Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Trochu zamyslenia
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: kresťan a politika Téma Next Topic: Eutanazia...
Strana: z 2

Azuritko

Stav: offline

Odoslaný - 28 september 2007 :  11:42:49  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Na otázku prosím odpoved áno alebo nie. Pre katolíka jasná odpoved, ale odpovedajte prosím všetci áno - nie. Po odpovediach napíšem niečo dalšie. Odpovedajte aj tý čo viete o čo ide. Prosím čo najviac odpovedí.

Otázka:

Poznáte ženu, ktorá už porodila 8 detí. Z toho 3 sú hluché, 2 slepé, jedno mentálne postihnuté a žena trpí syphilisom. A teraz čaká dalšie dieťa. Súhlasili by ste aby šla na potrat?

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora 

sasulnik

Odoslaný - 28 september 2007 :  11:55:31  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
Nie.

Počet príspevkov: 1677  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 06 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 28 september 2007 :  13:03:56  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Zabudol som dodať samozrejme ja hovorim nie.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bystrican

Odoslaný - 28 september 2007 :  14:41:57  Zobraziť profil  Pridať Bystrican do zoznamu priateľov
Nie

Krajina: Canada  ~  Počet príspevkov: 62  ~  Člen od: 23 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 19 máj 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 28 september 2007 :  19:16:14  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
nie

Veď ma, Pane, vo svojej pravde a uč ma, lebo Ty si Boh, moja spása, a v Teba dúfam celý deň.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

stefan

Odoslaný - 28 september 2007 :  19:58:34  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: stefan  Pridať stefan do zoznamu priateľov
Nie.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 514  ~  Člen od: 31 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 25 november 2019 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zmurka

Odoslaný - 28 september 2007 :  20:36:26  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: zmurka  Pridať zmurka do zoznamu priateľov
Nie.

Život je veľký dar - nepremrhajme ho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 890  ~  Člen od: 28 október 2006  ~  Posledná návšteva: 23 október 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 28 september 2007 :  22:44:57  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
nie

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

skajose

Odoslaný - 30 september 2007 :  05:06:33  Zobraziť profil  Pridať skajose do zoznamu priateľov
nie

Krajina: Canada  ~  Počet príspevkov: 142  ~  Člen od: 23 august 2005  ~  Posledná návšteva: 26 november 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 30 september 2007 :  08:52:59  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
A odpoved je:

Kto by povedal áno, zabyl by Beethovena.
Je to vcelku chytak pre tých čo sú za potraty, a aj dobrý argument podla mna.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 30 september 2007 :  09:03:38  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
A pamätajte. Amatéri postavili noemovu archu a profesionáli titanic.
(Nie je to z mojej hlavy, čítal som v prezentácii aj o tom beethovenovi.)

Rímskokatolík

Pierre

Odoslaný - 30 september 2007 :  09:17:58  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Hmm, tak to uz hej. Aj ked to nemas z vlastnej hlavy, davam pred tebou klobuk dole, mily Azuritko, ze si to napisal a mas takyto nazor. Si skvely clovek, super

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 30 september 2007 :  10:52:04  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
prečo akurátik Beethovena, ten sa nenarodil ani hluchý, ani slepý, a už vokoncom nie MR.

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 30 september 2007 :  12:10:52  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Ved prave o to ide Juja, ze matka chora, jej deti tiez chore, keby taka zena znova otehotnela, dnesni ludia by jej urcite radili ist na potrat. A k tomu vsetkemu este aj otec bol alkoholik. Lenze hla, ona porodila, a porodila nadherne zdrave a dokonca genialne dieta... Aka by to bola pre svet skoda zabit takeho genia, ale dnes by ho asi zabili...

Dnes lekari, pribuzni, susedia i celospolocenska atmosfera by tu matku nutili ist na potrat.

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 30 september 2007 :  19:19:42  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- hmmm,

keby ludia vedeli ze urcita zena porodi dieta a potom sa bude volat Hitler, Stalin ... a co to ludstvu prinesie, co myslis, co by sa asi stalo ? ....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 30 september 2007 :  20:55:34  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
keby ludia vedeli ze..

- Hmm, podla toho ktori ludia, niektori by sa aj radovali .

glory

Odoslaný - 16 október 2007 :  17:23:10  Zobraziť profil  Pridať glory do zoznamu priateľov
nie

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 5  ~  Člen od: 09 október 2007  ~  Posledná návšteva: 16 október 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 16 október 2007 :  19:22:17  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
Ved prave o to ide Juja, ze matka chora, jej deti tiez chore, keby taka zena znova otehotnela, dnesni ludia by jej urcite radili ist na potrat. A k tomu vsetkemu este aj otec bol alkoholik.

