Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 nieco o nasej buducnosti..
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: pozrite si Téma Next Topic: Čo zo sexualnymi tuzbami
Strana: z 3

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 02 jún 2009 :  11:29:39  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:
az na moju nevesticku, boji sa ...

Pôvodne zaslal Milan - 02 jún 2009 :  00:33:02

aj ta moja nevestička sa boji.... ako toé všetko dopadne

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

lila

Odoslaný - 02 jún 2009 :  14:25:52  Zobraziť profil  Pridať lila do zoznamu priateľov
citácia:
- tiez som sa dozvedel pred tyzdnom, ze zas budem starym otcom... preco zas? ... uz som nim takmer bol... ale dietatku sa nespustilo, ci nevyvinulo srdiecko ...

- tak teraz pevne dufam, ze je to na dobrej ceste, zatial je vsetko Ok, az na moju nevesticku, boji sa ...

Pôvodne zaslal Milan - 02 jún 2009 :  00:33:02

aj ja držím palce
a pomodlím sa

Pridŕžajme sa Božej vôle. Ona nech je našou hviezdou, ktorou sa riadime počas tejto plavby. Takto určite zakotvíme v správnom prístave.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 365  ~  Člen od: 02 jún 2009  ~  Posledná návšteva: 18 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 02 jún 2009 :  14:50:58  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
- tak teraz pevne dufam, ze je to na dobrej ceste, zatial je vsetko Ok, az na moju nevesticku, boji sa ...
tiez prajem, aby vsetko dobre dopadlo

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 02 jún 2009 :  19:06:16  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Milan, dúfám, že teraz dopadne všetko dobre a stanete sa starím otcom.
Nech Boh žehná vašej neveste aj dieťatku ktoré nosí pod srdcom.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 02 jún 2009 :  21:31:17  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- Velmi pekne dakujem za Vasu podporu, zajtra odchadzam zo zenou za mladymi na tyzden do Prahy, tesim sa prevelmi ... aj na pivko u Fleků ...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 02 jún 2009 :  21:50:56  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
a jeje a dalsi uzivatel ktoreho tu vidim poprve

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 02 jún 2009 :  22:17:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Ales, prepáč na tvoju nevestičku som skoro zabudol.
Ak sa trošku bojí tak ju musíš utešiť a povzbudiť.
Želám vám obom veľa Božích milostí a najme pokoj, pokoj ….

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 03 jún 2009 :  08:03:11  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
zrno, nem wa.... jasne, snažím sa ako môžem...ale to vieš ženy...vidia problemy a ťažkosti aj tam kde nie su....

btw. dakujem za povzbudenie

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 03 jún 2009 :  08:31:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Ales, hlavne zachovať pokoj a nerobiť paniku to je hlavne na tebe.
Dúfam, že potešil aspoň môj nový obrázok.

Ales

Odoslaný - 03 jún 2009 :  10:46:47  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja zachovavam poctivo paniku a sa teším že budem čoksoro moct tu dať podobny obrazok. len s tym rozdielom, že to bude moj potomok

zrno

Odoslaný - 03 jún 2009 :  13:58:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
OK.

Mira

Odoslaný - 03 jún 2009 :  14:22:11  Zobraziť profil  Pridať Mira do zoznamu priateľov
citácia:
ja zachovavam poctivo paniku a sa teším že budem čoksoro moct tu dať podobny obrazok. len s tym rozdielom, že to bude moj potomok

Pôvodne zaslal Ales - 03 jún 2009 :  10:46:47

Aleš,
asi každý sa bojí. Najprv či nám Pán dieťatko vôbec požehná, potom či sa narodí zdravé, potom aby neochorelo, či ho dobre vychováš, či mu dokážeš poskytnúť vzdelanie, či budeš mať na to peniaze a zdravie, či sa príliš nepokazí od okolitého sveta, či mu budeš dobrým príkladom a vzorom, či si vytvorí dobrý vzťah s Bohom. Aj pri tej našej najlepšej snahe sa nám nie všetko podarí. Za to všetko by sme mali denno denne modliť a ďakovať.

Takže zachovávaj paniku a striedaj ju s modlitbou, verím že čoskoro sa tu objaví nejaký pekný "obrázok"

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 76  ~  Člen od: 16 júl 2008  ~  Posledná návšteva: 05 december 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 03 jún 2009 :  18:39:27  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:
Za to všetko by sme mali denno denne modliť a ďakovať.

