Všetky fóra
Duchovná časť
Modlitba
Korunka k Boziemu Milosrdenstvu - modlite sa ju? |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 18 máj 2013 : 22:25:18
|
misojogi skús tu predstaviť tú teóriu o "nižšej a vyššej" božej vôli. Som si istý že nijaký hriešnik božiu vôľu nekoná, a keby všetci konali, tak sú všetci v nebi. "ježiš" z toho podfuku má troška bujnú fantáziu by som povedal. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 máj 2013 : 22:47:37
|
ja som tuto teoriu nevymyslel, ja len davam ako som poculna prednaske o predestinacii (Predestinacia - zhrnutie od sv Augustina po dnesok) obrate sa na stredovekych autorov |
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
Počet príspevkov: 1231 ~
Člen od: 06 november 2010 ~
Posledná návšteva: 01 máj 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 máj 2013 : 07:40:12
|
práve preto chcem aby si ju sem dal, aby bolo jasné, že pokiaľ má niečo spoločné so stredovekom, tak je to jedine nejaký blud, a zrejme to bude zbúchanec nejakých moderných "teológov", ktorých "teológia" ma veľmi nezaujíma. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 máj 2013 : 08:58:50
|
je mi luto ale toto som bol na prednaske takze jedine pohladat moje poznamky z uvedenej prednasky |
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
Počet príspevkov: 1231 ~
Člen od: 06 november 2010 ~
Posledná návšteva: 01 máj 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 máj 2013 : 08:15:56
|
Tak len pohľadaj, rád sa dozviem čo dnes všetko už dokážu prekrútiť, a aj to ako plnia božiu vôľu hriešnici (žeby páchaním hriechov?), lebo keď všetci plnia božiu vôľu, tak všetci. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|