|
Odoslaný - 24 august 2009 : 14:19:23
|
hm prave som sa vratil z vonka a vsimol som si zaujimavu vec tak ze to sem hodim, nevidel som to prvy raz ale zamyslel som sa nad tym az teraz, ako som siel okolo obchodiku vsimol som si odznak s preciarknutym krizom cely dizajn mal primopenut znacku zakaz ...je to predmet priamo namiereny proti ideologii a ludom ktory su sucastou tohto nabozenskeho smeru cim svojim sposobom naplnuje skutkovu podstatu zakonu o prapagacii hnuti potlacujucich prava nabozenskych ..... najkolko svojim vzhladom nabada k ich obmedzovaniu...hm a tak ma napadlo ze kyby cem zazalovat nieco taketo tak sa na mna opacia slobodou prejavu a pod ale co by sa stalo keby ze si dam na seba odznak na ktorom je preciarknuta davidova hviezda_? ved je to to iste tentoodznak je proti krestanstvu moj by bol proti judaizmu proste pointa je ta ze do krestanstva sa moze navazat kazdy iked je zakladom europskej modernej kultury ale na taky judaizmus je aj zly pohlad privela...
|
http://www.bagras.sk/ |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2009 : 20:33:36
|
Áno, s tým judaizmom je to tak. Žiaľ. A to si videl taký normálny kresťanský kríž, myslím, taký vysoký? |
Počet príspevkov: 425 ~
Člen od: 30 júl 2009 ~
Posledná návšteva: 29 október 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2009 : 22:28:25
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2009 : 22:48:37
|
Kríž je znakom spásy. Kto ho odmieta, vlastne škodí sám sebe. Ja som na Kristov kríž hrdá a nosím ho na retiazke na krku. Priala by som si, aby každý bol spasený, ale ani Boh nikoho do neba nasilu ťahať nebude. |
Počet príspevkov: 425 ~
Člen od: 30 júl 2009 ~
Posledná návšteva: 29 október 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 august 2009 : 23:02:54
|
mne tu ide skor o poukazanie na to ze nieco sa verejne posliapava a druhemu je dana az prilis velka imunita...mne je hlavne luto ze ono niektore veci su sucastou nasej historie a mohli by sme si ich chranit viac nez to cudzie... |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 august 2009 : 13:09:54
|
Kresťanstvo je najviac pošliapavané, a že sa nikto nesťažuje je asi spôsobené tým, že ho pošliapavajú aj samotný kresťania. Veď proti čomu všeličomu zlému cirkev bojuje, a čo potom príde? Pošliapavanie aj z vlastných radov. Ale tak v zásadných veciach sa cirkev nikdy nevzdá, keď ju za to budú hoc aj zabíjať. |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|