Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Vypadok fora
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Privatne forum Téma Next Topic: Tutlanie  

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 24 február 2009 :  10:56:47  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Viaceri ste sa stazovali, ze dochadza casto k problemom pri zobrazovani fora a ja som vyslovil podozrenie, ze databaza access ktorej aktualna velkost je asi 130 MB prestava stihat.

Vcerajsi vypadok bol podla providera sposobeny pretazenim serveru spracovavanim nasej databazy a doporucil nam prejst na iny datbazovy system, primarne urceny pre web aplikacie (napr. MySQL alebo MS SQL Server)

S tym su vsak spojene dva problemy
1. Konverzia dat do novej databazy
2. Extra financie potrebne na prevadzku takej databazy

K bodu jedna, skusim sa pozriet na forum vyvojarov tohto fora a pozriet ake su moznosti, k bodu dva musism zistit kolko by to presne bolo a dam vediet, ci si to budem moct dovolit

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 24 február 2009 :  13:30:01  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mato, pokiaľ bz bol problem len kvôli fungovaniu forumu, existuju aj ine servere aj zadara, ktore podporuju mysql, (teraz som robil jednu webstranku pre detský domov) s tym, že sa dá použiť doména dot.tk na adresu typu kredo.tk (aby nebol problem so zapamatanim).

takže si mzslim že sa netreba báť prechodu na iný systém fungovania a ani finančného krytia.(aj ked si niekedy spominal že tvoj server dokáže aj php a mysql bez problemov).

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 24 február 2009 :  13:41:38  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- a co tak financna zbierka ? clenov fora

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 24 február 2009 :  13:59:30  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:
- a co tak financna zbierka ? clenov fora

Pôvodne zaslal Milan - 24 február 2009 :  13:41:38

tu mato tvrdohlavo odmieta

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 24 február 2009 :  14:39:54  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- aha, ma teda svoje dovody ... eh, nemusi sa bat, ze ak by som bol ochotny prispiet, ze si budem robit nejake zasluhy a nebodaj ziadat aby ma za to nevylucil z fora ... kludne a kedykolvek, ak to uzna za vhodne ...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 24 február 2009 :  20:10:10  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
to sme mu aj iní takto hovoril, nechcel. dokonca to bolo aj na osobnom stretnutí, taktiež odmietol.

Pierre

Odoslaný - 03 marec 2009 :  17:01:55  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Ale sledujem ze teraz uz to forum frci dobre. Mozno to len chcelo reštart

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 03 marec 2009 :  19:41:06  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Mozno to je aj tym, ze som stiahol databazu domov, dal som compact a repair, databaza sa zmensila asi o 10 MB a zasa som ju uploadol.
Teraz ide, ale ako dlho je otazne.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 03 marec 2009 :  21:43:22  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
A čo, keby sa mazali "neplodné " diskusie, napr. aj z minulosti, tým by sa niečo nedalo vylepšiť - ale nerozumiem tomu, takže sa asi budem pýtať nekompetentne

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 04 marec 2009 :  09:18:43  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
skor ani nie mazať ako zamknuť a zalohovať temy čo sa už mesiac niekto neozval.

Mato

Odoslaný - 05 marec 2009 :  00:01:59  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Nieco v tomto zmysle asi podniknem.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 05 marec 2009 :  09:29:24  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
to znamena ze s avnich uz nebude dat listovat bo ja si scasu nacas rad prelistujem niektore temi ktore poskytuju fakty...

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 05 marec 2009 :  10:15:22  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
listovať sa bude dať ale nie už písať....

Ales

Odoslaný - 05 marec 2009 :  10:17:14  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:
Nieco v tomto zmysle asi podniknem.

Pôvodne zaslal Mato - 05 marec 2009 :  00:01:59

mato viacmenej to bolo kvoli juje, ja viem že ty to ovladaš a vieš čo podniknuť...vlastne postup akým to funguje mam od teba.

Mato

Odoslaný - 05 marec 2009 :  23:55:18  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
to znamena ze s avnich uz nebude dat listovat bo ja si scasu nacas rad prelistujem niektore temi ktore poskytuju fakty...

Pôvodne zaslal volsung - 05 marec 2009 :  09:29:24

Temy by mali byt stale dostupne v archive. Ako to funguje vid napr. temu Polemiky a filozofovanie, pri teme je ikonak zobrazujuca A (ako archiv). Po jej kliknuti sa dostanes k archivovanym temam, ktore je mozne citat, nie vsak uz prispievat.

Previous Topic: Privatne forum Téma Next Topic: Tutlanie  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06