Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Mozarabsky obrad
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Potupenie Sv. kríža Téma Next Topic: Texty krestanskych songov  

iosif

Stav: offline

Odoslaný - 29 apríl 2008 :  15:44:48  Zobraziť profil  Pridať iosif do zoznamu priateľov
Tu som nasiel stranku venovanu jednemu zo zapadnych obradov. Mozno to niekoho zaujme.

http://www.arquired.es/users/mrgreyes/ermita/index.htm

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 263  ~  Člen od: 20 jún 2007  ~  Posledná návšteva: 20 december 2017 Upozorniť moderátora 

juja

Odoslaný - 30 apríl 2008 :  08:27:35  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Vďaka! Ono, ja si myslím, že aj tie ostatné KC by sa mali viac zviditeľňovať na webe, napr. dať si vlastné linky napr. na web stráne Vatikánu a pod. v jednotlivých krajinách na web stránkach jednotlivých biskupstiev, aby ich bolo možné nájsť. Lebo, podľa mňa, určite sú .

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

iosif

Odoslaný - 30 apríl 2008 :  14:56:47  Zobraziť profil  Pridať iosif do zoznamu priateľov
Neviem, ci by som to chapal ako jednu z katolickych cirkvi?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 263  ~  Člen od: 20 jún 2007  ~  Posledná návšteva: 20 december 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Potupenie Sv. kríža Téma Next Topic: Texty krestanskych songov  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06