Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 (ne)Vtipna diskusia z vtipov
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Kazdy ma svoju pravdu Téma Next Topic: Aristoteles, Pytagoras a jemu podobni.  

Pierre

Stav: offline

Odoslaný - 10 december 2007 :  19:08:11  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Ach, vy protestanti vacsinou hadzete len take nejeke nasilnicke a vulgarnejsie vtipy

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 10 december 2007 :  19:49:51  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
Pride terorista pred nebesku bránu a sv. Peter mu hovorí: "počkaj ty nemôžeš ísť dovnútra".
a terorista na to: "ja ani dovnútra nehccem ísť, ale vy mate 10 minut, aby ste odtiaľ vypadli."

ak tu už bol, tak sorry.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

arch.raziel

Odoslaný - 10 december 2007 :  19:57:30  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: arch.raziel  Pridať arch.raziel do zoznamu priateľov
drahy pierre, nic v zlom, ale ten vtip mi dnes mailom poslal moj katolicky kmotor

I amar presstar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned ‘wilith

Krajina: Italy  ~  Počet príspevkov: 76  ~  Člen od: 26 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 10 december 2007 :  22:38:34  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Vsak kmotor vedel preco to poslal protestantovi... Vy take zbierate

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

arch.raziel

Odoslaný - 10 december 2007 :  23:26:04  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: arch.raziel  Pridať arch.raziel do zoznamu priateľov
jasne, cokolvek sa stane, obratis to na nas, ale nevadi...

I amar presstar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned ‘wilith

Krajina: Italy  ~  Počet príspevkov: 76  ~  Člen od: 26 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 11 december 2007 :  07:23:31  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
no to si na omyl, arch.raziel poznam dlhšie a okrem toho že sa pozname osobne, snažime sa byť i kamaratmi. a vôbec to nema nioč do činenia s naboženstvom, ktoré by nás ako ľudí len rozdeľovalo. ale tebe ťažko hovoriť tebe sa nepáči nič, čo robím, či hovorím, zbytočne míňať slova.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ela

Odoslaný - 11 december 2007 :  10:59:11  Zobraziť profil  Pridať Ela do zoznamu priateľov
mily alesko, Ty prestan fnukat, pierre prestan stale do niekoho "zabrdat", tato sekcia sa vola "vtipy" a to co (aj) tu stvarate nie je vobec vtipne. "Nekrestania" sa mozu divit, ked sem vstupia, ako sa tu ludia "miluju", uplne ako "krestania" , teda niektori.
a to mame milovat aj svojich nepriatelov!
Nie je dost zla okolo nas, este aj tu si ho budeme sami vyrabat pre hluposti?
Ela

Počet príspevkov: 745  ~  Člen od: 13 november 2003  ~  Posledná návšteva: 21 november 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

arch.raziel

Odoslaný - 11 december 2007 :  13:43:51  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: arch.raziel  Pridať arch.raziel do zoznamu priateľov
mozem Ti povedat, ze alesko je katolik plnym srdcom, pozname sa uz nejaky ten den. k protestantom sa nikdy neradil, mali sme aj mensie konfikty. ale snazime sa spolupracovat a nevytykat si odlisnosti. ide o to, pierre, ze proste musis zabarat, kde protestantov vidis... dokonca aj kvoli jednemu blbemu vtipu...

Pierre

Odoslaný - 11 december 2007 :  14:44:20  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Alesko: Neboj, mam kamosov, a povieme si vselico.

arch.raziel: Ja dobre viem, ze Alesko je katolik, aj ked taky, ze ani nejdem hovorit, aby sa neurazil.

Ela: Obcas sa tu trosku citim ako v skole, kde sa chlapci medzi sebou navzajom doberaju, ale vacsinou to nemyslia prilis vazne.

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ela

Odoslaný - 11 december 2007 :  15:15:15  Zobraziť profil  Pridať Ela do zoznamu priateľov
obcas ano, obcas mas ale celkom dobre hlasky. Ela

Počet príspevkov: 745  ~  Člen od: 13 november 2003  ~  Posledná návšteva: 21 november 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 11 december 2007 :  15:25:34  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Hehe, no jasne, obcas sa podari

arch.raziel

Odoslaný - 11 december 2007 :  15:32:24  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: arch.raziel  Pridať arch.raziel do zoznamu priateľov
absolutne nie som z Mikulasa, som z vychodu, aj ked som teraz v BA. a tu druhu cast Tvojej odpovede radsej nekomentujem, nema to zmysel, aj tak to obratis proti mne...

Pierre

Odoslaný - 12 december 2007 :  00:05:18  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Ja teraz ale nechcem aby ste penili, priatelia. Berte to s humorom .

arch.raziel: Takze z vychodu si, no super, to je este lepsie, tam su ludia najdivokejsi. Byval som tam dva roky, tam je to najveselsie, dievcata sa navzajom doberaju: Nemas chlopa, nemas pravdy . A chlapci su tam zhruba takyto:

My sme tí ostrí chlapci z vychodu,
ked sme v krcme
nikto nas neprinuti k odchodu

arch.raziel

Odoslaný - 12 december 2007 :  00:31:23  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: arch.raziel  Pridať arch.raziel do zoznamu priateľov
znova Ta sokujem - hoci som vyrastal na vychode, necitim sa byt pravy vychodniar... vzdy som mal blizsie k rusnakom mozno to bude tym, ze polovica rodina su rusnaci. a krcma, to nie je moje

Ales

Odoslaný - 12 december 2007 :  07:34:03  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov

Stane sa havarka. Zrazili sa židovsky rabín a katolicky kňaz. Rabín vybehne, fľaška v ruke: "To musí byť znamenie, to jak sa sa tu stretli, mali by sme si pripiť." Kňaz odmieta, ale tak nakoniec malý štamprlík neodmietne. Lupne to do seba a čaká na rabína, len ten zrazu sa nemá k činu: "A vy? Kedy si dáte vy?" "No ja si počkam na policajtov."

morla

Odoslaný - 30 december 2007 :  08:19:36  Zobraziť profil  Pridať morla do zoznamu priateľov
Zomrie programator a dostane sa do pekla. Po par dnoch pride diabol za Sv. Petrom a prosika ho, aby si vzali toho programatora do neba. Sv. Peter sa cuduje a opyta sa, aky dovod na take nieco diabol ma. Diabol vravi: ,,Programator nam pobil vsetkych certov a tri dni beha po pekle a pyta sa, kde je vchod do dalsieho levela.´´

Ako nasýtené dieťa v matkinom náručí, ako nasýtené dieťa, tak je moja duša vo mne. (Žalm 131;2)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 78  ~  Člen od: 25 december 2007  ~  Posledná návšteva: 15 november 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Kazdy ma svoju pravdu Téma Next Topic: Aristoteles, Pytagoras a jemu podobni.  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06