|
Odoslaný - 23 október 2008 : 10:49:23
|
K TOMU ZE PRINCOVIA CHODIEVALI NA POLOVACKY: nech princ aj vladar sa v hojnom pocte venuju lovu a polovackam nech ziska cit pre krajinu a jej vnimanie aby mohol pomocou nej viest spravne boj -machiaveli, ale ale matea tak by si mi struhla? to bolo mile mno ako v zasade by som skoro necakal od teba takuto hlasku ale mile k tym ufoncom je blbost rozoberat taketo hipotezy v kazdom pripade ak by dosli a mi by sme to nerozchodila bola by to nasa smola ak by to bolo naopak tak by sme sa tym netrapili v kazdom pripade je to len v rovine dohadou ale na ufologickom fore zatial nesom registrovany ( iked sam nechapem co ma vlastne viedlo regnut sa sem:) ) mno a ja si mislim ze nadbytok masa z diviny nieje je pravda ze je vela masa an trhu ale neni maso ako maso mam vela kamaratov zaoberajucich sa chovom a poviem ti ze je velky rozdiel v mase s kravy co bola na pastvine a z kravy kttora bola v hangary a uplny rozdiel je masa zvierata co cely zivot zilo slobodne( rozdiel pocitis uz aj v chuti nemusim asi naznacovat co je zdravsie:) |
http://www.bagras.sk/ |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2008 : 11:47:53
|
jj taq taq |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 október 2008 : 17:29:10
|
|
|
Odoslaný - 26 október 2008 : 19:09:25
|
to stym psikom bolo mile mojho dedka tak podobne zachranil psik pred medvedom ked bol este mali a hm k tym zapasom psi zapasi funguju na slovensku uz dlhsie ano je to smutne k nicomu to nevedie a je to dost nizka zabava za cenu utrpenia couz niekedy si vrAVYM ZE BY SOM TYCH ORGANIZATOROV HODIL TYM PSOM AKO BY SA IM TO PACILO... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 október 2008 : 15:41:11
|
citácia: a ku mojim príspevkom a ku schopnosti vôľového rozhodovania sa zvieraťa je tu dnes v tv-novinách pekný príklad na dobrovoľné obetovanie sa smelého psíka: Pôvodne zaslal juja - 26 október 2008 : 17:29:10 Ja by som to skor daval ako priklad pudovej ochrany potomstva, ked si este k tomu chudak psik pomylil macence so steniatkami. |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 október 2008 : 17:46:46
|
- Viete ktorý pes je najrýchlejší? - ??? - No predsa ten, ktorý prebehne celú cigánsku osadu.
- Koľko trvá výcvik psa (základné príkazy Ľahni!, Sadni!, K nohe!) - Asi tak dva roky. - Koľko trvá cigánovi naučiť psa pískať? - ??? - Dvadsať minút v kuchte.
|
Počet príspevkov: 157 ~
Člen od: 20 jún 2008 ~
Posledná návšteva: 05 október 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 október 2008 : 21:26:49
|
hm a ves ako ho naucis mnaukat ??? do mrazaku ho pichni a pak na piiilu a on len miaaaaaauuuu |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 november 2008 : 13:27:48
|
Koľko trvá výcvik psa (základné príkazy Ľahni!, Sadni!, K nohe!) - Asi tak dva roky.
- Naucit to toho mojho mi trvalo len par dni.
|
|
|