Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Templári???
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: prosím pomoc.. rýchlo Téma Next Topic: Prosba ženam  

Veronika

Stav: offline

Odoslaný - 19 máj 2006 :  01:44:46  Zobraziť profil  Pridať Veronika do zoznamu priateľov
Čo hovoríte na tému templári. V poslednom čase sa rozšírili reči o templároch ako o organizácii, ktorá existuje a mieša sa hocikde do politiky a su v nej členovia najma z bohatej a vplyvnej vrstvy. Hoci som sa snažila najst na internete niečo o existujúcich templároch našla som iba staré pozostatky historie. Mohol by mi niekto povedať niečo viac?

Počet príspevkov: 2  ~  Člen od: 19 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 20 máj 2006 Upozorniť moderátora 

Milan

Odoslaný - 19 máj 2006 :  08:34:53  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov

Templari na Slovensku

...iba stare pozostatky?....slabo hladas, nemyslim tento link, co som ti tu dal, o nom asi vies, ale urcite nejde na nete len o pozostatky ....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 19 máj 2006 :  12:37:06  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Rozdiel je medzi templarmi ako skupinou historickeho sermu a templarmi ako radom.

Rad bol rozpusteny a prenasledovany v stredoveku http://sk.wikipedia.org/wiki/Templ%C3%A1ri

Asi si sa dostala do kontaktu s Da Vinciho Kodom(predpokladam - ja som ho necital ani sa nechystam) a trocha si pobalamutena.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Veronika

Odoslaný - 19 máj 2006 :  13:41:32  Zobraziť profil  Pridať Veronika do zoznamu priateľov
čo sa týka davinciho kódu tak som ho ani nevidela, ani nečitala a ani som o nič neprišla, ide o to že z viacerých strán som počula niečo ohladom tajnej "spoločnosti templárov", v poslednej dobe si viac populárnych ľudí dalo vytetovať templárske kríže ale až poslednu dobu (ja mam templársky kríž vytetovaný oveľa dlhšie tzn. 2-3 roky) a preto hľadám dôvod prečo sa vlastne poslednu dobu rozšíril tento kríž a že či neznamená niečo o čom neviem a nevyjadruje niečo o čom neviem a možno aj preto ľudia na ulici na neho divne reaguju.

#9835;#9835;#9835;

Počet príspevkov: 2  ~  Člen od: 19 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 20 máj 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 22 máj 2006 :  00:55:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Veronika

čo sa týka davinciho kódu tak som ho ani nevidela, ani nečitala a ani som o nič neprišla, ide o to že z viacerých strán som počula niečo ohladom tajnej "spoločnosti templárov", v poslednej dobe si viac populárnych ľudí dalo vytetovať templárske kríže ale až poslednu dobu (ja mam templársky kríž vytetovaný oveľa dlhšie tzn. 2-3 roky) a preto hľadám dôvod prečo sa vlastne poslednu dobu rozšíril tento kríž a že či neznamená niečo o čom neviem a nevyjadruje niečo o čom neviem a možno aj preto ľudia na ulici na neho divne reaguju.

Ja by som to prirovnal k svastike - ta bola brutalne voijeta a zneuzita fasizmom a nesporavne sa povazuje za znak nacizmu - povosne je to totiz indicky znak Slnka a plodnosti.

Podobne sa na tempolarstve prizivili rozne pseudo-'slobodomurarske' spolky, ktore by sa radi prizivili na ich historii.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Morphee

Odoslaný - 22 máj 2006 :  13:01:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
Svastiku môžeš nájsť tiež na germánskej (alebo keltskej?) keramike, ako ornament. Používajú ju aj Fíni vo svojich štátnych znakoch. Ale nie čierno-červeno-bielu, ale modrú na bielom podklade.

Povedala Morphee, nech je živá, zdravá a svieža na veky vekov.

Počet príspevkov: 720  ~  Člen od: 04 február 2005  ~  Posledná návšteva: 09 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

jacques_de_molay

Odoslaný - 27 január 2008 :  01:28:50  Zobraziť profil  Pridať jacques_de_molay do zoznamu priateľov
ako toto mozte robit,,,,kto vas opravnuje prirovnat templarov k svastike,sa preberte.ked niecomu nerozumiete nehrabte sa v tom!!!!

verím faktom

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1  ~  Člen od: 27 január 2008  ~  Posledná návšteva: 29 január 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 27 január 2008 :  23:32:30  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
citácia:
ako toto mozte robit,,,,kto vas opravnuje prirovnat templarov k svastike,sa preberte.ked niecomu nerozumiete nehrabte sa v tom!!!!

Pôvodne zaslal jacques_de_molay - 27 január 2008 : 01:28:50

Když věříš faktům, co potom víš?.
Co tedy věříš o templářích?

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 02 február 2008 :  18:35:39  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal jacques_de_molay - 27 január 2008 :  01:28:50

Nikto tu svastiku k templarom neprirovnava!!! Svastika je obycajny symbol pouzivany uz v neolite, za to, ze ju nazisti ''pospinili'' ona sama ani nikto tu na fore nemoze. Nevidim dovod preco by sa to nemohlo rozoberat.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 445  ~  Člen od: 06 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 03 júl 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

siska

Odoslaný - 18 máj 2008 :  08:37:35  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: siska  Odoslať ICQ správu pre: siska  Pridať siska do zoznamu priateľov
mna nahodou zaujimaju tamplari a mam chut sa dozvediet nieco o nich viac...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1  ~  Člen od: 18 máj 2008  ~  Posledná návšteva: 19 máj 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: prosím pomoc.. rýchlo Téma Next Topic: Prosba ženam  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06