|
Odoslaný - 21 marec 2009 : 16:42:40
|
- tak a obciansku povinnost mam za sebou ... |
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2009 : 18:33:06
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2009 : 21:47:35
|
-
- ale ja som pouzil iba jeden "krizik ... " |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2009 : 22:16:27
|
Som zvedavy ako sa ukaze krestansko - katolicke Slovensko s jeho moralnymi zasadami. |
Počet príspevkov: 263 ~
Člen od: 20 jún 2007 ~
Posledná návšteva: 20 december 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2009 : 22:25:44
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2009 : 22:45:38
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2009 : 23:50:12
|
Tak potom sa pytajme,koho katolicke Slovensko volilo vo volobach? Ak sa nemylim vyhral Ficko a ten dnes v Prahe volakoho odporucil......takze vyzera to tak, ze sen o katolickom a moralnom Slovensku sa pomaly ale isto rozplyva, ako ten slaby "prd" v eteri |
Počet príspevkov: 263 ~
Člen od: 20 jún 2007 ~
Posledná návšteva: 20 december 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2009 : 23:54:23
|
- nuz pokial taky ako Schuster, Kovac, Gasparovic budu sedavat v kostoloch v prvych laviciach a prezehnavat sa az si ruky nepolamu, tazko hovorit o nejakom moralnom Slovensku ... ostatne nekomentujem |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2009 : 00:10:28
|
ja som bol volit uz o siedmej rano bo som sel na celodenny airsoft..a tiez som pouzil len jeden krizik...a k moralnemu slovensku ja si myslim ze s a bavit o moralnom slovensku je povazlive nakolko sme v eu je povazlive nakolko by aj nasa snaha ako slovakou o moralnost priniesla plody ... |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2009 : 08:01:38
|
Neviem či je táto historka pravdivá, ale našiel som to v jednej internetovej diskusii. Zábavné čítanie.
Ivan Gašparovič Seatovič - Incheba ..jedna realna historka z prvej ruky, ziadny vymysel... ono sa to totiz pocas autosalonu (aj po nom) dost riesilo. Takze: bratislavsky autosalon v Inchebe, prvy (tzv. "novinarsky") den. Po autosalone sa prechadza prezident so svojou suitou a ochrankou, Rozin ich sprevadza. Sem tam sa niekde pristavia, okolostojaci si ho pofotia, zase pokracuje dalej. Zastavi sa pri Mercedese, Skodovke, BMW, berie znacky vlastne rad za radom, sem tam v nejakom aute posedi, niektori vystavovatelia sa mu vylozene tlacia do zadku, niektori su vlaznejsi...
Na konci vystaviska expozicia obytnych aut a karavanov, Gasparovic zrejme prejavil zaujem pozriet sa do nejakeho karavanu, lebo z jeho suity jeden chlapik odbieha smerom k expozicii trnavskeho predajcu karavanov a vysvetluje nieco v tom zmysle, ze "..pride k vam za chvilu prezident, pripravte sa.." atd. Vystavovatel: "..ok, jasne, pripravim sa... "
Pripravil sa. Za tych par minut, kym prezident a jeho sprievod dokracali k jeho expozicii, pozatvaral a pozamykal dvere (dovtedy boli pootvarane dokoran) na vsetkych karavanoch , ktore vystavoval, prospekty zo stojanov poukladal na jednu kopu na stol . Prisiel Gasparovic, presiel doprostred jeho expozicie, k vystavovatelovi, povedal nieco v zmysle, ze ake su tie karavany pekne, ze sa mu to vzdy pacilo, ze to je ako dom na kolesach a ktory by si teda mohol pozriet aj zvnutra. Predajca ani nemrkol obocim, a povedal : "Ziadny!"
Gasparovicovi skoro zabehlo.. "Prosim? !?" A predajca zase zopakoval: "no ved vam hovorim ze ziadny. Mne sa karavany tiez vzdy pacili, ale za komunistov som si ich mohol tak akurat v kempe na Balatone zvonku obzerat, ked tam s nimi nemci a rakusaci kempovali. Tak sa popozerajte aj vy, ako som sa ja pozeral vtedy, nech sa paci."
Totalne dusna situacia - niekto z Incheby tlmenym hlasom ziadal vystavovatela, nech aspon jeden karavan odomkne, ze pan prezident by sa chcel pozriet dovnutra. Vystavovatel v klidku, stojac tak 2-3 metre od prezidenta, nahlas povedal: karavany su moje, otvaram ich pre koho ja uznam za vhodne, ja som tohto pana prezidenta nevolil, a za vystavu som riadne zaplatil, tu som panom ja. Gasparovic zrazu nevedel, ci zostat alebo odist, alebo co ma vlastne povedat - doslovne mu zabehlo. A tak jeden z inchebakov , chcel zachranit situaciu, a vravi ze : takze pan prezident, bohuzial, karavany sa nedaju otvorit, pockajte aspon nejaky ten prospekt vam zoberiem, tam su urcite nejake fotky.. Vystavovatel sa k nemu ale otocil a vravi: bohuzial, prospekt vam dat nemozem, mam ich malo, ledva mi vystacia pre vaznych zakaznikov, ktori aj chcu naozaj kupit karavan, sorry , nemozem (mal ich velku kopu na stole aj na stolicke, vedla karavanov iba prazdne stojany na prospekty)
prezident a jeho suita , celi stuhnuti, postali este minutu, a potom odkracali zasa naspat, odkial prisli.
vystavovatela po odchode delegacie o nejaku hodinu prisli riesit inchebaci na stanok (karavany boli uz zase dokoran pootvarane), neviem ci ho nechceli z vystavy aj vyhodit, ale on zase kludny - ja som si tuto vystavnu plochu zaplatil, v zmluve nebolo, ze sa musim na prezidenta usmievat, ja som ho nevolil a ani na ulici, kebyze ho stretnem, ho nepozdravim a ani ruku mu nepodam. A kludne sa mozeme sudit o nahradu skody, ak ma vyhodite - a tak ho tam nechali, a vlastne nic sa neudialo, bol by to byval pekny skandal, keby to boli dalej rozmazavali..
