som si ziadne podmienky nestaval, bola tu tolerancia

mne su tu tieto akoze "problemy" cudzie

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 03 november 2009 :  10:00:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Azuritko: ach... neber to doslova. Myslel som to tak že s katoličkou a katolickou svadbou by mal ateista asi viac opletačiek.

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 03 november 2009 :  11:11:58  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
citácia:
Azuritko: ach... neber to doslova. Myslel som to tak že s katoličkou a katolickou svadbou by mal ateista asi viac opletačiek.
Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 03 november 2009 :  10:00:31

To si píš. :)
Protestantské cirkvi idú často "s dobou". Prispôsobujú svoje učenie požiadavkám ľudí. V protestantskej cirkvi ti dokonca kňaz vyslúži bez nejakých dlhých rečí manželstvo homosexuálnemu páru(švédska evanjelická cirkev). S rozvodom sa takisto veľká veda nerobí. Veď ľudia to tak chcú ...

Žiaľ(pre niekoho) katolíci sa držia tých kamenných tabúľ čo privliekol ten jeden žid z toho Sionu. Preto je pravdepodobné, že s katolíčkou by si mal naozaj najviac opletačiek.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 03 november 2009 :  11:45:30  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
pravda pravda, ale s tymi "homosexualmi" to uz prestrelili , no a z rozvodmi, hmmm, zaujmalo by ma, ake percento tych nestastnych zien by uvitalo tu moznost sa konecne rozviest

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Beulina

Odoslaný - 03 november 2009 :  12:06:41  Zobraziť profil  Pridať Beulina do zoznamu priateľov
Moja stara mama bola pokrstena ako evanjelicka, aj vyrastala ako evanjelicka a ked si brala stareho otca, ktory bol katolik, automaticky (dobrovolne) prestupila ku katolikom. Ked som sa jej na to pytala, ze preco, tak povedala, lebo manzelstvo ma mat spolocnu vieru aby bolo vsetko v sulade a z respektu k viere svojho nastavajuceho spoznala katolicku vieru a prestupila na nu. Tvrdi, ze je stastna, lebo to je ta prava viera. A este povedala, ze:

'Evanjelici - to je len taka akoze viera, to je o nicom. Nam ludom treba naozajstne zmierenie s Bohom, ktore nam moze dat len svata spoved. A bez Panny Marie si vieru predstavit neviem. Ved ta je nasa orodovnica pred Panom!' Nuz takto to robievali nastavajuci manzelia v 40-tych rokoch!

Krajina: United Kingdom  ~  Počet príspevkov: 192  ~  Člen od: 09 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 december 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Beulina

Odoslaný - 03 november 2009 :  12:23:26  Zobraziť profil  Pridať Beulina do zoznamu priateľov
Este mi napadlo - moja teta je pokrstena katolicka. Vydala sa za syna evanjelickeho knaza. Nikto k nikomu neprestupil, ale deti pokrstili v evanjelickom kostole. Avsak tragikomedia je v tom, ze tato rodina je v podstate ateisticka!!!!!!! By sa ocakavalo, ze syn knaza bude mat v sebe nejake to zrnko viery, ale nic take tam nebadat!!! Dokonca je to uplne naopak!!!!!! Holduje alkoholu, viac ako desatrocie nepracuje a slovo viera u nich neexistuje. Pripada mi to zvlastne a neverila by som tomu, keby som to fakt nezazila....(mimochodom jeho sestra je 4 krat rozvedena a 4 krat vydata)!

Krajina: United Kingdom  ~  Počet príspevkov: 192  ~  Člen od: 09 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 december 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 03 november 2009 :  13:09:22  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
pravda pravda, ale s tymi "homosexualmi" to uz prestrelili , no a z rozvodmi, hmmm, zaujmalo by ma, ake percento tych nestastnych zien by uvitalo tu moznost sa konecne rozviest

Pôvodne zaslal saxsax - 03 november 2009 :  11:45:30

To platí pre tie ženy a mužov, ktorý manželstvo berú na ľahkú váhu, a to čo sľubujú pred Bohom, im tiež asi veľa nehovorí, a tak aby radšej riešili možné problémy manželstva pred sobášom, existujúce problémy v manželstve, tak je im jednoduchšie sa rozviesť a hotovo, veď to tak je normálne. Ale ak je niekto katolík, musí počítať zo všetkým a na všetko sa pripraviť. Ako určite to nejde na úplne všetko, ja keď budem mať ženu, tiež nehovorím, že sa nebude môcť stať, že budeme mať v manželstve krízu, dokonca že to bude ateistka. Neviem čo ma ešte postihne, ale určite nepôjdem do toho bez rozmyslu a diskusie.

