Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Cirkev a jej denominácie
 Plnosť pravdy.
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: co je svedectvo? Téma Next Topic: Ja vs Pavelba
Strana: z 6

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 05 marec 2007 :  15:24:21  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
pavelba ty sa tak rad skryvas za Boha,...... a vo veciach kde nesies ty svoju vlastnu zodpovednost

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 05 marec 2007 :  16:55:27  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Pavelba
Ti opakujem, že nie je naplnené to, čo mi vyčítaš..

- Hehe, ved to je tak naplnene ze to az prekypuje, moj zlaty . Ktory z tunajsich katolikov chce aby si tu nadalej posobil? Nikto o tvoje bludy nestoji.

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 05 marec 2007 :  17:58:05  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
pierre, co sa nariekas? banan to isti, nie? pali bude nariekat po inych forach aky je mucenik, ako nenavidime pravdu, ako on vsetko sa nas snazil upozornit na bludy a my sme zatvrdnuti vo svojich srdciach, ze nepocuvame pismo a verime bludom, ake je on chudatenko, ze mu nadavame a urazame ho pre Pravdu a pre Jezisa(aby sa citil biblicky a maml vacsiu istotu spasy, kedze ho "hanime pre Krista"), a ze on neviniatko len same spravne veci pisal........
neboj prezijeme to, cas ukaze ze mu to prospeje a ked nechce ist dobrovolne pojde nasilu s o to vacsou hanbou.

alebo si robi reklamu jak o tom hovoril Goebbels: "urobte reklamu, dobru ci zlu, aj zla reklama je reklama, hlavne nech o nas ludia vedia."

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mint

Odoslaný - 05 marec 2007 :  18:05:43  Zobraziť profil  Pridať mint do zoznamu priateľov
tu je ale prca!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 48  ~  Člen od: 24 august 2006  ~  Posledná návšteva: 05 október 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 05 marec 2007 :  18:08:01  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Chlapci, my sme to prosto ešte nepochopili. Pali nás tak M I L U J E (!!), ale tak!, že nás neopustí, ani keď zdochneme! Jeho láska je bezbrehá a presiakne každým písmenkom na nete, aj rovno databázou a sme odpísaní. On je ako vírus, len raz klikneš a si v tom! Šak sa mu pozrite do okáľov na foto - to odhodlanie, tá rozhodnosť, to presvedčenie, ja mám pocit, že sme zavíííííírenííííííííí!!!!!!!!!! Na toto prosby nebudú stačiť, bo čím viac prosíme, tým viac nás miluje!!!!! V konečnom dôsledku je Palino vlastne katolík a my všetci vieme, že ním vlastne tiež nikdy neprestane byť, aj keď čo bude, lebo to "označenie krstom" - katolíckym
, nezoderie a to je možno dôvod, prečo ho sem náš Pán stále posiela!!! Heuréka! Tu je dôvod! Pali nevie ako na to, ale ono to asi ešte príde, cíti priam inštinktívne, že by nebolo dobré naše katolícke fórum opustiť , lebo takto sa môže hádam aj ten zázrak udiať, že si spomenie, kým v skutočnosti JE! Ešte je len na začiatku dlhej cesty späť, ale keď bude veľmi usilovný, úspech sa dostaví. Palino to vie, preto zostáva a nedá sa vykopnúť, ani vyprosiť, ani inak presvedčiť, lebo je si vedomý toho, že toto bude asi jediná cesta, ako sa predsa len presvedčiť, že síce je, ale raz bude ešte viac katolíkom A ktohovie, deti, veď si spomeňme na sv. apoštola Pavla!! To ľa, najprv prudký Šavel, tiež bohabojný a oddaný a potom naraz oddaný Rímu, aj sv. apoštolovi Petrovi, ktorý v Ríme založil Kristovu Cirkev! Vidíte, chlapci, ako veľmi sa náš Pali podobá sv. apoštolovi Pavlovi!!! To nebude náhoda

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 05 marec 2007 :  18:48:29  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Táto téma by sa mala nazývať " Spiknutie pri pavloviba".... muahahahaha

Za prioritu číslo jeden si dal Pierre predsavzatie donútiť ma odísť z toho fóra, kde s dvomi troma prestávkami pôsobím od 2003. Dieletant, ktorý vieru nežije, ktorý tápe v KKC a KKP sa rozhodol, že tu narobí poriadok.... muahahahahahaha.

