Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Duchovný život
 Narodeniny nasej Cirkvi
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: smilstvo Téma Next Topic: Maria nas vzor
Strana: z 2

ignac

Stav: offline

Odoslaný - 29 máj 2007 :  10:34:52  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: ignac  Pridať ignac do zoznamu priateľov
citácia:
V minulosti sme sa tu aj naozaj pokusali s laskou diskutovat s nekatolikmi, no bola to jedna velka katastrofa, to ich vecne urazanie nasej viery, cirkvi i niekedy nas osobne bol vrchol a ubohost aka sa vidi snad len v lacnych krcmach. Neskor sme, asi hlavne i ja, prebrali ich metody komunikacie a zacali pouzivat voci nim. Ale mnohym sa tu aj vselico slusne vysvetlovalo opakovane, niekedy dotycny na cas aj prestal, no po case zasa prisiel tu hlasat svoje povodne bludy ako keby sme mu nikdy nic nevysvetlili.

Nasa cirkev od pradavna hovori ze s presvedcenymi sektarmi a bludarmi je zbytocna diskusia a neodporuca nam s nimi sa vobec pustat do debaty, na vlastnej kozi sme si vyskusali ze aj v tomto ma Cirkev zasa len obrovsku pravdu.

Pôvodne zaslal Pierre - 29 máj 2007 : 10:24:06

Ale su niektorí ludia ktorí sú obdarovaní darom Ducha Sv. a majú poslanie ísť za takýmito ludmi, z roznych siekt a denominácii. Treba ludom zvestovať evanjelium, ukazať kresťanskú lásku, pred 5 rokmi prisiel za mnou jeden par od svedov jehovových a dnes už tam nie su, nehovorím že ja mám natom zasluhu lebo to je len Bozia vec, a odporučil som im jedného dobrého knaza na diskusiu. ale my tiez mozeme pomoct nejakym vysvetlenim, len človek musí byť ako sa vraví naozaj "biblicky nadupany" aby to zvladol

Blahoslavení tí, čo širia pokoj, lebo ich budu volať Božimi synmi :-)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 48  ~  Člen od: 24 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 20 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 29 máj 2007 :  11:28:26  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Nuz ten par asi este nebol absolutne presvedceny o svojej pravde.

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Gabriel

Odoslaný - 29 máj 2007 :  21:16:11  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Gabriel  Pridať Gabriel do zoznamu priateľov
Ja som bol napr. buddhista a to velmi presvedceny a mna si nasiel Boh sam. { http://www.jezis.cz/j2/app2/detail.asp?id=177 , http://www.exorcizmus.szm.sk/s_svedectvoMacak.htm }Odvtedy denne dakujem Bohu za to, ze som krestan, a ze Jeho Duch ma vedie. Toto vedenie pocitujem realne a som Bohu za to velmi vdacny.

Bavit sa so sektarmi nema taky zmysel ako modlitba za nich . Ta zmoze mnoho !!!!

Gabo

My milujeme Jeho , lebo On prv miloval nas.

Krajina: Vatican City  ~  Počet príspevkov: 61  ~  Člen od: 15 november 2005  ~  Posledná návšteva: 06 február 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

ignac

Odoslaný - 29 máj 2007 :  21:41:11  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: ignac  Pridať ignac do zoznamu priateľov
si myslím ze niekto je povolaný chodiť a evanjelizovat, niekto je povolaný modliť sa, niekto zase sluziť v charite, myslím že každý ma svojsku ulohu v katolickej cirkvi.
Ja osobne by som to nevydržal len sa modliť .... ja jednoducho musím isť do akcie a aj sa popri modlím samozrejme....

Blahoslavení tí, čo širia pokoj, lebo ich budu volať Božimi synmi :-)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 48  ~  Člen od: 24 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 20 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Gabriel

Odoslaný - 29 máj 2007 :  21:43:25  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Gabriel  Pridať Gabriel do zoznamu priateľov
citácia:
si myslím ze niekto je povolaný chodiť a evanjelizovat, niekto je povolaný modliť sa, niekto zase sluziť v charite, myslím že každý ma svojsku ulohu v katolickej cirkvi.
Ja osobne by som to nevydržal len sa modliť .... ja jednoducho musím isť do akcie a aj sa popri modlím samozrejme....

Pôvodne zaslal ignac - 29 máj 2007 :  21:41:11

Mas pravdu.

My milujeme Jeho , lebo On prv miloval nas.

Krajina: Vatican City  ~  Počet príspevkov: 61  ~  Člen od: 15 november 2005  ~  Posledná návšteva: 06 február 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 2 Previous Topic: smilstvo Téma Next Topic: Maria nas vzor  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06