Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 prosím pomoc.. rýchlo
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: križiacké výpravy Téma Next Topic: Templári???  

ficko

Stav: offline

Odoslaný - 10 máj 2008 :  15:00:51  Zobraziť profil  Pridať ficko do zoznamu priateľov
Zdravím, prepáčte že tu takto píšem ale mám jeden problém. .Zajtra mám birmovku a ešte stále nemám príhor ktorý prednesiem na oslave po birmovke. Mal by som povedat par slov ale jedine co ma napada je Dakujem ze ste prisli.. Keby to bolo na nejaku inu oslavu tak to by som niečo vedel napisať.. prosim poradte mi niečo..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1  ~  Člen od: 10 máj 2008  ~  Posledná návšteva: 11 máj 2008 Upozorniť moderátora 

juja

Odoslaný - 10 máj 2008 :  15:08:45  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
"Ďakujem, že ste prišli!" vieš, že sa mi to páči! Ale inak sa Ti nečudujem, že Ti nič na um neschodí
No, už som Ti poslala , ak s tým súhlasíš, mal by si celý príhovor a ver mi, stačí!

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

anaxios

Odoslaný - 20 máj 2008 :  10:00:09  Zobraziť profil  Pridať anaxios do zoznamu priateľov
ááááááááááá JUJA zdravím. ty si už zmenila kvartír? Teba poznám z fora knazi.sk, ale tam sa to už zrušilo. takže si tu. ta pekne od teba. aj tu všetkým ukáž aká si rozumná, múdra a na všetko majúca tú najlepšiu odpoveď. tak nech sa ti darí.

Krajina: Kiribati  ~  Počet príspevkov: 39  ~  Člen od: 23 september 2007  ~  Posledná návšteva: 11 jún 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 21 máj 2008 :  16:31:23  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Jój, nasa múdra a prespekulovana jujka je tu uz dávno, uz skoro tri roky

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: križiacké výpravy Téma Next Topic: Templári???  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06