Pôvodne zaslal Mira - 03 jún 2009 :  14:22:11

jj, s tým zachovavanim paniky to bol pokus o vtipne pomenovanie. Viem že Boh jhe s nami, a ten sa vždy postara. Len to musim vysvetliť ešte mojej žene.

zmurka

Odoslaný - 03 jún 2009 :  22:37:31  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: zmurka  Pridať zmurka do zoznamu priateľov
Nemám nič proti pekným obrázkom - ale keď sa vyskytujú ako zaberajúce veľa miesta ešte aj v podpise - pripadajú mi ako päsť na oko.

Diskusné fórum - podľa mňa - nie je obrázkový časopis - kde podľa ľubovôle veľké plochy treba zapĺňať "obrázkami".

Na fóre sa totiž potom akoby strácajú texty diskusií. Do oka udierajú hlavne veľké plochy obrazcov, prípadne "hooodne bohatých" podpisov. Priam "bezkonkurenčné" sú odpovede pozostávajúce z niekoľkých slov a k tomu opakujúce sa oveľa rozsiahlejšie texty a obrazy podpisov...
(Ešteže Ales už upustil od svojich viacriadkových "opakovačiek" )

Život je veľký dar - nepremrhajme ho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 890  ~  Člen od: 28 október 2006  ~  Posledná návšteva: 23 október 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 03 jún 2009 :  22:42:57  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
a jeje zmurka vytiahla do pola...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 04 jún 2009 :  10:45:13  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
zmurka, ja nemam v plane taky obrazok do podpisu, tiež s tebou suhlasim že je to trochen mimo, aj ked niektore obrazky sa proste nedaju zmenšiť poriadne.

zrno

Odoslaný - 04 jún 2009 :  22:02:17  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
citácia:
Nemám nič proti pekným obrázkom - ale keď sa vyskytujú ako zaberajúce veľa miesta ešte aj v podpise - pripadajú mi ako päsť na oko.

Diskusné fórum - podľa mňa - nie je obrázkový časopis - kde podľa ľubovôle veľké plochy treba zapĺňať "obrázkami".

Človek nevyhovie všetkým, a tak som aspoň zmenšil obrázok.
Neviem, že by kresťanský obrázok nejak rušivo pôsobil na ostatných členov tohto fóra.
Ak sa dozviem od viacerých členov o nevhodnosti mojich obrázkov tak ich zruším.
Všetci majú možnosť vyjadriť sa k používaniu mojich obrázkov v časti podpisu v hlasovaní:

http://www.kredo.sk/bforum/topic.asp?TOPIC_ID=2382

Ales

Odoslaný - 04 jún 2009 :  22:13:59  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ok zrno. ale myslim si že si sa zbytočne "naježil". nadych vydych, jeden zdravas za žmurku a život ide dalej. ok?

volsung

Odoslaný - 04 jún 2009 :  22:58:31  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
aa zrno do toho ziadaj satisfakciu odporucam kresadlove pistole vdake velkej latencii si vystrel dokonale uzijes

zrno

Odoslaný - 05 jún 2009 :  00:00:17  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
citácia:
ale myslim si že si sa zbytočne "naježil". nadych vydych, jeden zdravas za žmurku a život ide dalej. ok?

Nenaježil som sa a rád sa pomodlím za Zmurku aj tri krát Zdravas´...

volsung

Odoslaný - 05 jún 2009 :  00:14:22  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
a jeje a je po srande

Azuritko

Odoslaný - 05 jún 2009 :  09:19:38  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
zrno, zažil som tu podobnú vec ohľadom podpisu s jedným členom, aaa ja som to musiel riešiť zrušením podpisu. Ono s časti je pravda že možno tie obrázky a texty navyše, zmenšujú prehľad v diskusii, ako ono dlhšie sa roluje stránka, a na obrazovku sa naraz zmestí menej príspevkov, čo pôsobí dojem neprehľadnosti. Ale ja si myslím, že ak to tam chceš mať, a ide to tam mať a nieje to proti pravidlám fóra, tak ostatný by sa mali prispôsobiť, a prijať to, ty by si mal ostať sám sebou a nechať to tak ako to je. (môj názor)

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 05 jún 2009 :  09:52:59  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
azuritko. ale šak existuju editory obrazkov, nie je problem snad tam hodiť a zmenšiť obrazok. alebo nastaviť zobrazovanie v menšom formate.

Azuritko

Odoslaný - 05 jún 2009 :  11:29:49  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Veď jasné, ako proti zmenšeniu nič nemám.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 05 jún 2009 :  11:45:20  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
šak ja stale nechapem, že kvoli jednemu obrazku sa tu všetci mydlíme a pritom to je to najmenej...to že tu inak aj tak skoro neprispieva to už tu aj tak nikoho netrápi.

Strana: z 3 Previous Topic: pozrite si Téma Next Topic: Čo zo sexualnymi tuzbami  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06