Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Privatne forum
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Napísali o Kréde... Téma Next Topic: Vypadok fora  

Guliver

Stav: offline

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  14:04:04  Zobraziť profil  Pridať Guliver do zoznamu priateľov
Moze mi tu prosim niekto vysvetlit zmysel vasho Privatneho fora? Su temy, ktore nema okrem dohodnutych nikto vidiet? Na to nestaci mail?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 730  ~  Člen od: 13 marec 2009  ~  Posledná návšteva: 13 február 2017 Upozorniť moderátora 

juja

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  21:24:16  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
nie, na to nestačí mail, tam už treba byť praktizujúcim a presvedčeným kresťanom katolíkom. Sú totižto otázky, ktoré sú závažné svojou podstatou vo viere, teológii, eschatológii, kresťanskej histórii atď., kde si to prediskutujeme tak medzi sebou, ako aj medzi odbornejšími diskutérmi, keď sa nám ich názor podarí sem zohnať. Sú témy, o ktorých sa aj my medzi sebou potrebujeme porozprávať a preto nie sú celkom vhodné pre verejnosť. Sú prosto vo vnútornom fóre

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  21:34:18  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
guliver, možnoje tu na to, aby si mal do čoho rýpať.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Guliver

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  22:00:19  Zobraziť profil  Pridať Guliver do zoznamu priateľov
citácia:
guliver, možnoje tu na to, aby si mal do čoho rýpať.

Pôvodne zaslal alesko - 07 apríl 2009 :  21:34:18

No ved sa schovavajte, mne to nevadi, len som sa slusne opytal.
Ale tebe by sa zisla slusnejsia vychova, tak sa mi zda... krestan...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 730  ~  Člen od: 13 marec 2009  ~  Posledná návšteva: 13 február 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  22:06:04  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
no, veď odpoveď bola slušná, nejde o schovávanie sa. Ale aj my si musíme svoje veci prediskutovať, to je hádam možné, nie?

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Guliver

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  22:11:17  Zobraziť profil  Pridať Guliver do zoznamu priateľov
citácia:
no, veď odpoveď bola slušná, nejde o schovávanie sa. Ale aj my si musíme svoje veci prediskutovať, to je hádam možné, nie?

Pôvodne zaslal juja - 07 apríl 2009 :  22:06:04

Mozne to je, ale vyzera to, ze sa niecoho bojite, ked to musite robit v skrytosti?
Tajna loza?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 730  ~  Člen od: 13 marec 2009  ~  Posledná návšteva: 13 február 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  22:14:49  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
no , guliver, žeby škatulkovanie: som krestan tak musim byť ten milý dobrý, a fackovací panák v jednom? či ako kresťan nemám právo niečo povedať?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Guliver

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  22:23:47  Zobraziť profil  Pridať Guliver do zoznamu priateľov
citácia:
no , guliver, žeby škatulkovanie: som krestan tak musim byť ten milý dobrý, a fackovací panák v jednom? či ako kresťan nemám právo niečo povedať?

Pôvodne zaslal alesko - 07 apríl 2009 :  22:14:49

Kto ta fackuje? Clovek sa nieco opyta a tvoja reakcia je ze co rypem. Tak o com stale tocis? A krestan by teda mohol byt vzorom aspon slusneho spravania.
Ked nie je - ako mu mozem doverovat vo veciach viery? Ako chces evanjelizovat?

juja

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  22:31:55  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Pôvodne zaslal juja - 07 apríl 2009 :  22:06:04

Mozne to je, ale vyzera to, ze sa niecoho bojite, ked to musite robit v skrytosti?
Tajna loza?

Pôvodne zaslal Guliver - 07 apríl 2009 :  22:11:17

nie, ani tajná lóža, ani v skrytosti, ale právo na súkromie. My sa väčšinou poznáme aj osobne, tvoríme v podstate určité spoločenstvo.

Judith

zrno

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  22:39:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Guliver, ja som sa tam dostal po určitom čase a po schválení členov tejto časti fóra.
Ak sa chcete stať jej členom, musí Vás niekto z členov navrhnúť na posúdenie ostatným jej členom a až po ich schválení sa tam môžete dostať.
Tak že chce to určitý čas a trpezlivosť.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Guliver

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  22:48:21  Zobraziť profil  Pridať Guliver do zoznamu priateľov
citácia:
Guliver, ja som sa tam dostal po určitom čase a po schválení členov tejto časti fóra.
Ak sa chcete stať jej členom, musí Vás niekto z členov navrhnúť na posúdenie ostatným jej členom a až po ich schválení sa tam môžete dostať.
Tak že chce to určitý čas a trpezlivosť.

Pôvodne zaslal zrno - 07 apríl 2009 :  22:39:22

Vdaka za info, mojou ambiciou nie je niekam sa dostat. Narazil som na to nahodou a zaujalo ma to. To je vsetko.

zrno

Odoslaný - 07 apríl 2009 :  22:53:40  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
V poriadku je vidieť, že sledujete všetko čo s tu nachádza a o všetko sa zaujímate.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 08 apríl 2009 :  08:29:34  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
[quoteA krestan by teda mohol byt vzorom aspon slusneho spravania.

Pôvodne zaslal Guliver - 07 apríl 2009 :  22:23:47

[/quote]

toto presne je škatulkovanie : krestan= vzor slušnosti

stefan

Odoslaný - 08 apríl 2009 :  08:49:00  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: stefan  Pridať stefan do zoznamu priateľov
V takomto prípade podľa mňa škatuľkovanie nevadí. Ostatní by mali kresťanov poznávať po ovocí. Každý je ináč nastavený, ale pokoj, pokora, miernosť a aj slušnosť, by mali byť vlastnosti o ktoré sa každý kresťan usiluje.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 514  ~  Člen od: 31 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 25 november 2019 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 08 apríl 2009 :  09:41:47  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
len otáyka čo je slušnosť.....ked tu na Slovensku príde nejaký američan(kresťan) tak za slušnosť bude mať iné kritéria.

Previous Topic: Napísali o Kréde... Téma Next Topic: Vypadok fora  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06