|
Odoslaný - 10 december 2007 : 19:08:11
|
Ach, vy protestanti vacsinou hadzete len take nejeke nasilnicke a vulgarnejsie vtipy
|
|
|
|
Odoslaný - 10 december 2007 : 19:49:51
|
Pride terorista pred nebesku bránu a sv. Peter mu hovorí: "počkaj ty nemôžeš ísť dovnútra". a terorista na to: "ja ani dovnútra nehccem ísť, ale vy mate 10 minut, aby ste odtiaľ vypadli."
ak tu už bol, tak sorry. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 december 2007 : 19:57:30
|
drahy pierre, nic v zlom, ale ten vtip mi dnes mailom poslal moj katolicky kmotor |
I amar presstar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned ‘wilith |
Krajina: Italy ~
Počet príspevkov: 76 ~
Člen od: 26 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 13 máj 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 december 2007 : 22:38:34
|
Vsak kmotor vedel preco to poslal protestantovi... Vy take zbierate |
|
|
|
Odoslaný - 10 december 2007 : 23:26:04
|
jasne, cokolvek sa stane, obratis to na nas, ale nevadi... |
I amar presstar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned ‘wilith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 december 2007 : 07:23:31
|
no to si na omyl, arch.raziel poznam dlhšie a okrem toho že sa pozname osobne, snažime sa byť i kamaratmi. a vôbec to nema nioč do činenia s naboženstvom, ktoré by nás ako ľudí len rozdeľovalo. ale tebe ťažko hovoriť tebe sa nepáči nič, čo robím, či hovorím, zbytočne míňať slova. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 december 2007 : 10:59:11
|
mily alesko, Ty prestan fnukat, pierre prestan stale do niekoho "zabrdat", tato sekcia sa vola "vtipy" a to co (aj) tu stvarate nie je vobec vtipne. "Nekrestania" sa mozu divit, ked sem vstupia, ako sa tu ludia "miluju", uplne ako "krestania" , teda niektori. a to mame milovat aj svojich nepriatelov! Nie je dost zla okolo nas, este aj tu si ho budeme sami vyrabat pre hluposti? Ela |
|
|
|
Odoslaný - 11 december 2007 : 13:43:51
|
mozem Ti povedat, ze alesko je katolik plnym srdcom, pozname sa uz nejaky ten den. k protestantom sa nikdy neradil, mali sme aj mensie konfikty. ale snazime sa spolupracovat a nevytykat si odlisnosti. ide o to, pierre, ze proste musis zabarat, kde protestantov vidis... dokonca aj kvoli jednemu blbemu vtipu... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 december 2007 : 14:44:20
|
Alesko: Neboj, mam kamosov, a povieme si vselico.
arch.raziel: Ja dobre viem, ze Alesko je katolik, aj ked taky, ze ani nejdem hovorit, aby sa neurazil.
Ela: Obcas sa tu trosku citim ako v skole, kde sa chlapci medzi sebou navzajom doberaju, ale vacsinou to nemyslia prilis vazne. |
|
|
|
Odoslaný - 11 december 2007 : 15:15:15
|
obcas ano, obcas mas ale celkom dobre hlasky. Ela |
|
|
|
Odoslaný - 11 december 2007 : 15:25:34
|
Hehe, no jasne, obcas sa podari |
|
|
|
Odoslaný - 11 december 2007 : 15:32:24
|
absolutne nie som z Mikulasa, som z vychodu, aj ked som teraz v BA. a tu druhu cast Tvojej odpovede radsej nekomentujem, nema to zmysel, aj tak to obratis proti mne... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 december 2007 : 00:05:18
|
Ja teraz ale nechcem aby ste penili, priatelia. Berte to s humorom .
arch.raziel: Takze z vychodu si, no super, to je este lepsie, tam su ludia najdivokejsi. Byval som tam dva roky, tam je to najveselsie, dievcata sa navzajom doberaju: Nemas chlopa, nemas pravdy . A chlapci su tam zhruba takyto:
My sme tí ostrí chlapci z vychodu, ked sme v krcme nikto nas neprinuti k odchodu
|
|
|
|
Odoslaný - 12 december 2007 : 00:31:23
|
znova Ta sokujem - hoci som vyrastal na vychode, necitim sa byt pravy vychodniar... vzdy som mal blizsie k rusnakom mozno to bude tym, ze polovica rodina su rusnaci. a krcma, to nie je moje |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 december 2007 : 07:34:03
|
Stane sa havarka. Zrazili sa židovsky rabín a katolicky kňaz. Rabín vybehne, fľaška v ruke: "To musí byť znamenie, to jak sa sa tu stretli, mali by sme si pripiť." Kňaz odmieta, ale tak nakoniec malý štamprlík neodmietne. Lupne to do seba a čaká na rabína, len ten zrazu sa nemá k činu: "A vy? Kedy si dáte vy?" "No ja si počkam na policajtov." |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 december 2007 : 08:19:36
|
Zomrie programator a dostane sa do pekla. Po par dnoch pride diabol za Sv. Petrom a prosika ho, aby si vzali toho programatora do neba. Sv. Peter sa cuduje a opyta sa, aky dovod na take nieco diabol ma. Diabol vravi: ,,Programator nam pobil vsetkych certov a tri dni beha po pekle a pyta sa, kde je vchod do dalsieho levela.´´ |
Ako nasýtené dieťa v matkinom náručí, ako nasýtené dieťa, tak je moja duša vo mne. (Žalm 131;2) |
Počet príspevkov: 78 ~
Člen od: 25 december 2007 ~
Posledná návšteva: 15 november 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|