Beulina, ja mám sesternicu, ktorej brat je katolícky kňaz, má muža, ktorého brat je katolícky kňaz, a táto sesternica a jej muž sa zrazu odklonili od viery katolíckej, a dali sa do sekty. Je to dosť pre mňa nepochopiteľné a pre rodinu je to ťažké ale s nimi vraj nieje rozumná reč a zmeniť to nechcú. Najhlavnejšie je, že nechodia už do kostola, neuznávajú cirkev a myslím že sa nechcú klanňať krížu alebo také niečo...

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 03 november 2009 :  13:15:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Ach tie "náboženské vojny", čo z toho byť katolíkom, keď nenavidim evanjelikov... aká je to už len potom pravá viera, keď ohovára, a nemá rád evanjelikov. a to akože potom su katolici dobrý? asi ani nie. treba sa zmeniť konečne.

Mato

Odoslaný - 03 november 2009 :  13:39:55  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
aká je to už len potom pravá viera, keď ohovára, a nemá rád evanjelikov.

Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 03 november 2009 :  13:15:41

Co je to ohovaranie?

Pravda nema rada loz. Mame nenavidiet hriech, ale milovat hriesnika...

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 03 november 2009 :  14:35:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Mato: s predchadzajuceho príspevku nechápem nič.

zrno

Odoslaný - 03 november 2009 :  15:14:13  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
PCmaniak87, máš prijať každého človeka takého aký je, aj keď z jeho skutkami nesúhlasíš.
Máme milovať všetkých ľudí bez rozdielu, ale ich hriechy nie.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 03 november 2009 :  22:08:35  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

To platí pre tie ženy a mužov, ktorý manželstvo berú na ľahkú váhu, a to čo sľubujú pred Bohom, im tiež asi veľa nehovorí, a tak aby radšej riešili možné problémy manželstva pred sobášom, existujúce problémy v manželstve, tak je im jednoduchšie sa rozviesť a hotovo, veď to tak je normálne. Ale ak je niekto katolík, musí počítať zo všetkým a na všetko sa pripraviť. Ako určite to nejde na úplne všetko, ja keď budem mať ženu, tiež nehovorím, že sa nebude môcť stať, že budeme mať v manželstve krízu, dokonca že to bude ateistka. Neviem čo ma ešte postihne, ale určite nepôjdem do toho bez rozmyslu a diskusie.

Beulina, ja mám sesternicu, ktorej brat je katolícky kňaz, má muža, ktorého brat je katolícky kňaz, a táto sesternica a jej muž sa zrazu odklonili od viery katolíckej, a dali sa do sekty. Je to dosť pre mňa nepochopiteľné a pre rodinu je to ťažké ale s nimi vraj nieje rozumná reč a zmeniť to nechcú. Najhlavnejšie je, že nechodia už do kostola, neuznávajú cirkev a myslím že sa nechcú klanňať krížu alebo také niečo...

Pôvodne zaslal Azuritko - 03 november 2009 :  13:09:22

to co tocis?

si myslis ze len katolik katolik je ta prava vizitka praveho a zmysluplneho manzelstva?! Ale chod!

to ako ma vediet katolicka napriklad , ze jej muz sa napriklad za 5 ci 6 rokov zmeni tak, ze sa z nej stane tyrana, bita zena ? Ze jej muz pre nech uz akukolvek pricinu sa zmeni na ozrana, co jej zo zivota urobi peklo?

nebud naivny, to mi chces tvrdit ze toto uz budu mat ujasnene uz pred sobasom? Nebudu, nech sa beru hoc aj dvaja katolici, to mi ver! pretoze ja s takymi nestastnymi zenami totiz pracujem a nie niekde vo vyrobe !

morla

Odoslaný - 03 november 2009 :  22:42:50  Zobraziť profil  Pridať morla do zoznamu priateľov
dnes akurat nasa profka NOS-ky zabrdla trosku do tejto temy.....
dvaja ludia, kazdy veri v ine hodnoty a ine slavenia.....mozi zit v tolerancii, ale malokedy sa vedia respektovat pred detmi a spojit zaujmy a slavnosti atd. pre celu rodinu tak, aby to kazdemu vyhovovali a rodicia sa nehadali medzi sebou pred detmi....maju mat jasno vo vychove, v cieloch a prostriedkoch vychovy ako aj v tom, k akej viere budu viest svoje deti......

pokial dobre viem tak tie "formality" a "obmedzenia" Cirkvi su prave na to, aby boli taketo veci po pravnej strane opatrene...lebo pri manzelstve sa slubuje aj to, ze ked pride potomstvo, bude im predavana viera oboch rodicov, teda katolicka....a oni to slubuju pred Bohom.......lenze ukazte mi napr. ateistu, pre kt. slub pred Bohom, v kt. neveri ma nejaku hodnotu.....