...a tento vystavovatel o pol roka neskor zase vystavoval v Inchebe.. a bude urcite aj na buducom na autosalone ... |
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2009 : 09:45:51
|
citácia: Tak potom sa pytajme,koho katolicke Slovensko volilo vo volobach? Ak sa nemylim vyhral Ficko a ten dnes v Prahe volakoho odporucil......takze vyzera to tak, ze sen o katolickom a moralnom Slovensku sa pomaly ale isto rozplyva, ako ten slaby "prd" v eteri Pôvodne zaslal iosif - 21 marec 2009 : 23:50:12
Neviem, ale príde mi, že ste bol už asi posledný človek na Slovensku, ktorý sníva o katolíckom Slovenksu. Ostatný sú dávno zmierený s tým, že sčítanie obyvateľstva neukázalo nič čo sa týka vierovyznania. Iba to že ľudia nevedia čo chcú.
Na voľbách som dal tiež jeden krížik a to pánu Mikloškovi. Nakoniec išiel Raťafák Plachta stranou, a hlas na neho čaká v druhom kole, ak sa mi bude chcieť ísť na voľby, keďže už niet koho voliť. |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2009 : 10:05:30
|
teda, odvaha spomínanému vystavovateľovi nechýbala, klobúk dole! Nuž veru, mnoho ľudí, aj vďaka 40 rokom komunizmu a mnohým rokom kapitalizmu na západe, núkajúceho také úžasné "karavany", zabudlo, že všetko, ešte aj vlastnú r.. nechajú tu a na druhý svet sa poberú fakt menej, ako nahí! Hm... čo bude potom si akosi málo ľudí hlavou nechá behať a nakoniec ten všadeprítomný patričný hluk slúži presne na to, odvádzať pozornosť od tohoto dôležitého momentu. Potom musí nastúpiť Najvyšší, aby utrpením trocha seba i večný život pripomenul...
nuž, čo už, aspoň si zanôtime: http://www.youtube.com/watch?v=1nVbqBlIdWw táto sa hodí pre kandidáta za kresťanské zore : http://www.youtube.com/watch?v=5bPfqfUyoA4&NR=1
ale toto sa mi fakt páči: http://www.youtube.com/watch?v=jtVHhyKGKWI&NR=1 |
Judith |
Počet príspevkov: 3217 ~
Člen od: 30 október 2005 ~
Posledná návšteva: 30 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2009 : 10:36:19
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2009 : 13:08:37
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2009 : 14:02:52
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2009 : 20:37:48
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2009 : 21:31:41
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2009 : 21:56:03
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2009 : 23:55:00
|
|
|
Odoslaný - 24 marec 2009 : 08:57:11
|
|
|
Odoslaný - 26 marec 2009 : 14:56:24
|
dalsi nazor
Rozhodnú o prezidentovi Maďari? Kým prezidentská kandidátka Iveta Radičová bodovala v niekoľkých južných okresoch a Bratislave, Ivan Gašprarovič na väčšine Slovenska. Znamená to, že maďarskí voliči sa v zúčastnili volieb v hojnejších počtoch ako zvyšok Slovákov. Ak sa stane Radičová prezidentkou, bude to znamenať prehru väčšiny, minimálne územnú, nevraviac o tom, že sa stanne prezidentkou štátu, ktorý si neželala. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 marec 2009 : 10:26:41
|
No ja to vidím tak, že Radičová nemá u mladých šancu, bo tí radšej komunistu ako Maďara. Takže podľa mňa je Gašparovič jasným prezidentom. Celkovo mi to aj tak je jedno bo ak pôjdem voliť tak len dopíšem Raťafáka, takže čo budeme mať za prezidenta teraz už neriešim, pre mňa je to z blata do kaluže. |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 marec 2009 : 13:09:56
|
citujem milana :" nevraviac o tom, že sa stanne prezidentkou štátu, ktorý si neželala." toto je hlavne vtipne.... |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 marec 2009 : 13:28:59
|
|
|
Odoslaný - 27 marec 2009 : 14:44:52
|
Dal som si tu namahu a popzeral zaznamy jej predvolebnych vystupeni plus oficialny predvolebny klip a musim povedat, ze ak ma politik aj reprezentovat, tak svojim vystupovanim ma vobec nepresvedcila. Samozrejme stary ujo a jeho vystupovanie su kapitola sama o sebe.
Niekde som cital, ze jediny rozdiel medzi nou a starym ujom je v ich minulosti, buducnost bude vsak v oboch pripadoch rovnaka.
Ak je vsak schopna otvorene sa hlasit ku katolickej viere a sucasne svojim zivotom a dalsimi vyhlaseniami davat najavo, ze to nemysli az tak vazne, vyvstava dotaz, nakolko je je cista minulost otazkou jej zasadovosti...
len pre zaujimavost si pozrite zivotopis stareho uja http://www.osobnosti.sk/index.php?os=zivotopis&ID=24, jeho politicka prislusnost sa zacina az rokom 1992, cize je vlastne tiez cisty |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|