Pierre, keď chceš robiť poriadky, začni od seba, čítaj Písmo, ži vieru. Ak toto budem u Teba vidieť, potom začnem Tvoje výtky brať vážne.

Je pravdou, že viac ako 90% mojích príspevkov je kritizujúcich, na druhej strane odpovede jednotlivcov, tiež vykazujú takúto charakteristiku.

Je pravdou, že som na rímskej, katolíckej pôde. Na druhej strane, zo skutočne kresťanského fóra napr. Miloshovho, by som Vás ako blúdiacich nikdy nevyháňal. Dôkazom toho je, že tam pôsobili ľudia typu charizmatických zborov hovoriacich jazykmi, ľudia pôsobiaci v spoločenstvách preferujúcich liečenie, vyháňanie diabla, ľudia spoločenstav Abdu-Rushina, ľudia vyznavajúci východné náboženstvá. Ku každému som pristupoval a nielen ja, osobitne a dôvodil som. Písmom a Slovom Božím, vierou a istotou.

Je pravdou, že toto fórum sa vyznačuje istými uzavretými témami a témami ktoré (aspoň svojím popisom deklarujú, aby tam neprispievali ľudia s inými názormi ako sú tie Vaše), už takmer rok sa im sanažím vyhýbať sa. Reagujem iba v časti kde je to "dovolené".

Vás štve niečo iné priatelia, čo je skutočným dôvodom, prečo ste sa ma rozhodli vyštvať.

Uvediem dva príklady.... Človek, chodiaci sem, absolvent bohosloveckej fakulty na základe tu zistených rozporov nakoniec fakultu opustil, a rozhodol sa ísť cestou vedený Duchom Svätým. Podľa posledných správ dnes študuje v Nemecku na teologickej fakulte, ktorá nepodleiha vplyvu Vatikánu.
Nedávny príklad "Odijana", ktorý vrátil stranícku knižku rkc....

Proste ste prišli na to, že Pravda je nebezpečná. Pre Vás.... Toľko nástojíte na tom aby som "dobrovoľne" odišiel, až je to smiešne. Toľko sa vyhrážate "zablokovaním" prístupu, až z toho "dostávam koprivku".

Kde dochádzajú argumenty, nastupuje odsudzovanie, ktoré chcete skryť pod rúško veršov z Písma, konkr. Luk 9 kap. Ak ma nechcete, nereagujte na mňa, dobrovoľne neodstúpim.

Špekulácie o moje osobe, o mojej dlehej ceste späť do lona ríma, toť želanie, ktoré sa už nikdy nenaplní. Verím Bohu, nie rímskej chobotnici.
Budem konať tak, ako mi to prikazuje Písmo, ak teda Kristove učenie v "tomto dome" neprijíma iba jeho časť, ostávam, ak ho odmietnu všetci, potom strasiem i ten posledný prach ...
Ako vidieť, vždy sa tu nájdu takí, ktorí Kristovo učenie a Slovo Božie prijímajú. Dovtedy tu budem, pokiaľ ma nevyhodíte Vy!

Nezabudnite však:
Galatským 1:8 Ale aj keby sme vám my alebo anjel z neba zvestoval iné ako to, čo sme vám zvestovali, nech je prekliaty!

To sa vzťahuje tak na jednotlivca ako i na cirkev!!!

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sasulnik

Odoslaný - 05 marec 2007 :  18:51:21  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
To bude zodraných kolien a vyšuchaných ružencov.

Počet príspevkov: 1677  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 06 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 05 marec 2007 :  18:57:42  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
za pavlaba samozrejme, dohodneme sa katolici, spravime ruzu za pavlaba?

pavelba

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:01:33  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

za pavlaba samozrejme, dohodneme sa katolici, spravime ruzu za pavlaba?

Trebárs aj odslúžte omšu... to je nápad, čo!!!!

<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:01:47  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Nó, to je reč do fóra! Spravme! Nech je chlapec spasený, predsa len by sme ho tak nemali nechať, ta ne? Je jeden z nás a má boľavé už chodidlá, či vlastne prsty, tak toto by nám malo otriasť svedomím a začať sa zaňho fakt riadne modliť!
Aha, pozrite, ako pekne už začal reagovať!!! Už to začína. Dajme aj tri omše, šak čo, u takého významného spolubrata, ja si myslím, to stojí za to!!!!

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sasulnik

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:02:35  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
Predstav si Pavla ako pokorného katolíka....pomaličky k nemu inklinuje.