Ako nasýtené dieťa v matkinom náručí, ako nasýtené dieťa, tak je moja duša vo mne. (Žalm 131;2)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 78  ~  Člen od: 25 december 2007  ~  Posledná návšteva: 15 november 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 04 november 2009 :  06:21:38  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
zas len teoria a pokusy o akusi sa selekciu, uz ako nasa pocerna mensina

tiez mame deti, nasli si svoju cestu same, dvaja su evanjelici, jeden katolik, jeden zatial ateista a bez toho, ze by som do toho nejako zasahoval, a to som im ako malym detom citaval i detsku bibliu okrem inych rozpravok

snazite sa tu stale vyfabulovat teorie o jedinej spravnej ceste spolocnym zivotom, ono je to v skutocnosti ale mnohokrat celkom inak

jasne ze ateista nedava slub pred Bohom v presvedceni, ja si myslim, ze len postupi povinny ritual, a sam tvrdim, ze ak si toto ozaj neujasnia nech idu od seba, ale nikdy nebudem tvrdit, ze taketo manzelstvo nema perspektivu!

prestante sa povysovat, zivot je o niecom inom
uz tu niekto pekne napisal, nemyslite si ze ste krestanskejsi ako ostatni

Vlkodlak

Odoslaný - 04 november 2009 :  06:44:10  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
citácia:

Slovenskí biskupi sa modlia za Švédsku cirkev, aby aj v tejto fundamentálnej veci nachádzala Božiu múdrosť a naplnenie biblických slov: „Nepripodobňujte sa tomuto svetu, ale premeňte sa obnovením mysle, aby ste vedeli rozpoznať, čo je vôľa Božia, totiž, čo je dobré, milé a dokonalé.“ Slovenskí evanjelickí biskupi vyjadrili zároveň morálnu a modlitebnú podporu všetkým duchovným Švédskej cirkvi, ktorí zostávajú verní Božiemu ustanoveniu manželstva ako zväzku muža a ženy a spoločenstva, ktorému Pán Boh zasľubuje svoje požehnanie v deťoch.

http://www.webnoviny.sk/slovensko/clanok/55308/Evanielici-v-SR-su-znepokojeni-ze-Svedska-cirkev-toleruje-homosexualne-sobase.html

"Je dôležité, aby švédska cirkev bola o krok pred ostatnými a ukázala cestu," naznačil výsledok synody pre švédske noviny The Local hovorca cirkvi Claes-Bertil Ytterberg.

http://www.ecav.sk/?p=spravodajstvo/SPRMonitor/monitoring_1_-_352009

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

morla

Odoslaný - 04 november 2009 :  07:09:01  Zobraziť profil  Pridať morla do zoznamu priateľov
saxsax ja sa tesim, ze vam to klape :) ale takych vela nie je......
perspektivu nema zenit/vydavat sa s alkoholikom, zavislakom na drogach....a predsa sa vzdy najdu ludia, co vlodia doveru do takychto ludi a snazia sa ich z toho dostat :)

ja osobne urcite nevravim ze ine spojenie ako katolik-katolik nie je dobre.....len som chceka poukazat na fakt, ze rozdievne svetonazory, videnie sveta a podobne mozu sposobovat obcas problemy.....
a nielen tie, ktore by nevznikli, ak by ste sa vobec nezenili

Ako nasýtené dieťa v matkinom náručí, ako nasýtené dieťa, tak je moja duša vo mne. (Žalm 131;2)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 78  ~  Člen od: 25 december 2007  ~  Posledná návšteva: 15 november 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 04 november 2009 :  07:38:49  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
Mato: s predchadzajuceho príspevku nechápem nič.

Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 03 november 2009 :  14:35:12

Prva cast prispevku je otazka co si vy myslite, ze je ohovranie.

