Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Stretnutie
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: odpoved na temu Téma Next Topic: Dokumentarne filmy o krestanstve a cirkvi  

Patrik

Stav: offline

Odoslaný - 19 august 2008 :  21:48:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
caute mladez nechysta sa nejaka session uzivatelov kreda?
[okay]

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora 

janka

Odoslaný - 20 august 2008 :  10:45:35  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
chysta,opytaj sa Mata

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 20 august 2008 :  14:06:41  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Chystala sa, ale uz sa aj dochystala. Pre nezaujem.

Ale ja som velky optimista a chystam druhu sancu, konkretne v oktobri.

Ozaj a vitaj spat strateny syn

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 20 august 2008 :  19:47:14  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
ja som vždy pripravená - na stretnutie a okrem Maťa, som zostala len ja, ale vlastne to bude asi preto, že to bolo síce spontánne, ale vo veľmi krátkom časovom rozhraní, navrhnuté, čo asi by teda ostatní organizačne nezvládli a to teda viedlo k neúspechu, si myslím. A na Teba, Patrik, sa teším, ak prídeš, dúfam, že v októbri to klapne a stretneme sa!

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 04 september 2008 :  09:22:01  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
aj ja sa uz vopred prihlasujem, a mam zaujem. to augustove bolo prilis natesno, naozaj sa nedalo.
Tesim sa:)

Veď ma, Pane, vo svojej pravde a uč ma, lebo Ty si Boh, moja spása, a v Teba dúfam celý deň.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PavolKukucka

Odoslaný - 07 september 2008 :  15:05:00  Zobraziť profil  Pridať PavolKukucka do zoznamu priateľov
Oficiálna pozvánka na stretnutie
Príď, prosím, ak budeš mať čas, dnes večer, skôr ako si ľahneš do postele, a povedz mi všetko, o tebe, o tom, ako sa máš, ako žiješ, čo ťa trápi, z čoho sa raduješ. Povedz mi o svojich priateľoch i o tých, ktorí sú ti nesympatickí a radšej sa im vyhýbaš. Príď, a ja ťa budem počúvať. Príď i zajtra, i pozajtre, lebo toho, čo mi chceš povedať, je veľmi mnoho. Neboj sa, ja budem mať vždy dosť času, budem ťa vždy čakať, neboj sa.
A Keď prídeš i o rok, o desať ba i o pädesiat rokov, vždy ťa budem čakať, aby som ťa mohol počúvať. A príď i v hodine svojho zomierania, budem ťa aj vtedy čakať, príď, zoberiem ťa za ruku a poviem ti, že ťa mám rád, a dám ti všetko, čo budeš chcieť".
Ježiš.

O toto ide tomuto kresťanskému fóru, nie stretnúť sa navzájom, ale pomôcť všetkým tým anonymným prispievateľom a hlavne čitateľom, ktorí sa ani nezapájajú do diskusií, tým, ktorí otvárajú stránky i s akousi nádejou na dobrú radu, povzbudenie či usmernenie, týmto všetkým treba sprostredkovať stretnutie s Ježišom. toto fórum nie je určené na vybavovanie si účtov, na svätosväté presviedčanie, dokazovanie, prikazovanie či zakazovanie. Buďme vďační Bohu, že nám dal túto možnosť aj takýmto spôsobom prehovoriť k svetu a k ľudom. Lebo raz príde čas zúčtovania a "Boh zoberie svoju vinicu a dá ju iným robotníkom" a tých, ktorí na nej len humplovali a rabovali, vyhodí do tmy, "kde bude plača škrípanie zubami".

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 157  ~  Člen od: 20 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 05 október 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Rafael

Odoslaný - 07 september 2008 :  16:45:47  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
Tak chodte medzi nich a povedzte im to do oci. A mozete pripojit exegezu Kristovho vyroku, ze kde sa dvaja ci traja zidu...no vsak asi to poznate. Viete akej odpovede sa dostalo tomu, kto povedal, Pane, dobre je nam byt spolu (rozumej: fyzicky vospolne)?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3722  ~  Člen od: 18 január 2008  ~  Posledná návšteva: 10 jún 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 07 september 2008 :  18:52:53  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:

O toto ide tomuto kresťanskému fóru, nie stretnúť sa navzájom, ale pomôcť všetkým tým anonymným prispievateľom a hlavne čitateľom

Pôvodne zaslal PavolKukucka - 07 september 2008 :  15:05:00

doteraz čerpám z oboch duchovných stretnutí prispievateľov fora. myslim si že osobny priklad ludi, nehovoriac že s niektorymi som nadviazal aj hlbšie kontakty, a tí niektorí mi pomáhajú doteraz, tak ma potiahli v živote kusisko dopredu...aj ked to nebolo len o duchovnych veciach, ale bavili sme sa len o fungovani fora... vieš, kresťanska viera je o budovaní vzťahov - tak s Bohom ako aj s ludmi navzajom. Je pravda, treba aj osobne stretnutie s Bohom, ale treba ho stretavať aj skrze ludi. Ale tie dve stretnutia si budem pamatat pokiaľ sa bude dať. Po duchovnej aj osobnostnej stranke mi dali veľa a dufam že aj ja som bol prinosom aspon pre jedneho.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: odpoved na temu Téma Next Topic: Dokumentarne filmy o krestanstve a cirkvi  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06