Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Vzťahy medzi slovákmi a maďarmi
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Odpisovanie a ťaháky Téma Next Topic: Rodiť na slovensku či v zahraničí?
Strana: z 4

Slayer

Stav: offline

Odoslaný - 24 december 2008 :  11:22:48  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
No moj nazor je, ze o Slovanoch sa da velmi vela a velmi pekne pisat - je o com. Ale ten clanok, ktory som sem hodil, je ciry vymysel.

S tym Horakom snad mas pravdu, moze to mat odtial. A mozno si to vymyslel, neviem. Len by bolo asi lepsie, keby sa opierali o serioznu literaturu - Horak nou urcite nie je, to je aj dovod, preco je taky kritizovany. Podobne ako Šavli zo Slovinska s tou venetskou teoriou.

Mimochodom, ma zjavne nedostatky tych najzakladnejsich vedomosti o IE jazykoch (Tí, ktorí odišli na západ, stali sa Románmi, Keltmi a Germánmi). Romanske jazyky sa vyvinuli z vulgarnej latinciny, teda uplne ignoroval jazyk Rimanov (latincinu) a dalsie italicke jazyky.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 445  ~  Člen od: 06 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 03 júl 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 24 december 2008 :  11:23:50  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
O praslovancine a takisto starosloviencine mam nejake knihy, ak mas zaujem.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 445  ~  Člen od: 06 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 03 júl 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 25 december 2008 :  11:57:00  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
mno ja som neobranoval ten konkretny prispevok ale skor sho ako celok mnohe clanky sa mi na ich stranke pacia a je dobre ze ich uverejnili diki za ponuku knih ale ja az tak na jazyky niesom hm len to co jenevihnutne viem resp to co potrebujem viac ma zaujimaju militarie ak mas neco pekne o ww1 v elektro podobe urcite by som uvytal v kazdom pripade dik za ponuku

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 25 december 2008 :  17:39:47  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- upresni to ww1

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 25 december 2008 :  18:11:33  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
World War I - prva svetova vojna

volsung

Odoslaný - 25 december 2008 :  19:13:54  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
presne tyak prva svetova orientacia najme na cisarsku armadu(nemecku)
a este frantikou

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 25 december 2008 :  23:28:26  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
Rad by som ti pomohol ale o tomto asi nic nemam, ja sa skor orientujem na starsiu historiu a prehistoriu, a teda aj jazykovedu, kedze ta zohravala vyznamnu ulohu pri rekonstrukciach migracii a pravlasti.

Mam na nejakom dvd haldu roznych knih, a dakde som mal aj cisto historicku zbierku, tak to skusim najst. Ak tam nieco bude, poslem ti.

Milan

Odoslaný - 26 december 2008 :  00:06:05  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
... tak ja mam toto

Dějiny válek a bitev

Peloponéské války
Války Punské
Křížové výpravy
Bitva u Hattínu a křížové výpravy
Třicetiletá válka
Bitvy na Soči ... ww1
Hubáček Miloš - Moře v plamenech
Boyne Walter J. - Srážka Titánů
Námořní bitvy druhé světové války.
Fibich, Karel - Stopami ke Zborovu
Patton, George S.Válka mýma očima
Záhady druhé světové války:
KAPITOLY
*"Lady Be Good" - ztracený bombardér
*Ponorka, která se sama potopila
*Podivný případ Rudolfa Hesse
*Osamělý běžec
*Tragédie Cap Arcony
*Záhadná smrt krásné rusovlásky
*Skryté poklady druhé světové války
*Osud Martina Bormanna
*Katastrofa v Bombaji
*Záhada tichomořské války
*Osud Amelie Earhartové
*Vlak do stanice Smrt
*Záhada Leslieho Howarda

Křídla nad Koreou
Válka ve Vietnamu
Stalingrad - Peklo na Volze
Války Hunů
Xenofon – Anabáze
Robin Cross – Citadela
Waterloo
Joseph Goebbels v roce 1938 o Československu
Americká občanská válka
Ponorková válka - Útok Na Scapa Flow
Bitva u Lepanta
Bitva u Gaugamél a životopis Alexandra Velikého
Ofenziva v Pacifiku
Bitva v Teutoburském lese
Září 1938
Bitva u Čudského jezera, Bitva u Grunwaldu
Bitva na Vítkově a pod Vyšehradem
Dobrovolci
Osvětim - fakta versus fikce
Češi ve Wehrmachtu Zamlčované osudy
Malé dějiny válek
Strašná první světová válka
Mizerná druhá svetová vojna
Masakr v Dachau

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 26 december 2008 :  13:04:31  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
+ niekolko audio nahravok rozhlasovych dokumentov ... ako napriklad :

První republika - Bez iluzí, bez předsudků

28.říjen 1918 - A zrodila se republika

Mnichov 1938 - Před Mnichovem a za Mnichovem 1938

... a ine

+ koooopec rozhlasovych hier a ineho audi materialu ... samozrejme nechyba audionahravka citaneho Stareho a Noveho zakona ...

... nezhanate nejake rozpravky pre deti?

volsung

Odoslaný - 26 december 2008 :  17:37:09  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
hm mas celkom peknu zbierku ja mozem zas ponuknut vsetky osprey books o red coat army a vse osprey o normanoch a vikingoch apka este o druhej svetovej nemecka armada a celkovo stredovek mam knizne celkom dobre zastupeny nehovoriac aj o dobrom fotografickom materialy dochovanych artefaktou

Strana: z 4 Previous Topic: Odpisovanie a ťaháky Téma Next Topic: Rodiť na slovensku či v zahraničí?  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06