Druhu cast prispevku objasnil zrno.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 04 november 2009 :  07:43:06  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
zas len teoria a pokusy o akusi sa selekciu, uz ako nasa pocerna mensina
...
nikdy nebudem tvrdit, ze taketo manzelstvo nema perspektivu!
...
prestante sa povysovat, zivot je o niecom inom

Pôvodne zaslal saxsax - 04 november 2009 :  06:21:38

Tak podme na to z opacneho konca.
Saxsax co je podla Vas manzelstvo?

PCmaniak87

Odoslaný - 04 november 2009 :  12:13:58  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Ohovaranim som mal v tomto prípade namysli, ako vyjadrovanie zlých názorov na inú cirkev, a ich prislučnikov.

Azuritko

Odoslaný - 04 november 2009 :  13:07:54  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
to co tocis?

si myslis ze len katolik katolik je ta prava vizitka praveho a zmysluplneho manzelstva?! Ale chod!

to ako ma vediet katolicka napriklad , ze jej muz sa napriklad za 5 ci 6 rokov zmeni tak, ze sa z nej stane tyrana, bita zena ? Ze jej muz pre nech uz akukolvek pricinu sa zmeni na ozrana, co jej zo zivota urobi peklo?

nebud naivny, to mi chces tvrdit ze toto uz budu mat ujasnene uz pred sobasom? Nebudu, nech sa beru hoc aj dvaja katolici, to mi ver! pretoze ja s takymi nestastnymi zenami totiz pracujem a nie niekde vo vyrobe !

Pôvodne zaslal saxsax - 03 november 2009 :  22:08:35

Prosím pekne kde som povedal, že iba katolík a katolík je pravé manželstvo??? O čom pojednávam v mojom príspevku je manželstvo katolíka z niekym, alebo manželstvo dvoch pseudo katolíkov, ktorým sú tie slová čo hovoria rovnako ukradnuté ako ateistom. Okrem iného sa tam sľubuje vernosť aj v dobrom aj v zlom. Ak sa nejaký muž to je jedno akej viery stane počas manželstva alkoholikom, z toho čo manželia sľubovali musia sa minimálne snažiť obidvaja z toho dostať bez rozpadu manželstva. Ak sa ale už mužovi pomiatol rozum, a bije ženu a nejde nijako a vôbec nijako aby sa z toho dostal, tak je možná rozluka. Ale je povinnosťou aby sa žena hneď nevzdala, a aby sa snažila to riešiť, a aby muž nebol až taký hlúpy, a snažil sa prestať aj on sám robiť peklo manželke. Hovorím hlavne o tom, že ak sa vyskytne prvý konflikt, aby hneď nezačali obaja panikáriť a rozvádzať sa.

Rímskokatolík

saxsax

Odoslaný - 04 november 2009 :  15:29:49  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
saxsax ja sa tesim, ze vam to klape :) ale takych vela nie je......
perspektivu nema zenit/vydavat sa s alkoholikom, zavislakom na drogach....a predsa sa vzdy najdu ludia, co vlodia doveru do takychto ludi a snazia sa ich z toho dostat :)

ja osobne urcite nevravim ze ine spojenie ako katolik-katolik nie je dobre.....len som chceka poukazat na fakt, ze rozdievne svetonazory, videnie sveta a podobne mozu sposobovat obcas problemy.....
a nielen tie, ktore by nevznikli, ak by ste sa vobec nezenili

Pôvodne zaslal morla - 04 november 2009 :  07:09:01

ok morla, ja to beriem a koncim s touto temou, na toto som dost citlivy , chlapec kvoli zene prestupil ku katolikom a ziju v pohode, cela nasa rodina, napriklad, no problem

vytacaju ma preto taketo reci a samozrejme i reci neveriacich, ktori nedokazu byt tolerantny a respektovat trebars vieru druhych

prajem vsetkym pekny den

Mato

Odoslaný - 04 november 2009 :  20:08:55  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
vytacaju ma preto taketo reci a samozrejme i reci neveriacich, ktori nedokazu byt tolerantny a respektovat trebars vieru druhych

prajem vsetkym pekny den

Pôvodne zaslal saxsax - 04 november 2009 :  15:29:49

Mna zasa vytacaju ludia, ktori ani len nevedia co to je manzelstvo, ale kritzuju tych, ktori to vedia a podla toho konaju...

Pekny den aj Vam...

Strana: z 3 Previous Topic: Vysetrenie ejakulatu - moralne, ci nie? Téma Next Topic: Homosexualita  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06