Počet príspevkov: 1677  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 06 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:04:18  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Juja: Hmm, teda vies co, na tom by aj hadam nieco mohlo byt, byvali katolici sa po case naozaj nejako casto tisnu ku katolikom a ani sami si to logicky nevedia oddovodnit. Staci si len spomenut napr. na bozskeho kaju, nieco ho k nam hrozne lakalo, aj povedal ze odinde, no potom to zacal prekrucat, len aby mohol zostat, este chcel aby sme ho na stretko pozvali ze nam vsetkym za to dokonca nieco aj da, no skratka tisol sa k nam chudacik fakt strasne silno . A zda sa ze nieco podobne preziva aj pavelba . Co to moze byt? Nejaka nostalgia za starymi zlatymi casmi, alebo ze by predsa len vyssia moc?

Je to tazke bez nas vydrzat. Darmo, ten katolicky krst ma riadnu silu. A pavelba je len jeden z mnohych ktory to zakusa na vlastnej kozi, hmm

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sasulnik

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:06:41  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
Inak božský sa zmenil, na areopagu (christ-nete) je z neho už len Kája...

pavelba

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:06:56  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Beriem, uvidíme čo sa tým zmení... a že sa zmenám nebránim, pokiaľ sú v súlade s vôlou Božou, to by ste už mali vedieť.

<°)))))><(

Ales

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:07:29  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal sasulnik

Predstav si Pavla ako pokorného katolíka....pomaličky k nemu inklinuje.

on k nemu neinklinuje, on uz nim davno je, to jeho vzpieranie je len o tom ze ho to neopustilo a tak si potrebuje neustale dokazovat ze nim nie je..... ale ked raz je niekto katolikom, nikdy nim neprestava byt, mal by si sa pavelba s tym zmierit. raz a navzdy si uz katolikom ci chces ci nie.

sasulnik

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:07:46  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
To bude dlhá cesta...

juja

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:10:05  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Veru Sasulnik - predstavujem si! A sluší mu to!!! Veď spomínaš, aký bol Šavol, prenasledoval, bil,až zabíjal, nó! To náš Pali taký nie je! On má v podstate skutočne zlaté katolícke srdce!!! Len mu treba odpomôcť a jedného dňa, keď už bude fakt riadnym Pavlom, keď bude čítať tieto riadky, krútiť bude neveriacky hlavou a riekne nám "To ja?" a my, že "veru" ale už to potom budú úplne staré veci!Treba mu pomôcť nájsť sa, ja som za. Striedko tiež budeme mať, tak tam tú omšu dáme aj za Paliho, nášho katolíckeho spolubrata!!!

Judith

sasulnik

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:10:28  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
Hospodi Isuse Christe, pomiluj mja hrišnaho.

sasulnik

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:11:42  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
Ja by som aj pôst skúsil.

Ales

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:11:46  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
juja, potom mu uz nic pripominat nebudeme.... Boh odpusta a viac nepripomina.... tak nemozme ani my..... a verim tomu ze z Pavlebu moze byt skvely katolik, vzorny a zodpovedny.

Ales

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:13:12  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal sasulnik

Ja by som aj pôst skúsil.

ked sa to tak vezme kazdy z nas sa posti nejakym sposobom takze len ho mozme obetovat kazdy za Pavelbu.

pali spominal i omsu, da sa aj prijimanie obetaovat za neho? ci spoved?

sasulnik

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:16:57  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
Aj celú liturgiu.
Vlož svoje prosby do modlitby dňa, alebo do prvej malej ekténie.
Alebo do prosieb alebo do prosebnej ekténie.

juja

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:20:51  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Ja som za, nám to určite neublíži, ba naopak viac nás to primkne k srdcu Ježišovmu a čo nám potom chýbať bude? Nič! Aj pôst beriem, šak aj, akoby náš milý GMK, povedal, hneď egoisticky schudnem

Judith

pavelba

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:21:25  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Nezabudnite na finančné dary!!!!

Samozrejme pre blaho cirkvi a vysluhúceho...

Veď v rkc zadarmo ani kura nehrabe....

<°)))))><(

Ales

Odoslaný - 05 marec 2007 :  19:22:33  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
fincie netreba, to len ty zase nepoznas rkc, ale ked raz do nej pribudnes, resp. sa vratis tak sam zistis ze to tak nie je

Strana: z 6 Previous Topic: co je svedectvo? Téma Next Topic: Ja vs Pavelba  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06