Ááano_. Lebo kazdy si zije sam za seba.

citácia:
Aka by to bola pre svet skoda zabit takeho genia, ale dnes by ho asi zabili...

Hej, Pierre. Nemohli by sme sa nadchynat z prenadhernych symfonii. Ale to by nebola az taka tragedia. Horsie by bolo, ze Beethovenovi by sa uprelo pravo na zivot.

citácia:
Dnes lekari, pribuzni, susedia i celospolocenska atmosfera by tu matku nutili ist na potrat.

Lebo tak sa to kruti, az sa to prekruti. Holt - Satan zne uspechy, ako sa predpovedalo v Zjaveni...

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 16 október 2007 :  19:31:36  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Nie.

A ono to má ešte pokračovanie:
Je čas zvolit vodcu Sveta (odmyslite si Marcelllaaa) a váš hlas má rozhodnúť. Tu sú fakty o 3 kandidátoch:

Kandidát A:
Spolčuje sa s politikmi, ktorí nie vždy hrajú čistú hru, a svoje činy konzultuje s astrológom. Mal dve milenky. Fajčí a pije 8-10 martini denne.

Kandidát B:
Dvakrát ho vyhodili zo zamestnania, spí do obeda, na univerzite bral ópium a každý večer vypije štvrť litra whisky.

Kandidát C:
Bol vyznamenaný ako vojenský hrdina. Je vegetarián, nefajčí, pije len príležitostne pivo a nemal žiadne mimomanželské aféry.

Komu dáte svoj hlas_?

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 16 október 2007 :  20:30:57  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
A . Spolcuje sa s ludmi, ktori nie vzdy hraju cestne, fajci, pije Martini, ma milenky..., no to je skoro presne ako ja v minulosti, clovece. To bude niekto ako ja, takze toho volim

Marcelllooo

Odoslaný - 16 október 2007 :  20:56:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
A . Spolcuje sa s ludmi, ktori nie vzdy hraju cestne, fajci, pije Martini, ma milenky..., no to je skoro presne ako ja v minulosti, clovece. To bude niekto ako ja, takze toho volim

Pôvodne zaslal Pierre - 16 október 2007 :  20:30:57

Jaj. Ja "B".

Pierre

Odoslaný - 16 október 2007 :  21:04:06  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Jasne, aj B je nejaky pohodak. Tiez by mohol byt

Mato

Odoslaný - 16 október 2007 :  22:08:56  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Preco mame len tri moznosti? Ja by som volil

D. Bohabojny muz, hoci v istej faze zivota presiel obdobim pochybnosti a vzdoru voci Bohu. Stravuje sa normalne, zije v sviatostnom manzelstve, ma tri deti. Momentalne nezamestnany, lebo odmietol porsit Bozie prikazy na rozkaz zamestnavatela.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zmurka

Odoslaný - 16 október 2007 :  22:15:10  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: zmurka  Pridať zmurka do zoznamu priateľov
Myslím si, že to čo Marcello začal - ako to, čo má ešte pokračovanie, znamená, že pod tým A, B a C sú konkrétne "osobnosti" (teda sú za tým skutoční ľudia) a podľa všetkého ten C bude nakoniec najhorší "kvietok"...
Čiže - netipujem ani jedného - pre istotu .

Život je veľký dar - nepremrhajme ho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 890  ~  Člen od: 28 október 2006  ~  Posledná návšteva: 23 október 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 16 október 2007 :  23:02:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
Preco mame len tri moznosti? Ja by som volil

D. Bohabojny muz, hoci v istej faze zivota presiel obdobim pochybnosti a vzdoru voci Bohu. Stravuje sa normalne, zije v sviatostnom manzelstve, ma tri deti. Momentalne nezamestnany, lebo odmietol porsit Bozie prikazy na rozkaz zamestnavatela.

Pôvodne zaslal Mato - 16 október 2007 :  22:08:56

Ustredna volebna komisia preverila nalezitosti registracie kandidata D a registraciu zamietla.

Skus vyuzit volebne pravo a zvol si z danej ponuky (pripadne nevol) ale vyjadri sa v danych intenciach. Skus to aj zdovodnit.

Marcelllooo

Odoslaný - 16 október 2007 :  23:03:36  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
Myslím si, že to čo Marcello začal - ako to, čo má ešte pokračovanie, znamená, že pod tým A, B a C sú konkrétne "osobnosti" (teda sú za tým skutoční ľudia) a podľa všetkého ten C bude nakoniec najhorší "kvietok"...
Čiže - netipujem ani jedného - pre istotu .

Pôvodne zaslal zmurka - 16 október 2007 :  22:15:10

Skusim predsa len poprosit o vyber jednej z moznosti mozno s kratkym odovodnenim, ci komentarom...

Strana: z 2 Previous Topic: kresťan a politika Téma Next Topic: Eutanazia...  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06